prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
14.7.06 14:51

Čemu pak se směješ Tuti? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 14:56

Dneska asi všemu, ale hlavně, jak pěkně tipujete, zítra vás rozsoudím :D

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.7.06 14:56

Tutinko, gratuluju - hlavně že je vše v pořádku. Pohlaví je podle mně úplně jedno, ale když jsi víc chtěla to, které čekáš, je to lepší… :P

Noono, u mě napiš „překvapení“. Já to vědět nechci, ale kdyby to náhodou nějaký dr neprozřetelně prásknul, tak nejdřív až za 7 neděl, kdy jdu na kontrolu do CAR a potom na 30tt na normální gyndu. No a navíc - překvapení bude pro ostatní, když už ne pro mně, takže bych to stejně nikomu neřekla.

Jdu taky poklidit, to hlavní jsem odbyla už včera!! Ufuf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 15:01

Mě to bylo jedno, ale chtěla jsem mít vždycky … spíš než … Teď jsem ráda, že je mimi zdravé a pohlaví je jen doplňující informace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 15:02

Tutinko , naprosto to chápu. Já dnes taky volala s Gennetem - chtějí mě až ve 20.týdnu na UTZ. Tripple je OK. Tak už se těším na zítra. :wink:

Pohlaví jasně je úplně jedno, navíc to stejně neovlivníme. Ale překvapení je vyloučené vlastně jen u Tutinky, Jolmy a Pra:,–(ka. Nikdo jiný myslím na amnio nejde. My ostatní se překvápka můžeme ještě dočkat. Ségra má z dvou na UTZ několikrát 100% potvrzených kluků dvě holky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.7.06 15:03

Tak jestli je Tutinka blondýnka, tipuju holčičku, jestli je tmavovlasá, tipuju kluka. Aspoň u nás v práci to tak zatím vždycky bylo :wink: :)
Jolmo, já se bojím pro jistotu a taky jsem si pro jistotu zakázala jakékoliv těšení a nakupování. Až jak to dopadne :)
Sajso, to je náhodou fajn občas si zavařit závity, aspoň mám pocit, že mozek nekrní, jestli máš nějaké další přísloví, sem s ním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
14.7.06 15:05

Sajsi , taky gratuluju, já jdu na ten UTZ příští pátek.

Pra:,–(ko , uvidíme jestli ti to vyjde, mrkni na mé stránky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 15:07

Pra:,–(ko , já mám tmavé vlasy a doma jednu mrňavou blondýnku… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 15:11

Tuti , děkuji. Ty se máš, já jdu až 21.8. :roll: Měla bych jít asi kolem 10.8., ale dr. Smetanová má dovču a říkala jsem si, že když jsem u ní byla už na tom prvním, je lepší, když půjdu zase k ní. Takže si holt budu trénovat trpělivost.

Pra:,–(ko , hodím ti odkaz. Je tam toho moře. :wink:

http://kryl.info/prislovi.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 15:16

Dámy smekám, taky jsem zkoumala stránky a kromě toho, že jsem zjistila, že je Tuti fakt pěkná ženská, tak jsem nevydedukovala nic - jen prostě tipuju. :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 15:21

Pra:,–(ko já jsem si taky původně zakázala nakupovat, ale pak jsem si musela prcka udobřit, když jsem původně byla zklamaná z toho pohlaví 8) . no tak co… jsou to jenom hadry :lol: :lol: :lol: Sajsiny filozofické úvahy v tomhle platí víc, než kdekoli jinde :wink: .
Holky já dnes žeru jak prase - budu si muset nařídit dietu, nebo se neunesu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.7.06 15:21

Sajso, buď jsi obarvená blondýnka nebo výjimka z firemního pravidla :wink:
Tutinko, vidím to spíš na tu holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
14.7.06 15:25

Jolmo, já zrovna jím čokoládu a říkám si, jak by to bylo pěkné, kdybych nebyla líná a začala konečně cvičit :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.7.06 15:26

čokoláda už dnes taky byla na pořadí… sice jen 1 řádek, ale i tak… :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
14.7.06 15:26

Jolmo , to bude asi něco ve vzduchu. :wink: Taky žeru jak zájezd. :roll:

Pra:,–(ko - nejsem obarvená. Budu ta výjímka. Spolu s Tutinkou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...