Poradna duly
Jana Čurdová
Dneska asi všemu, ale hlavně, jak pěkně tipujete, zítra vás rozsoudím ![]()
Tutinko, gratuluju - hlavně že je vše v pořádku. Pohlaví je podle mně úplně jedno, ale když jsi víc chtěla to, které čekáš, je to lepší… ![]()
Noono, u mě napiš „překvapení“. Já to vědět nechci, ale kdyby to náhodou nějaký dr neprozřetelně prásknul, tak nejdřív až za 7 neděl, kdy jdu na kontrolu do CAR a potom na 30tt na normální gyndu. No a navíc - překvapení bude pro ostatní, když už ne pro mně, takže bych to stejně nikomu neřekla.
Jdu taky poklidit, to hlavní jsem odbyla už včera!! Ufuf.
Mě to bylo jedno, ale chtěla jsem mít vždycky … spíš než … Teď jsem ráda, že je mimi zdravé a pohlaví je jen doplňující informace ![]()
Tutinko , naprosto to chápu. Já dnes taky volala s Gennetem - chtějí mě až ve 20.týdnu na UTZ. Tripple je OK. Tak už se těším na zítra. ![]()
Pohlaví jasně je úplně jedno, navíc to stejně neovlivníme. Ale překvapení je vyloučené vlastně jen u Tutinky, Jolmy a Pra:,–(ka. Nikdo jiný myslím na amnio nejde. My ostatní se překvápka můžeme ještě dočkat. Ségra má z dvou na UTZ několikrát 100% potvrzených kluků dvě holky. ![]()
Tak jestli je Tutinka blondýnka, tipuju holčičku, jestli je tmavovlasá, tipuju kluka. Aspoň u nás v práci to tak zatím vždycky bylo
![]()
Jolmo, já se bojím pro jistotu a taky jsem si pro jistotu zakázala jakékoliv těšení a nakupování. Až jak to dopadne ![]()
Sajso, to je náhodou fajn občas si zavařit závity, aspoň mám pocit, že mozek nekrní, jestli máš nějaké další přísloví, sem s ním ![]()
Sajsi , taky gratuluju, já jdu na ten UTZ příští pátek.
Pra:,–(ko , uvidíme jestli ti to vyjde, mrkni na mé stránky… ![]()
Pra:,–(ko , já mám tmavé vlasy a doma jednu mrňavou blondýnku… ![]()
Tuti , děkuji. Ty se máš, já jdu až 21.8.
Měla bych jít asi kolem 10.8., ale dr. Smetanová má dovču a říkala jsem si, že když jsem u ní byla už na tom prvním, je lepší, když půjdu zase k ní. Takže si holt budu trénovat trpělivost.
Pra:,–(ko , hodím ti odkaz. Je tam toho moře. ![]()
Dámy smekám, taky jsem zkoumala stránky a kromě toho, že jsem zjistila, že je Tuti fakt pěkná ženská, tak jsem nevydedukovala nic - jen prostě tipuju. ![]()
Pra:,–(ko já jsem si taky původně zakázala nakupovat, ale pak jsem si musela prcka udobřit, když jsem původně byla zklamaná z toho pohlaví
. no tak co… jsou to jenom hadry
Sajsiny filozofické úvahy v tomhle platí víc, než kdekoli jinde
.
Holky já dnes žeru jak prase - budu si muset nařídit dietu, nebo se neunesu ![]()
Sajso, buď jsi obarvená blondýnka nebo výjimka z firemního pravidla ![]()
Tutinko, vidím to spíš na tu holčičku ![]()
Jolmo, já zrovna jím čokoládu a říkám si, jak by to bylo pěkné, kdybych nebyla líná a začala konečně cvičit
![]()
čokoláda už dnes taky byla na pořadí… sice jen 1 řádek, ale i tak…
![]()
Jolmo , to bude asi něco ve vzduchu.
Taky žeru jak zájezd. ![]()
Pra:,–(ko - nejsem obarvená. Budu ta výjímka. Spolu s Tutinkou… ![]()