Poradna duly
Jana Čurdová
Hlásím návrat z kontroly, výsledky TT jsou v pořádku a děloha už se mi taky obrátila a jinak všechno jak má být. UTZ mi nedělal
. Velký UTZ mám 8.8. a další KO u Dr. 15.8.
Ginny držím palečky a zkus zůstat co nejvíc v klidu. Musím říct, že chápu tvé obavy mě se Matěj narodil ve 32tt, ale u mě nevědí proč, tak se také bojím aby se to tentokrát neopakovalo.
Agato ,
tak to jste fakt dobří! My si z toho dělali srandu nejprve a všem jsme tvrdili, že to bude buď Mečislav nebo Padma…no a teĎ už pomalu jde do tuhého a my nic nemáme…teda..manžel by chtěl Viktora, ale s tím se nemůžu smířit já
Já bych nejraději Kryštofa nebo Richarda…no..snad to nakonec nebude ten Mečislav ![]()
Soukupko ,
tak to je super!!! A 8.8. je za chvilku ![]()
Berhu Kryštof se nám taky líbí, ale já furt tajně doufám, že to bude holčička. Holčičí se mi líbí Gabriela.
Soukupko ,
no manželovi se Kryštof taky celkem líbí, ale zase že to nemá žádné hezké zdrobněliny (což je pro něj momentálně strašně důležité)…Gabriela je krásné jméno, tak třeba to bude holčička ![]()
No, naši mu říkají Květoslav a my jako odpověď na dotaz po jméně říkáme Amenhotep
My klučičí máme, ale všechny mají svátek moc blízko našim vánočním narozkám - říjen (František - je to hodně variabilní a zajímavý, ale je to můj táta a já nechci dávat jméno po dědovi a taky je to dlouhý a my máme dlouhý příjmení), listopad (Martin - můj jasný favorit, jenže je to manžel a on nechce jméno po sobě), prosinec (Šimon - jenže svátek 22.12. a my máme 23. TP a pak vánoce..to by nás asi neměl rád, jinak je to favorit manželův), ideálně vychází se svátkem Jakub - jenže mně se líbí nejmíň - jednou takovej třeba 50letej pán a bude se jmenovat Kuba…neni to divný? ![]()
No na Kryštofa máš zdrobnělinu Kryštůfek, to se strašně líbí mému manželovi.
Holky tak já jsem jsem asi ta výjimka potvrzující pravidlo s tím zvedáním koruny - já bych si určitě dřepla - ale hlavně proto, že se mi při tom pohybu vždycky vybaví příslušná kapitola z knihy včetně obrázku jak se má a nemá zvedat předměty v těhu, takže zá:,–(ně dřepám
- ale holka to tedy asi fakt nebude
- včera jsem se zmínila svému dr., že jediné překvapení které očekávám od výsledků amnio je změna pohlaví na holku a na to mi řekl, že v to teda nemám doufat /tentokrát byl nějaký moc sebevědomý
/.
Agáto ,
koukám, že k tomu přistupuješ stejně systematicky jako já
My máme celkem blbý příjmení…teda..ono je normální, ale mě se k němu nelíbí žádné klučičí jméno - kromě manželova a to dávat nechceme..no a pak asi ten Richard…jenže to už jsou 3 R a co když bude chudák ráčkovat???
Berhu, Mečislav je nejlepší
![]()
To mi připomíná kamaráda, který měl pro děti jména Lahvoň a Pivěna…
My jsme se na jméně nemohli do poslední chvíle dohodnout, neměli jsme to ani vyplněné na papíru do porodnice a tak nám ten papír donesli těsně po porodu, že tam nemáme jméno. No a tatínek si pro:,–(il Šimona, protože já už neměla sílu se hádat ![]()
Pra:,–(ko, to je dobrý
Já zas tajně doufám, že tatínek při porodu vyměkne a bude to Martínek
Četly jste novou diskuzi o půlročním mimču v bazénku? Za rok už ti naši 7m drobečci budou řádit v bazénku na zahradě ![]()
Jdu si na chvíli lehnout jsem nějaká unavená a Matěj taky spí, tak jdu než se probudí. Dobrou odpolední
.
Kopíruju vám sem příspěvek, co jsem už psala do Profi snažilek, myslim, že to je docela sranda…
Holky, na něco jsem si vzpomněla, docela sranda, snad jsem vám to už nevyprávěla
Jsem teď úplně pitomá… Manžel má šéfovou, myslím, že jí je 35, v poslední době z ní doslova šílel, už si myslel, že bere koks nebo tak něco, jak byla náladová, a chtěl dávat výpověď… no a ono se ukázalo, že je těhotná
A dokonce se to provalilo až když byla ve 24.tt
Nosila volný hábity, tak je to nenapadlo… Myslim si, že to tajila kvůli svýmu věku, nejspíš byla i na amniu, tak asi byla kromě normálních hormonů i vystreslá z toho strachu, a prostě to s ní cloumalo
Tak se teď furt lituje, že doma těhule s těhudemencí, v práci těhule s těhudemencí
![]()
Holky, mám tady jeden vzkaz od Noony - prý mám vyřídit speciálně pro Sajsu : Noona dnes byla na 3D UZ jak víte a čeká HOLČIČKU
Noona tu radost teď někde oslavuje, takže mi psala sms. ![]()
Teď má šanci pokazit pověst naší věštírny už jen Pra:,–(ko
.
Agato čoveče, kdybych pracovala v Praze, tak bych si myslela, že mluvíš o mně… se v tom příběhu tak nějak poznávám
![]()
Jé to je super, máme další nevěstu
!!! Noono: Gratuluju k holčičce!
Jééé, tak já jsem právě dorazila z kondiční jízdy a tady taková skvělá zpráva.
Jsme to teda věděli už dávno, že. Ale je fajn, že nám to potvrdili.
![]()
Noono velikánská gratulace k holčičce!!!!
Ale neměla bys být spíš v posteli, než v baru?
![]()