prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19075
14.7.06 15:29

Jolmo , nevím, kde jsi viděla tu pěknou Tutu, ale u mě na stránkách asi těžko :lol:
Jinak mě fakt bavíte, já jsem tak šťastná! Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 15:47

Tuti to je dobře, že ty obavy vystřídala euforie…
Jo, a viděla jsem ji přesně na tvých stránkách, a nebyl to ani pes ani kůň :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 15:53

Holky, už i v Simpsonových mají defektní geny… :roll: Ten pokrok… :wink:

Mě teda taky nepřišlo, že by tam krom koně a psa bylo nějak víc ženských… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 16:07

Já nechápu, proč se furt tak podceňujete - já nemám potřebu někomu pochlebovat, ale Pra:,–(ko není žádné prasátko a Tuti je pěkná ženská no…
A Sajse nevěřím že žere, a jestli jo, tak odhaduji 1kg broskví, 1kg rajčat a 1kg melounu, to je tak asi všechno :roll: , narozdíl ode mne, která jsem právě vymyslela šunkový salám namazaný tvarohovým sýrem s křenem /miluji žervé s křenem 8) /, a to je pátek, kdy nejíme maso, ale já jsem si řekla že můžu, protože jsem v rekonvalescenci a kromě toho těhotná :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 16:12

:lol: :lol: Půl kila meruněk. Krom toho asi 2 kousky strouhaného koláče (politý čokoládou, je moc dobrý), 2 kousky belgických pralinek, brambory na loupačku s máslem a lučinou (taky jí mám moc ráda). Asi čtvrt hlavy syrového květáku. Půl pytlíku chipsů. Teď mám pauzu, musím poslat manžu na nákup, dochází zásoby. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 16:17

No, tak neprůchodné jsou jen ty chipsy… 8) . Já od rána 2, byť celozrnné rohlíky s Florou a džemem, pak řádek čokolády s oříšky, pak 6 tvarohových knedlíků posypaných mákem a cukrem a politých máslem :! , pak cca 100g nachos /kukuřičná mouka=žádný užitek, nejsem hladový černoch :roll: / a teď tak 100g té šunky se sýrem /fuj, rychlosůl :! /. Asi si to budu psát, je to účinné - a do večera už jím jen vitaminy :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 16:24

No, já vím… :oops: A ještě ke všemu jsou to takové ty, jak já říkám nádražácké- dřív je tam prodávali, žádné suché Bohemia chips… :wink:

Večer to napravím, koupila jsem si v úterý v Praze po cestě do Mamashopu v Country lifu Chipsy pro vegetariány, tak ty si dám. A melouna, plus druhé půlkilo meruněk. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 16:30

Jo no, tak ty jsou fakt dobrý, to bych nemohla už z obavy o svůj žlučník… :lol: já chipsy téměř nejím, asi tak 10 za rok, ale jiná svinstva můžu, jako např. ty v kulatých krabičkách, co se tváří že jsou z brambor a ještě prej se smetanou a cibulkou /te´d si nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje/ - ty jsou ale naštěstí dost drahé, tak si je dopřeju tak 3× za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 16:42

Jo, no ty jsou úžasné - myslím, že Crunchips… Jsou drahé jako mrcha. Já je taky nejím často, jen sem tam. Suché nemusím a tyhle nejsou zdravé, takže tak 6× do roka. I to je možná přehnané číslo… :) Ale Crunchips v kulaté krabičce, ty bych mohla i častěji… :lol: Něco takového budou ty vegetariánské - taky nejsou z brambor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 16:45

Tak jsem douklízela a vypotila snad 3 litry vody :roll: Tak jsem hned hupsla pod studenou sprchu a je mi báječně :lol:
Koukám, že tu řešite dlabance… Já se právě láduju pizzou ze žampióny a asi ji sním úúúplně celou :oops: Je vynikající…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 16:50

Noono , dobrou chuť! :wink:

já jsem právě zjistila, že těch chipsů jsem ještě půl pytlíku nesnědla, tak to doháním… :lol: žlučník mám dobrý… :oops: Akorát mi dnes obvodní dr. poslala výsledky včerejších odběrů a krom vyššího počtu leukocytů, který přičítám těhu, mám docela málo hemoglobinu, takže mi doporučuje železo… :? Brala jsem po porodu Ferronat a nemohla jsem opuštět domov, nebo jen po trase, kde jsem měla zmapované WC. Tak doufám, že když, tak mi předepíší nějaký inteligentnější preparát. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.7.06 16:51

Ahoj bříškandy, pamatujete si mě ještě :?: přišla jse vás jen pozdravit
právě mi skončila první MS po revizy a ve středu do byl měsíc po potratu, takže se pomalu připravujeme na nové snažení
chodím vás kontrolovat jek se daří, takže se držte a já se zase příjdu juknout papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.7.06 16:57

Tak to nešlo..Jsem přecpaná :roll: A Danovi jsem tam ještě skoro půlku nechala. Aspoň už nemusím vařit :lol: :lol: :lol:
Sajsa mě obvoďačka žádný takový vyšetření nedělala 8O Já si s ní jen hezky popovídala, obě jsme si zanadávaly na důchodce, napsala mi do průkajdy, na co jsem alergická, a bylo…
lindule2 Ahojky! Ráda tě vidím :! Tak ať se brzy zadaří :! :! :! Přeju hodně štěstíčka :wink:

Za chvíli jdu na poštu a seřvu je tam tak, až se bude barák otřásat v základech :evil: Zas tam musím pro balík… To už je podruhý za 14 dní, kdy se ani neobtěžovali zazvonit a rovnou mi hodili do schránky oznámení a napsali tam- adresát nezastižen :evil: Už toho mám dost..Furt se rvát přecpanejma autobusama a stát frontu na poště :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 17:24

Noono , musíš trénovat… Půl pizzy zbytek, to je pořád dost… :lol:

Jo a ty odběry mi nedělala obvoďačka ale gyn dr., ona si zavolala aby jí taky řekli výsledky. Napsala mi celé lejstro. :roll:

Lindule , držíme palce, abys brzy byla ze snažilky těhulka. Přijď nám říci, ať můžeme pogratulovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 18:30

Tak holky, nejprve tipy:

Holčička: Sajsa, Noona, Pras:,–(ko

Kluk: Jolma

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit