Poradna duly
Jana Čurdová
Jolmo , obávám se, že na mám kluka, mám kluka, to fungovat nebude. Přeci jen bompari i lipo, to je pomíjivá záležitost. Zavřeš oči a za chvíli jsou oba v čudu… Kdežto s tím klukem u holčičky, to už by asi byla patologie, říkat si 20,30,40 let mám kluka, mám kluka…
![]()
Taky jdu něco dělat… budu nakukovat, jestli něco nenapíše Tutinka…
Jolmo jak já Ti závidim… Taky bych si lehla
Jenže teď jdu na angličtinu a vůbec nic neumi a nemam připravenej domácí úkol a vlastně se mi tam dneska vůbec, ale vůbec nechce ![]()
No nic, pro dnešek se loučim, zkusim se ještě něco naučit a pádim spíkovat.
AHOJ ![]()
jste tu jěště některá?
chci se zeptat,kolik už jste přibraly?
ahojka jsem tu stále a hend napíšu jen dojím kuře na kari s rýží ![]()
Já tu nejsem, ale přibrala jsem asi kilo… Teď jsem se ale tak naprala, že ráno budu mít na váze tak o tři víc… ![]()
Sajso, to první a poslední přísloví jsem nebyla schopna „přeložit“, holt mi to nemyslí ![]()
Sslunicko, nejdříve jsem shodila asi 2 kila a teď jsem zase 3 přibrala, takže je zatím +1, ale s rychle stoupající tendencí… ![]()
Prší, hurááá
![]()
tak to jsem ráda. já z váho stagnuju už minimálně měsíc. mám nahoře od začátku 2,5kg,ale už měsíc se mi to nehnulo!
berušky,pro dnešek se tu loučím.
v práci mě to nebaví,tak jdu dom,dodělat si rozdělaný úklid. že by se mi zrovna chtělo,když už tu zase praží slunce,to ne,ale nedá se nic dělat!
přeji všem krásný víkend!!!!!!!!!!!!!!!!§§
Holky nebojte, však ono se to hýbat začne… ![]()
pra:,–(ko , kouknu tam a dopíšu významy. ![]()
Jo, tak to první - Kdo lže, ten krade. A druhé - Co tě nepálí, nehas. ![]()
HOLKY!!! Mimi je v pořádku, zdravé jak řípa!!! !!!
HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!
sslunicko
jen neboj
Pak to bude lézt takovým tempem, že budem jenom čučet
Taky přeju pěkný víkend ![]()
Omlouvám se že jsme se dlouho neozvala ale byla jsem včera na školení a jak je hrozné vedro nemám ani chut sedět ještě doma u počítače.
Nicméně, přibrala jsem asi 1,5 kila
ale začíná mi vylízat pupík, - tedy špek.. takže se to asi kumuluje v břiše ![]()
V pondělí jdu na Internu a EKG kvůli průkajdě, máte to taky??? a ve čtvrtek na KO tak jsem zvědavá jdeme i s manželem tak snad nám to dítě ten svůj poklad ukáže ![]()
Napíšu pak do statistik ![]()
Holky vidím že probíráte ICQ a skype. Já mám oboje dvoje a popravdě kdybych mohla ráda bych vám dala na sebe číslo i jméno na skype a dala bych si vás taky do contakt listu.. mnohem raději totiž komunikuju po ICq, přijde mi to rychlejší… a taky s ním mám problémy, jedu to přes Mirandu - a musím ji asi odinstalovat a nahodit znovu, ale jinak máme nějakou starší verzi ICQ a přes tu to jede bez problémů. Nicméně v práci jedu přes webbie, stejná forma ale nemusíte mít instalaci. http://go.icq.com a jedete.
Takže tu je moje číslo 160604352 kdo budete mít chuť a čas tak mi písněte ![]()
A na skype mě najdete pod jménem Michaela Kazílková ale jsme online jen po večerech protože mi to v práci nejede.
Těším s ena vás na síti ![]()
zatím pááá
Míša
Tuti , to je vynikající zpráva, moc gratuluju. Mám radost s tebou…
tutinka
Posílám OBROVSKOU gratulaci
Mám z tebe radost!!!!!!!!
A jaký je pohlaví víš?