Poradna duly
Jana Čurdová
Petarko říkáš příští týden? No hurááááá, že mám aspoň dovču!!!! Naložim se k někomu do bazénu (bydlim totiž v paneláku a tam jaksi bazén není součástí vybavení bytu) a nevylezu celej tejden ![]()
Angína co vám budu povídat. V dubnu to byl rok, co mi trhali mandle… Pomohlo to. Po angíně ani stopy… U mě šlo hlavně o to, že ten mandlovej bacil mi způsoboval kromě angíny i záněty kloubů nebo močovejch cest. Takže jsem rozhodně spokojená, že jsem na ty mandle šla. Od té doby jsem vůbec nemarodila. Jo, občas to v krku zaškrabe, ale ve srovnání s tím, co jsem si zažívala s mandlema, je to paráda.
Terro nestresuj se, holky maj pravdu. Já mám ten výtok taky (skoro od začátku těhu).. A nedávno mi dělala dr. citologii a ta byla úplně v pohodě…
SSlunicko kde jsi byla na tom 3D? Je to tady někde v Plzni??? Já bych tam taky chtěla zajít…
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhrad. kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.8. /14.7. Šlojma překvapení NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola DNES!!! Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7. kluk PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola DNES!!! /8.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7. překvapení BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 4.8. kluk NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.7. kluk MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ??? kluk VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 3.8.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola DNES!!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — ??? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 3.8. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 21.8. holčička Sofie KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.8. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 14.8.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 23.8.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE čestný host ----------------------------------
celkem: 4 kluci 1 holčička 3 překvapení
Ahojky!
Horečku jsem včera srazila, tak snad už to bude jen a jen lepčí.. Odpoledne jdu na ten screening, tak snad se tam v tomhle vedru nějak doplazím…
Pak dám vědět.
papa
Brokyno,ano v Plzni je jediný 3D na Nepomucké,ůplně na konci u odbočky na Černice.
Je to genetické centrum. Jestli někdy jezdíš okolo,tak je to takový zvláštní barák přímo u hlavní a je na něm napsáno Genetika.
jsou tam úžasní. prostředí i personál přirovnávám k IVF Institutu do kterého jsem chodila.
Včera měli náhodu volno,jinak se musíš objednat (najdu ti číslo) a stojí to 800,–
ale jak jsem psala,stojí to za to! celé to trvá cca 3/4 hodiny a to máš celé natočené na DVD + ty nejpovedenější snímky.
všechno tam broučkovi změří,prohlédnou,prosotě alespoň vidíš,jak je v pořádku!
U mě krk trošku lepší, zkusím zajít do lékárny a koupit ten bioparox, či co jste to radili, mě jinak nic není, žádná horečka… Ale v sobotu odjíždím na chatu, tak radši skočím k Dr. zítra, kdyby to nevypadalo na změnu.
Ahoj holky!
Tak nejprve…marůdkům přeju, ať se brzo uzdraví!!! A samozřejmě všem s kontrolama, ať to dobře dopadne!
Já byla teď tak trošinku neplánovaně pár dnů doma…no a musím říct, že první, co jsem dneska v práci udělala, bylo vytvoření metříku, který mě odpočítává dny do nástupu na mateřskou
Já to těhu teda nechci nějak uspěchat, ale v práci je to fakt děs běs…já chci domůůůů
![]()
Prcek teď teda začal pěkně zlobit…očutává mě s oblibou močák a teda fakt zábava furt lítat na WC…
Ahoj holky,
hezké dopoledne
.
Tutinko, Noono - to je dobře, že vám je trochu líp. Tutinko, která babská rada zabrala?
Noono - seznámek je super! Chodí sem Maja78? Koukám, že je z Jablonce, ale nějak jsem ji tady nezaznamenala.
Jolmo, Sajso - ty šátky jsou překrásný. Kam se na ně hrabe náš modrý Vatanai
.
Právě mi psala kamarádka, že se švagrové včera narodila holčička
. V 9 večer jí praskla voda a v 10:44 byla malá na světě. To byl fofr a to rodila poprvé
.
Tak jsem konečně zasedla k počítači…
Tutinko a Noono, rychle se uzdravte. A Noono, ať ti ty testy dobře dopadnou a ve zdraví se doplazíš tam i zpátky ![]()
Terro, taky jsem hledala kontakt na Motol, abych se nahlásila, ale nenašla ho. Nemohla bys mi prosím napsat telefon?
