prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
18.7.06 10:40

:lol: Jolmo , asi myslím, že tím, že si mimi prohlídneš v zobrazení 3D rozhodně výsledky amnio nezměníš… :wink: Takže bych do toho šla… Jinak já jdu asi v tom 24.týdnu, budou hezké fotky a sestry v Gennetu si s tím prý pěkně hrajou, takže kdyby nám náhodou Piškůtek neukázal, jestli má pimpáska už na genetickém UTZ, snad by aspoň na tom 3D mohla být provedena špionáž. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 10:43

Jolmo ,
já tě chápu…taky jsem furt odkládala všechno až po tom vyšetření, pak TT, pak gen. UZV…jenže takhle by to šlo až do porodu…takže mimíska hezky okoukni a na nic zlého nemysli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 10:47

Sajso ,
zrovna dneska jsem četla babskou radu, jak poznáš co to bude :D Prej satčí hodit na zem korunu a záleží na způsobu, jakým ji zvedneš…tak házej, já ti pak povím výsledek..ať si to neovlivníš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.7.06 11:07

Ahojky, nemám sílu moc dočítat, je toho strašně mooooooc :wink:

Sajso, taky jdeme na 3D do Gennetu, tak jsem ráda, že máš dobrý reference :wink: Jdeme 9.9., to bude myslím 26.tt.

Ach jo, dneska jsem mohla utéct z rozpálený Prahy s mamčou do Chebu, jenže ještě není připravená hypotéka k podpisu, takže tu musim zůstat :twisted: :twisted:

V sobotu - 17+1 - začal náš mrňousek kopat tak, že je to cítit i bez ruky na bříšku :lol: Je to super. Už nebudu závislá na UTZ, abych věděla, že se má fajn :wink: I když na ten za 2 týdny se těšim, protože budeme zkoumat pohlaví a taky budou výsledky TT :? Ale jestli mi dr nezavolá do tý doby, znamená to, že jsou ok, protože je určitě bude znát dřív, než po 3 týdnech, co myslíte???

Berhu, zkusila jsem tu korunu - rozkročim nohy, ohnu se v pase a zvednu ji s bříškem mezi nohama… Jinak všichni, úplně všichni, mi tipujou kluka, protože prý mám špičatý bříško a sluší mi to, tak jsem zvědavá, co to bude podle tohohle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
18.7.06 11:15

Ginny …neboj se vlka nic…určitě to všechno dobře dopadne a aspoň bude mít náš seznámek jasno v další barvičce :lol: …držíme všechny pěstičky co máme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 11:24

Berhu , tak jsem to zkusila - zvednu ji tak, že se předkloním a trochu ohnu nohy v kolenou. To jsem teda zvědavá. :wink:

Agato s Gennetem mám jen dobré zkušenosti, chodím tam na všechny testy a ultrazvuky. Jsou všichni moc milí a pečliví… :)

Jinak, co se týká toho, jak ti to sluší - funguje to jen u někoho a jen někdy. Mě to s Kájou slušelo tak, že nikdo nevěřil tomu, že budu mít holku. Ještě když jsem byla v porodnici, tak mamina co se mnou ležela na pokoji a znala mě z poradny nemohla uvěřit, že se spletla a mám holku. Prý přesvědčovala sestřičku, že mi to vždy táááák slušelo, že nic jiného, než kluk není možné. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.7.06 11:29

Jo, tak musím ještě počkat co na to taťka - už jsem to lehce přednesla a moc se netvářil :wink: a pak taky jestli stihne dorazit DVD - ten stroj si totiž sám o sobě je schopen pamatovat jen půlminutové sekvence, takže bychom měli prcka rozkouskovaného, to bych pak raději počkala :lol: - museli jsme objednat totiž přesně typ, který nám doporučili že se s tím strojem nejlíp snese a to nebylo tak snadné… ale zítra by měl přijít, jen nevím, jestli se sejde i s těmi odborníky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 11:37

Jolmo , tak jestli se povede, že se tohle vše najednou sejde, neváhala bych… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.7.06 11:57

Tak holky, nevydržela jsem a jela k Dr. Mě se ty anginy zopakovaly od listopadu do ledna 3×,takže jsem nechtěla pokoušet.
Mám od něj Ospen 1500 a Orofar na cucání, ubezpečil mě, že penicilin je v těhotenství nejlepší, protože nejde přes játra a nedostane se přes placentu či co, Orofar nevím, no. Obrečela jsem to, jsem fakt prdlá, ještě mě rozhodil u nás v maloměstě na náměstí vybírač peněz za stání, stála jsem tam minutu a chtěl ode mě dvacku, hajzlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 12:09

Tuti , penicilin v těhu opravdu můžeš. Pokud je to na ATB, tak se nedá nic dělat. Sice bys to i Bioparoxem vyléčila, ale asi pomaleji… Takhle ti bude brzo dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.7.06 12:12

Dík Sajsi , mám velký strach, abych mimi neublížila… Taky mám pít studený a ládovat se zmerzlinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.7.06 12:26

Taky si myslím, že by to zvládl i Bioparox, byť opravdu pomaleji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
18.7.06 12:35

Holky, tak jsem tu s rozřešením :lol:

Takže..údajně - dřepnout si a sebrat = holka, ohnout se a sebrat = kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
18.7.06 12:40

Jolmo , já jsem si vlastně Bioparoxem vyléčila i zánět dutin. Cca před 2 měsíci, bo jsem nechtěla antibiotika. A pomohl, i když to trvalo asi týden. Je ale pravda, že ty dutiny jsou v tomto ošemetnější. Krk by tak dlouho asi netrval. :wink:

Berhu - tak to bude kluk u mě i u Agáty… :wink: A jakpak jsi jí zvedla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
18.7.06 12:41

No snad jsem neudělala chybu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie