prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
18.7.06 20:16

Ginny - myslíme na tebe a budeme držet palce.
Noono - gratuluju k holčičce. Sajso, Jolmo - holky vy jste teda fakt dobrý :D .
Sajso - Vatanai určitě kvalitní je, ale ten výběr vzorů a barev vám prostě závidím. A druhý šátek u nás opravdu nehrozí :D .

Holky já jsem se dneska tak přejedla domácích chlebíčků (mamka měla svátek), že vypadám jako před porodem. Ani nevím, kolik jsem jich snědla, páč jsem to radši přestala počítat :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.7.06 20:30

Noono, gratuluju k holčičce :) Je to skvělá zpráva, aspoň to tu nebude samý kluk. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 20:35

Katik , jojo, asi si s Jolmou otevřeme věštírnu… 8) :lol:

Se vzorama máš pravdu, ale na druhou stranu, čím míň jich je, tím je to jednodušší…

Pra:,–(ko , těším se, až nám taky budeš hlásit holčičku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.7.06 20:40

Tak vás všechny zdravím :lol: :lol: :lol:
Skláním se před Jolmou a Sajsou :wink: Vaše s.r.o. je úchvatná..Jak to děláte? :lol: :lol: :lol:
Jinak jsem nebyla na 3D UTZ, ale jen na screeningu v II.trimestru. Všechno v pořádku, žádný roštěpy ani vývojivý vady srdce. Vážíme skoro 500gramů a měšíme okolo 22 cm :wink: Jen byla nějaká špatná vodivost, všechno bylo tak nějak špatně vidět…A malá za boha nechtěla ukázat obličej. Pořád měla před obličejem ruce. Nepomohlo ani 5-ti minutové ležení na boku… Ale nakonec se to doktorce povedlo a žádný rozštěp patra nehrozí. Dr. Smetancová si fakt vyhrála, byli jsme tam minimálně půl hodiny… Manžel je z toho ještě teď úplně vydranděnej, jak všechno viděl a jak je to úžasný :lol:
Jinak nožičky měla pokrčený a u sebe, ale Dr. prý zahlídla „kakaové zrno“ :wink: My jsme teda neviděli zhola nic :lol: Ale prý to není 100%, fakt to nebylo moc dobře vidět. Fotku sice mám, ale není na ní zhola nic vidět… Fakt asi nějaká špatná vodivost :roll:
Jinak mě překvapilo, že malá už leží hlavičkou dolů… V mým podbřišku má hlavičku a skoro pod žebrama má nožičky 8O

A už asi máme jméno… Odteď je to naše Zuzanka :lol: :lol: :lol:

Jinak jsme nebyli v baru, ale manžel mě vzal na obědo-večeři :wink: Měla jsem hroznej hlad…
jolmo Díky za vyřízení vzkazu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.7.06 20:44

Sajso, mám to brát jako oficiální věštbu nebo se ještě poradíš s Jolmou? :)
Já totiž zá:,–(ně zvedám korunu tak, že se sehnu (a euro taky :wink: )
Mmch. o kondičních jízdách uvažuju už dlouho, mám řidičák asi patnáct let a stejnou dobu neřídím. Už ani nevím, na co jsou tam všechny ty pedály, páčky a to velké kolo přímo pod nosem… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.7.06 21:37

Ahojky holčiny.....gratuluju Nooně k holčičce a tiše zááávidííím :oops: :lol:

My byli na screeningovém UZV a všechno je v poho…jen díky překříženým nožičkám a ručičce v rozkroku nevíme, jestli růžový nebo modrý dupajdy…tak snad příště… 8O

Pro seznámek další KO 8.8. a pak 29.8. :wink:

Pěkný večer......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
18.7.06 22:01

Petarko, gratuluju ke kontrole a tipuju ti holčičku :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 22:03

Noono , to se těžko popisuje, jak to děláme… :wink: Dr.Smetanová je opravdu pečlivá. Už se těším, co mi poví. :)

Pra:,–(ko , no uvidíme, co na to Jolma… My se většinou radíme veřejně… 8) :lol: Ale jinak korunu zvedám taky pořád tím samým způsobem. :wink:

S řidičákem jsme na tom podobně. Mám ho od 18, moc jsem pak nejezdila, bo jsem šla do školy, no a pak už jsem ani nezačla. A už je mi 34. Ale taky už začnu. doufám, že nebudu mít 12 bodů velkým fofrem… :lol:

