prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
19.7.06 08:31

Noono , gratuluju!!! Podstatný je, že je malá zdravá! A s tím úklidem to nepřeháněj, jednak to není zdravý a druhak - pokud bude manžel sám doma, tak si to za chvilku stejně přizpůsobí k obrazu svému :lol: :lol: :lol:

Terro , neboj! Určitě to bude v pořádku! Důležité je myslet pozitivně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
19.7.06 08:55

Tak se s tebou Noono loučím, já se ukážu asi naposled v pátek po kontrole a pak až po dovče nejspíš 14.8. Tak se měj fajn a nebuď smutná z holčičky, však ona ti to ješě vynahradí! :wink:
Už se taky moc těším na UTZ v Gennetu, jde to udělat z něj záznam na VHS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.7.06 09:09

Ahojda,
musím dočíst včerejšek - neboť jsem odjela a přivezla si kočárek! Jsem možná blázen takhle brzo, ale když já ho tam měla schovanej už dlouho… Líbil se mi ještě jeden trošku jinak barevný, ale nakonec mám ten původní - tamten měl totiž takový uvolněný stehy, tak jsem ho radši nechtěla. Tak mám tmavo šedý s béžovým, pro neutrální Šlojmu je takový universální:-) K tomu jsem koupila vnitřky do peřinek a já a mamky můžem šít povláčky do alelujá a všech barev… Aspoň mám už i peřinky a nebudu jako v tom snu, kdy jsem měla dítě, kočárek a NIC jinýho!!!
Tak jdu na včerejšek, ať mám přehled… Jen tak koukám, že asi máme ohlášenou další holčičku :lol: Noono? Jdu si to potvrdit přečtením, zatím pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
19.7.06 09:20

Ahojky, ja jen na skok, zase jedem na chatu…

Musela jsem se podivat, co Noona…takze Noono - to je super!!!! Takze s tim sladkym taky to ma neco spolecneho… Budes mit holcicku…to je krasa!!!! A nesmutni, budes jen rada… :wink:

Ginny, moc Ti drzim palce, vim , ze je to pro Tebe hodne stresujici, ale ver, ze bude vsechno v poradku! Musi!!!!

Petarko, kdyz mimis daval nozicky k sobe…tak to je mozna stydlivka holcicka… :D :D :D

Drzte mi zitra palce, jsem asi posledni, ktera jde na Tripple testy…tak doufam, ze bude vse ok! a taky na UTZ…bojim…bojim…jako ostatne vzdy… :oops:

Hezky den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
19.7.06 09:26

No, tak to jsou samé pěkné zprávy, moc vám všem gratuluju.
Noono, ty jsi z holčičky trošku smutná? To asi chápu, já bych radši taky kluka (a manžel holku) a taky si myslím, že když bych se to dověděla, že bych bylo malinko smutná, ale určitě to pohlaví není důležitý.....Pokud teda někdo nemá 10holek a netouží po klukovi :lol:
A navíc počítej s tím, že 100%ní to je až po porodu :wink:

Jinak ostatním přeju k úspěšným včerejším kontrolám a dneska držím palce.

Sasjo, já mám tu školu na 4 roky (8semestrů) ael titul je potom jen Bc. Je to pro sestry při zaměstnání. 2roky už mám za sebou a tak teĎ už to snad půjde. S miminkem to bude podle mě lepší než při práci, to bylo dost děsný skloubit se směnama. Šéfka mi navíc dělala naschvály, nechtěla mě uvolňovat, tak jsem si to začla zařizovat s kolegyněma sama, aby mi vyměnily služby atd, tak je pak zas naváděla, ať mi je neměněj…No ale dalo se to, ale bylo to fakt náročný - po noční jsem jela do školy, po povinných hodinách jsem odjela domů se trochu vyspat, pak na noční, ráno zas do školy aspoň na ty povinné… Teď jsem byla od března na neschopence, tak to bylo úžasně snadné - do školy jsem mohla bez jakýchkoliv problémů, zkoušky jsem si mohla napsat kdykoliv a ne jen , k dyž byl termín zrovna v mém volnu :lol:
S mimčem mi holt pomůže mamka - je v důchodu, tak si to aspoň pořádně užije!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 09:26

ALINKO - ahojky berusko, teda ja ti zavidim tvuj vylet na chaticku, jela bych hnedle, ted jsem se domlouvala s kamaradkou, chteli jsme jet na Orlik, posledni vikend v srpnu, jezdime tam kazdy rok a jako naschval maji nasi znamy svatbu, takze nic a kamaradka byla takova spatna, ze to letos asi neklapne. No jinak nemaji cas, tak mame smulu, tak musim neco vymyslet kam jeste vyrazit.

