Poradna duly
Jana Čurdová
No, faktem je, že ještě před 5 lety, když jsem čekala malého, tak se dělalo amnio později a trvalo to ty tři týdny, než něco řekli, tak ono to asi bude taky podle „snaživosti“ labiny a množství zpracovávaného materiálu… A teď TT vyšel dobře? To je zajímavé… - prostě metoda naprd, jak se mnozí vyjadřují, akorát dobrá k vystresování…
Dík, trochu jste mě uklidnily, ale stejně, už ať mi je řeknou…
Jolmo - na výsledky TT teprve čekám. Ptala jsem se při odběru krve sestry a ta mi tvrdila, že to znovu špatně vyjít nemusí. Ale co vím, tak to holkám většinou podruhé vyšlo taky špatně
.
No to je pak o nervy… vlastně není, ty už víš, že patříš do skupiny zkreslovaček a nic se neděje… ![]()
Tuti , ti tě teda napínají…
Nechápu, proč když jsou dovolené neudělají aspoň na začátku ty rychlé testy (vím, že Gennet je dělá
), výsledek je za 24 hodin a kultivací se to potvrzuje… Vím, že jsou drahé, ale nechat tě takto nervovat… ![]()
Jinak já na 13 pověrčivá nejsem… Od jisté doby - 13.6. jsem dělala přijímačky na VŠ, 13.7. za 5 let na to jsem promovala a 13.7., rok po promoci se vdávala… Zítra budeme mít 10.výročí.. ![]()
Jolmo - dík, ty umíš člověku zvednout náladu
.
Sajso - a já mám 13. 7. narozeniny
. Gratuluju k výročí
.
Holky dobrou, já to balím a jdu do postele. Jsem úplně grogy.
No tak to sem z toho opravdu blazen, co se mi to tam zase deje!!! ![]()
Natahovani vazu v trislech a tak, to vsechno znam, ale tohle je jako pichani primo na prostredku bricha, v tom nejvetsim speku, kterej tam mam. Pobolivalo me to predevcirem, vcera OK a dneska navecer zase. neni to nejak dramaticky, krom toho mam jit v pondeli na kontrolu, ale docela rada bych znala nejake logicke vysvetleni!!!!!!! ![]()
Katik - jako prvni v predstihu vsechno NEJ knarozkam, hlavne bezproblemovy zbytek tehu a zdravy mimi!!
Ahoj holky, po dlouhé době jsem zase v Praze, i když neschopná v tom vedru fungovat.
Noono, ty fotky stojí za to. Ještě mu, myslím, schází plážový obleček a slunečník.
Hlásím, že jsem byle na kontrole, zatím je to ok, dokonce mi dr. ukazoval mimino i na 3D ultrazvuku, krásně byla vidět tvářička a ručičky, vypadá už úplně jako člověk
. Prý to asi bude kluk, takže abych začala nakupovat v modré, protože v prosinci bude asi velká konkurence, co? ![]()
Výsledky trip.testu až za týden, za dva, když budou špatné, dají vědět. Taky mě hnali na test na cukrovku, prý jsem riziková, fuj, pít nasycenej roztok cukru ![]()
Holky, kéž by zapršelo, jinak nevím, nevím…
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola DNES!!!/14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 18.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 18.7./8.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 14.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola VČERA!!! VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 3.8.
SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — DNES!!! Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola DNES!!! Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 21.8.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 14.8.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 22.8.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 3.1.2007 — kontrola 17.7./26.7.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Přeji krásné ránko!
Tak u nás končeně včera zapršelo a dnes ráno je mlha,ale úžasně ochlazeno!
Ahojky těhule
![]()
Dneska to vypadá zase na pořádnej pařák
Takže nejlépe vyrazit někam k vodě a pití s sebou
Já to budu řešit lavorem se studenou vodou doma…
Dneska má kontrolu Hannah85 , Jujka a Agata . Tak přeju samý pozitivní zpávičky ![]()
Katik Všechno NEJ k narozeninám
Krásný a zdravý mimi, hodnou drahou polovičku a co nejmíň starostí ![]()
Noono,u nás se ochladilo. je ted cca 18 stupňů,takže moc a moc příujemné!
sslunicko
Tady bylo včera celkem příjemně… Asi 25 stupňů, ale dneska tu už teď máme doma 28 ![]()
Tak si užívej chládku ![]()
Zdravím po ránu ![]()
Katik tak tedy všechno nej a hlavně ať je miminko zdravý a krásný ![]()
Dneska když jsem šla do práce (před sedmou), tak jsem měla chvilkama i husí kůži… To byla nádhera
![]()