Poradna duly
Jana Čurdová
Tak u nás dnes taky bouřilo, hned po obědě, a nebyly u toho jen kapky, ale i kroupy. Čerti se ženili. Někde poblíž to uhodilo, vyhodilo to elektriku a když už začalo všechno fungovat tak se mi nedařilo připojení na net.
K těm křečákům, taky k nim mám rodové dispozice, ale ve skrytu duše jsem doufala, že stahovací punčochy aspoň trochu pomůžou… Každý večer se snažím je mít aspoň půl hoďky nahoře.
Dnes jsem byla poprvé v těhu cvičení, sice s velkými bříšky, protože v těch malých už bylo plno, a bylo to moc fajn. Trocha protahování, posilování a dýchání, na zemi i balonech.
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.8. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 18.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 18.7./8.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola DNES!!! NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ??? VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 3.8.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — DNES!!! Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 3.8. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 21.8.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 14.8.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 22.8.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 17.7./26.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Krásné dobré ránko!
Mě ráno probudila zima a teď tu hřmí, bleskuje a hlavně prší
Paráda
![]()
Dneska má kontrolu Berhu , tak držím palce ![]()
S těma křečákama moc neporadím. Mám tady rodový dispozice, ale díky tomu, že jsem doma, tak zatím ťuk, ťuk, zatím vše OK. Prý pomáhá dávat nohy aspoň na půl hodiny denně výše než zadek. Aby se trochu odkrvily…
Ahoj holky,
u nas zacina parak, o prseni nebo ochlazeni si muzeme nechat zdat ![]()
Vcera sem zaznamenala uspech, podarilo se mi polknout celej vitamin, bez puleni, hec
a od ty doby snad jen 2×pichani. Ze by ta davka horciku, co je obsazena, neco pomohla?!? ![]()
dneska me ceka perny den, krome bezneho vareni a patecniho prazdninoveho uklidu jeste 1 soukroma hodina a vecer sem slibila kamaradce, ze ji pomuzu s poslednima pripravama na jeji zitrejsi svatbu. takze nevim, jakse tu dnes budu vyskytovat…
Mejte se krasne
Zdravím po ránu!!!!
Konečně víkend
Tady v Plzni sice slunce svítí, ale v dálce se poflakujou i nějaký mraky, tak snad dorazí ![]()
Ještě příští týden do práce a pak mám týden dovču. Ani nevíte, jak já se těšim ![]()
Ahoj holky, tak včera kontrola v pořádku, ale UTZ nedělal, pohyby jsem odpoledne cítila, tak snad je mimču dobře. ![]()
N křečáky jsem se ptala, ale prý ty moje jsou v pohodě, spíš se tvářil, proč s tímhle otravuju
No je fakt, že se ten křečák nějak styděl, nebyl moc vidět…jinak prý bych s tím mohle k obvodní a ta by mě někam poslala - ale obíhat doktory, když nemám velký problémy teda nebudu.
Mám předepsaný taky magnézko, radši budu brát preventivně, občas taky bříško ztvrdne, ale křeče v nohách se zatím neobjevily.
Vyrážíme s malou na chvilku ven, než začne zase to strašný vedro, tak zatím pa.
jujko
Gratuluju ke kontrole ![]()
A s těma křečákama bych to holky moc nepodceňovala
Moje babička je má, má s nima hrozný problémy, pořád chodí na operace
Myslete na ty prcky. Budou Vás pak potřebovat 100%-tní a ne s křečákama ![]()
Tady pořád prší
Paráda. Jdu uklízet, musím toho ochlazení využít ![]()
Ahoj všem,
tak u nás je zataženo, konečně se dá trochu normálně dýchat. ![]()
Jinak jsem teď volala do Gennetu na výsledky Tripplů a prý vypadají dobře, takže jsem ráda… Teď ještě UTZ ve 20.týdnu a pak už prý dlouho žádný test a UTZ nebude.
Dnes by měla vědět výsledky Tutinka, tak na ní pořád myslím…
Tady je taky zataženo
Nemusí ani pršet, stačí, že bude aspoň den chladněji… Já už se zas pomalu začínám zapojovat do normálního procesu, cítím se dobře, prcek snad taky… i když včera jsem myslela, že aspoň na týden schovám chlapa do skříně
.
Ahoj těhulky ![]()
Hlásím info z dnešní kontroly…takže…mimís je značný individualista. To co má mezi nožičkama není problém ukázat okamžitě, ale ksichtík..to ani omylem
Takže musíme za 3 týdny znovu na kontrolní UZV, aby bylo vyšetření kompletní…do té doby snad dojde k přetočení. Dr. prohlásil (po značně dlouhém boji) že takovou vopicu ještě neviděl
Což mě vede k zamyšlení, jestli má vůbec smysl chodit na ten 3D UZV…¨
Ale pro zvědavce a do statistik…bude to KLUK ![]()
Další kontrola je tedy 4.8.
berhu gratuluji - je tedy jasné, že v tom našem termínu se prostě rodí kluci… a neboj, příště určitě ukáže i pusinu ![]()
Berhu , gratuluji k chlapečkovi!
Zatím má holčičku potvrzenou jen Lena… (a předpovězenou Noona
)
Asi tady dáme dohromady nový národní hokejový tým - vybírat zjevně bude z čeho…
![]()
Jolmo , máš pravdu, Leně řekli na 90% tuším… Těch 10% není až tak zanedbatelné…
Ale Noona ji mít bude… Už jsem nedočkavá na ten její UTZ… Noono, kdy směřuješ na ultrazvuk? ![]()
šmankot promiň, jsem magor, myslela jsem, že jsi zmiňovala jen Noonu - mám už zavařený mozek
. Na to sono jsem taky zvědavá
. Ještě jsem vám ani nestačila říct, že z toho našeho konkurzu na nové sono vyšla vítězně firma s přístrojem, který umí i 4D, už stojí dole v ordinaci a čeká na svou premiéru /tedy 4D premiéru
/ - ve středu přijede ta kámoška u které jsme byli v GB a budem mrkat na jejího skřítka
- na toho našeho se podíváme až o něco později, aby už měl pěkně naducanou pusinku
. Takže holky, kdo to nemáte daleko, můžete i na veterinu
![]()