Jinak mám , holky, samé blbé zprávy. Ve čtvrtek jsem byla na TT, včera mi volal dr., že mám špatnou hladinu AFP, takže dneska běžím znova na UZ (asi aby zjistil, že nepřehlédl nějakou vadu
) a hned mě objedná do Gennetu na amnio, prý do konce týdne. Průšvih je, že se zdá, že mám stejnej problém jako s Haničkou. Tenkrát mi ve čtvrtém měsíci po amniu začalo být strašně zle, jen jsem ležela a zvracela, pak jsem dostala snad všechny namoci, které kolem prošly, pak gestózu (neléčenou, můj dr. ji nějak neviděl), otoky, tlak, a nakonec doslova na poslední chvíli zachránili Haničku i mně císařem, 33. týden. Byla hypotrofická, kilo a čtvrt… Když si vzpomenu, jak ležela na Jipce, na všechny ty zákroky, na ty týdny, kdy jsem za ní jen jezdila… holky, já to znovu prožít nechci! ![]()
Navíc nemám hlídání, kdybych musela do nemocnice.
Takže holky, hlavně ať nám to všem nakonec dobře dopadne!
Ahoj holky,
tak jsme nakonec nikam nejeli, Kája asi není ještě úplně v pořádku, zřejmě nějak špatně tráví, ráno zase trochu zvracela. Ale vypadá to, že bude vedro, takže je nakonec dobře, že nejsme v Praze.
Tuti , vyber podle toho, jak hodně tě bolí… Pokud máš pocit, že dost, tak biparox vezmi, počítej ale s tím, že by se aspoň týden měl používat, jaou to lokální antibiotika, takže jak jednou začneš, i když je to třeba druhý den dobré, musí se dodržet ta doba podání, aby se předešlo vzniku rezistence. Pokud to není tak hodně, zkus Homeogene, nebo Propolki.
Terri , s výtokem si nedělej starosti, mám ho taky, od začátku. A na 3D UTZ jdu taky v září, v Gennetu říkali, že je lepší až tak 24.týden, abychom mimi pěkně viděli. Takže jsme objednaní na 16. tuším… Je to sobota.
Katik , Vatanai ale taky jsou kvalitní šátky… Didy jsou tu chvíli. Tak holt jako druhý šátek… ![]()
Berhu - taky dostávám kopance do močáku. ![]()
Ginny , jejda, držte se.
Budeme na vás moc myslet, tentokrát to určitě proběhne líp a amnio dopadne taky dobře. ![]()
Ginny , moc držím všechny palečky ať to tentokrát nemá takovej průběh jako u Haničky!!!
Sajso a Berhu, díky za podporu.
Určitě dám vědět, jak to dopadlo dneska u dr.
ginny to je mi moc líto… hlavně si vždycky představím ten /mnohdy zbytečný/ stres
… a pak že prej je těhotenství nejkrásnější období v životě ženy - já bych to teda momentálně mohla počítat na minuty
.
S tím 3D jsem se bavila s hošanama, co nám prodávali sono a zítra přijedou vyšetřit kámošku a ti tvrdí, že nejvhodnější doba je mezi 15-25 týdnem - v té první polovině je to prý lepší, protože je ještě hodně vody a místa a mimi se tam vleze celé, v té druhé polovině je zas naducanější a jsou pěknější obrázky /když se teda podaří/, tož tak asi. Řeknu vám, jak bude zítra vypadat malý Jonáš /kámoščin/ a dám i nějaká fota, když tak… Včera jsem mluvila s mým dr. jestli nám přijde vyšetřit prcka a on říkal, že když už tady budou odborníci, tak to prý mám nechat na nich, než aby se tady on na mě učil /neustále se podceňuje/ - moc se mi nechtělo, chtěla jsem až po těch výsledcích amnio, ale Sajsa by mi asi řekla, že to mám jen v hlavě pomotané a stejně nějakou 3D zdrženlivostí už nic nezachráním… a ani nepokazím - což teda asi má pravdu. Takže my zítra budem mít velký vyšetřovací den
. minimálně v jednom případě /v tom druhém počkám na dohodu s mužem
.
Ginny držíme pěsti!!!!!!!!!!
Holky, tak už jsem objednatná na 3D
Jdu sice až 25.8., ale to je fuk… Konečně budeme mít doma jedno zajímavý DVD, který se hned tak neokouká
![]()