NONNO - gratuluji k Zuzance, to je super zpravicka!!!!! Ty z toho nemas radost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.7.06 09:48

Ahoj děvčata, zdravím po ránu, mám za sebou amnio a hned mám dobrou zprávy pro ty, co je to čeká, nebolí to, nebojte se! :)
A pan doktor byl děsně milý a řekl, že na ultrazvuku je všechno pěkně vidět, protože prý jsem štíhlá :! :! Já, která mám 69 kilo na 167cm :! :! 8O :D
Takže mi prozdradil i pohlaví miminka.....
Ale jistě chápete, že nejdřív to musím říct tatínkovi, takže jdu žhavit dráty do Německa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.7.06 09:57

Noono, zatím nevím příští KO, musím se na ni objednat zase v Mnichově. A Zuzanka je krásné jméno a určitě to bude i krásná a hodná holčička :)
Hannah, máš můj neskonalý obdiv. Já nejsem schopna ani jednou týdně chodit do kurzu a naučit se tu blbou němčinu, fakt je mi hanba. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
19.7.06 10:06

Ahoj těhulky!

Tak Noono gratuluju!!!! Já Ti teda závidím!!! :P

Berhu já teda nevim s tou korunou… Jsem taková lemra, že už jsem jí v sedě házela… A hlavně nikam daleko, abych se pro ní mohla z tý židle jenom ohnout… Tak co myslíš??? Já bych teda holčičku brala :lol:

Jak vás všechny tak čtu, tak zjišťuju, že jste asi všechny vdané, co??? Je tu snad ještě někdo, kromě mě, kdo žije s partnerem na hromádce :?: Nebo jsem snad jediná, kterou si nikdo nevzal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
19.7.06 10:19

Tak jsem si udělala mezi uklízením trochu přestávku :lol:
Teď jsem četla, co psala včera Ginny … Moc ti držím palce, aby všechno dopadlo dobře :!
Terro Ne, že bych neměla radost… Mám velkou radost, že je všechno v pořádku, žádný vady ani rozštěpy… Jsem jen zklamaná. Po klučinovi jsem toužila. Malovala jsem si, jak bude s tátou chodit na fotbal a na hokej, jak si s ním táta bude hrát. A teď musím přemýšlet, jaký koníčky by mohli mít společnýho Dan a holčička… Ale co, třeba se zadaří příště :wink: Hlavní je, že je všechno v pořádku. Nechci bejt nevděčná :o
Já už to vidím, že Dan bude se Zuzanky tak poprděnej, že jí jen někde prdne píchne a táta se přerazí, aby jí ukonejšil :lol: :lol: :lol:
Jinak děkuju za gratulace :wink:
Pra:,–(ko Moc gratuluju ke kontrole :! Tak pak dej vědět, jsem zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
19.7.06 10:26

Brokyno, já jsem taky hromádková! :D
A v mém věku už si mě asi taky nikdo nevezme :wink: Ale mně to vůbec nevadí, svatba mě nikdy nelákala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 10:35

Brokyno ,
kdyby to záleželo jen na mě, tak už tu holčičku máš asi tak 100× potvrzenou 8)

Noono ,
já bych se toho nebála. Jeden náš známej furt jen kluk kluk a pak se narodila holčička a ten se může přerazit. Ono…já mám taky sestru a taťka se s náma nablbl snad i víc než kdyby měl kluka. A my zäse objevily kouzlo šroubováku a tak :lol:

Jinak..jdu k vám na radu…objevila jsem na mimibazaru zavinovačky/ nebo deky..těžko říct, co to vlastně je…do autosedačky. Ale..potřebujeme to??? Jak budete řešit převážení v autosedačce vy??? Prý se to v poho d¨á použít místo fusaku do kočárku… Jo a je to od emitexu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 10:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
19.7.06 11:06

BERHU - ja tuhle zavino-deku chci taky!!!! Prijde mi to na zimu docela prakticke, hlavne ja jezdim hodne autem, a i kdyz vezmu jen sedacku na podvozek u kocarku, tak myslim, ze to bude dobry. Jdu do ni.

BROKYNO - ja jsem taky HROMADKOVA a asi uz budu na vzdy, uz to na svatbu nevypada. Leda, ze by tomu memu preskocilo, a to si nemyslim, ale zase na druhou stranu mam vic penez na maleho a taky kdyz ho vyrazim, tak pujde s igelitkou i s dluhy :wink: :wink:

PRASADKo - taky moc gratuluji ke kontrole, jsem napnuta jak spagat, tak se koukej pochlubit!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
19.7.06 11:10

Terro ,
tak to jsem ráda! Já už tu asi taky týden dumám, co je lepší…a jako nejlepší mě zatím vychází toto 8)

Pra:,–(ko ,
ty jsi normálně tyran..takhle nás napínat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí