Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko!
Tady to zas vypadá na hroznej pařák
Kdy ty vedra skončí
Ještě nedávno tvrdili, že parných dnů si neužijeme, že bude jen pár dní v srpnu ![]()
Dneska má kontrolu Lena123 a Brokyna , tak držíme palce ![]()
Holky, nevíte něco o Marice01 ? Už se dlouho neozvala. Měla jít minulý pondělí k Dr kvůli tomu víkendovýmu píchání a už se neozvala
Snad je vše ok..
Přeju krásné ranko…
Ke včerejšku pro Stázku …zatáhlo se, ale tak na půl hoďky a zase prdlajs…ani kapka…sakriš! ![]()
O Marice nic…bohužel… ![]()
Teda jestli dneska nepadne teplotní rekord, tak už asi nikdy…už teď je tady u nás 34 na teploměru…ještě, že nikam nemusím…uffff ![]()
ahojky berušky,přeji krásný den.
to já pro změnu musím. réno jsem byla na odběrech a v 15.30 musím pro výsledky k doktorce a pro další dávku frasiparinu. musím chodit na kontrolu každý měsíc!
ted ráno to šlo,ale odpoledne asi chcípnu!
hlavně v té čekárně,už ráno jsem tam málem omdlela,jaký tam byl vzduch!
Hezké parné dopoledne!
Zdravím vás po delší době. Byli jsme minulý týden na dovolené v Českém Ráji, a ještě že jsme šlapali v lese mezi skalami, protože na sluníčku bych asi umřela. Teď už jsem opět v pracovním procesu a musím se tvářit, že něco dělám, přestože se mi v tom horku vůbec nechce.
Jinak jsme oba úúúplně v pořádku a konečně taky cítím pohyby
A nejsou to žádné bublinky nebo motýlci v bříšku, jsou to kopance a když se zrovna dívám na břicho tak jsou i vidět. Ztlousla jsem o další kilo a bříško očividně povyrostlo.
Napsaly jste toho za ten týden strašně moc, tak nevím jestli to stihnu všechno dočíst, ale pokusím se o to.
Mějte se hezky a pohlaďte bříška!
Ahoj těhulky ![]()
Hlásím se ze sauny…to je děs, co to počasí vymýšlí. Někde jsem četla, že podobně akční by měl být i srpen…tak to se máme na co těšit. Takže jsem to vzala útokem a od zítřka až do pátku si beru dovču (taky se zase asi chystá úřadovat KP
a na něj nic jiného než ležení v posteli a klid nezabírá)
Kopance už taky cítím, dokonce se včera mimís pořádně rozpřáhl a nakopl i taťku
- mezi náma, než motýlý křídla nebo bublinky, přijde mě to jako když mě zevnitř břicha někdo jezdí pidiválečkem
![]()
Takže hezky dodržujte pitný režim a chlaďte se, ať to ve zdraví vydržíme ![]()
Tak jsem si jen skákla kousek do trafiky a jsem jak po saunování…teda to není lidský…k tomu vedru nám měli nadělit i kousek moře ![]()
koukám,že se všechny cítíme stejně,co?
Já teplo miluji,ale ted mi to nedělá zrovna nejlépe.
Včerejšek byl děsný,pořád bych spala a dnes to není o nic lepší.
Bohužel dnes se spaní nekoná,když musím jěště jednou na tu hematologii.
už ted se toho děsím v tom vedru!
Těším se,až mi dorazí bratr z dovči a já si udělám volněji. Tedy alespon jak budou tyhle vedra!
No fuj!
…ještě, že v tomhle už nejsem těsně před porodem…nezávidím jim to… ![]()
Posílám odkaz na žirafku co jsem včera koupila miminku a odnesla to pěknou migrénou ![]()
Ahoj holky,
zdravím po kontrole… Tak je vše O.K. Zítra si zavolám na výsledky z krevního obrazu a z moči… Citologii jsem měla úplně v pohodě, takže to je taky fajn. Jen to AFP mi prý ještě neudělaj, protože je brzy… Tak až příští pátek, no… ![]()
Noono hlásím, že další kontrola bude až 22.8. (nějak se nám s dr. mydlí dovči) a termín porodu dle UTZ 3.1.07… To jsou zmatky, co? Ještě k tomu jsem vyfásla punčochy na křečáky a prášky na posílení žilních stěn. Tak se mi ty žíly snad hodí do klidu… Jo a už mám celkem nahoře 3 kg. To mě taky moc netěší, ale dle dr. je to naprosto v pořádku. Budu jí tedy věřit ![]()
O Marice taky nic nevím…
Jinak jsem taky v práci a taky se neskutečně opékam… Je to hnus
Mám kamarádku v 8. měsíci tt, tak jí asi napíšu soucitnou sms…
Spíš tak: http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…
Jj, je to peklo. Ale zas na jaře jsme si stěžovaly na zimu…
Ale na chatě bylo minulý týden nááááádherně. Příští víkend jedeme zas, nemůžu se dočkat.
Kdo to psal? Taky mám v noci křeče v nohách a teď mě z toho sezení dost bolí, tak furt kroutim kotníkama a teď jsem si je dala na druhou židli, i když mám sukni a jsem v knihovně
A asi se mi udělala křečovka na lýtku, jsem z toho docela vyvalená ![]()
Asi si udělám metřík do stěhování, jsem jak malá, jak se těšim ![]()
Všechny zdravim ![]()
Agato já to beru tak, že i v tom článku od Tebe je jedna pro mě jako Plzeňandu pozitivní věta, a to: Studená fronta ve středu mírně ochladí západní část republiky . Na Moravu dorazí až ve čtvrtek. Velké teplo má být podle aktuální měsíční předpovědi i příštích 30 dní.
![]()
Jinak s tou žílou si nedělej starosti. Já jí totiž měla i před těhu, jen se mi teď začala zvětšovat, tak jsem to dr. řekla. Ale ty jí to radši řekni taky…
Jinak jsi asi jedinej člověk, kterej má rád stěhování… Než se stěhovat, radši vyhořet
Ale zase je fakt, že když se člověk stěhuje do nového, tak to má taky svoje kouzlo… ![]()
ahoj Brookyno,tak jsem četla tvoji KO a koukám,že máme dost věcí společných.
třeba že na odběry jdu také až příští týden.
také mám podle UZ termín 3.1.
a poslední,že také dřepím v práci a peču se! ![]()