Petarko , je to jak jsem psala včera - těm co chtějí to mimča neukážou a těm co nechtějí v pohodě… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.7.06 23:30

Pra:,–(ko zvedat můžeš jak chceš, já mám jen sílící pocit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.7.06 07:34

Přeju krásné zatím příjemně chladné ranko :lol:

Pra:,–(ko ani nevíš, jak moc by celá rodina chtěla holčičku, ale já se „bojím“, že tam ten bimbas bude.....no vždyť už teď si tam s ním určitě hraje…proto ta ručička mezi nožičkama :! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 07:40

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhrad. kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.8. /14.7. Šlojma překvapení NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 7.8. holčička Ďuďanka VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7. kluk PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 8.8.\29.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7. překvapení BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 4.8. kluk NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.7. kluk MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ??? kluk VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 3.8.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 8.8.\15.8.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — ??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 3.8. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 21.8. holčička Sofie KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.8. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola DNES!!! STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ??? DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 14.8.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 23.8.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE čestný host ----------------------------------
celkem: 4 kluci 2 holčičky 3 překvapení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 07:50

Krásné dobré ránko!
Tady bude dneska zase hroznej pařák :roll:
Dneska má kontrolu Pra:,–(ko , tak držíme palce :wink:
Já se doma pomalu „smiřuju“ s holčičkou :oops: Dokonce jsem to včera obrečela :oops: Vím, jsem nevděčná a hnusná. Někdo nemůže mít mimčo vůbec a já jsem smutná z toho, že to nemá bimbase… Radši zdravá holčička než třeba kluka s rozštěpem… Ale i tak. Po klukovi jsem toužila, ale holt manžel si pro:,–(il svou :lol: Ještě, že vím pohlaví. Tohle si prožít u porodu by asi vůbec nebylo fér kvůli právě narozený holčičce :wink: Počítám pár dnů a na bimbase si ani nevzpomenu. Teda doufám :?
Dneska tu moc nebudu, musím tu pořádně vygruntovat, přijede moje mamka a pak mě odveze k nim. A vracím se v pátek. Takže následující dny se tu asi moc neukážu…
Tak se tu opatrujte
Zuzanka+Zuzanka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 08:15

Krasne ranko tehulinky,
hlasim se opet z procesu, dneska pujdu na koberecek oznamit, ze od srpna zustavam doma. To bude veselo, vsichni ostatni chteji totiz v srpnu dovolenou, tak jsem zvedava jak se to zmakne.

JInak jsem vcera byla na TT - tak mam o nerviky na tyden postarano. Snad to bude ok. jak jsem taky hodne chodila, tak mi prislo, ze je prcek hodne nizko a tvrdlo mi brisko. Holt se budu muset taky obcas trosku setrit.

VOlala jsem do Motola, abych se zaregistrovala, tak mi tam rekli, ze nic takoveho nedelaji, az ze si mam zavolat az budu 35tt 8O 8O 8O tak jsem koukala jak pero z gauce, tak nevim nevim.

Podle UTZ mam termin posunuty na 28/12, ale podle jejich vypoctu jsem 16+3 tak tomu taky nerozumim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
19.7.06 08:20

Terro díky za info o tom Motole…potvrdila jsi mi to, co říkal můj dr…tak to už se jen modlit, abych se jim tam někam v tom prosinci vešla :lol: :lol: :lol:
A hlavně bez nervíků…testy určitě dopadnou dobře…já když se neflákám a něco dělám, tak mi taky tvrdne pupiště, ale pak stačí klídek a je to dobrý :wink:

Mám dopoledne lítání, tak zatím přeju všem krásný den.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 08:26

Jinak jsem jukala, ze nemam napsanou KO, takze Kontrola je 3/8 - prosim o zapsani. Taky se znovu otevrelo doma tema jmen deti, takze to vypada ze nakonec bude chlapecek asi SIMON bez hacku, ale nevim jestli se to jeste nezmeni a s holcickou jsme si rekli, ze dame asi SOFII, tak doufam, ze me LENKO nezabijes, ale stejne si myslim, ze se to jeste mockrat zmeni, a hlavne podle me to holcicka vazne nebude!!!

Tak vsem krasny den, ja jdu zabit Spanely co tady mame, se se mnou hada frajer o 18kc za telefon, kterej mel volanej z pokoje nekdy v 10 vecer, debilek. At se jdou bodnout, fakt na ne nemam vubec naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí