prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
10.7.06 14:32

Petarko neumíš si představit, co mě to ale stálo přemlouvání :? - ne kvůli mně, já se takových zákroků nebojím, ale bojím se právě o toho prcka - jednak jak to ponese psychicky /přece jen se mu někdo nabourá do bejváku/ a pak aby to zvládl - neznám ve svém okolí nikoho, kdo by to teda nezvládl, resp. čí dítě by to nezvládlo, ale fakt jsem nenašla žádný rozumný důvod - snad se nerouhám, když jsem stále přesvědčená, že nosím zdravé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
10.7.06 14:33

jolmo prosímtě a kd ejsi se na ten kočárek byla podívat a jakej přesně budeš kupovat já jsem našla tento: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… barva je hrozná ale píší tam že mají i jiné…

jsme zvědavá máme sice ještě dost času, ale tato verze mi přijde značně levná…

A myslím že ty výsledky budou dobré, myslím, tedy jsem o tom pevně přesvědčena :D

přesně tak, nejlepší je myslet pozitivně a hned jde všechno líp :D

zatím

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.7.06 14:36

Hele Jolmo …jsi už zasloužilá matka (to nemyslím nijak zle, naopak :lol: ), takže určitě víš, co tě může čekat a co ne…přesně takový pocity co říkáš měla kamarádka, která amnio podstoupila cca před měsícem…všechno je naštěstí v pořádku a aspoň teď vědí, že to bude Karolínka…ale po bitvě je každej generál..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.7.06 14:38

Brokyno tos asi četla údaje jen o korbě, sporťákové navíc - podvozek má 8,5 nebo 9,5 kg podle typu + ta korba k tomu, ale jezdí se s ním fakt dobře a pro mě je váha dost rozhodující - Hartana jsem měla na druhé dítě a byl dobrý, akorát že na něj nejde připnout autosedačka bez adaptérů, což byla taky jedna z podmínek.
Sajso čoveče ty vypadáš, jakože se na ten císař připravuješ? 8O Jo, můj muž na to taky koukl a zcela nevzrušeně konstatoval, že se to stává. Dneska mě ale zse nutil do cvičení, tak by asi rád, aby se to stávalo kdekoli jinde, jen ne u nás doma :wink: . Konkrétně tahle rána je ale vyloženě infekční - kdyby takhle přišel pes, tak nadáme majiteli, že nenosil dle našeho doporučení límec a pes si do toho „vletěl“, to ale asi ta paní nedělala :lol: - předem se omlouvám všem citlivějším jedincům za to srovnání :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.7.06 14:40

Jolmo já to chápu… Myslím, že podobné pocity má každá, kterou to čeká… Zvládnete to dobře oba, uvidíš… :)

Velchi , myslím, že ta cena je jen za tu hlubokou korbičku, ještě k tomu potřebuješ podvozek a taky sportovní nástavbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.06 14:42

zdravím

Jolmo - viděla jsem tu jizvu a udělalo se mi blbě.o((( to je pěknej hnus - ty doktoři jsou fakt svině:o(, na obilnáku byli ti dr. fakt dobří a hodní a když slíbili tak došli, ale některý sestry - fakt nebyly na svým místě:o((((

malej prořval všechny 3 noci (HLad, hlad, a přežrání když se mi konečně spustilo mlíko… ale kdo měl vědět že má hlad a že jako první jídlo není 100 g mlíka zrovna ideál, když novorozenec vypije tak 20 … no ani jednou si ho nezvaly k sobě, i když je to jejich povinnost, a navíc tu třetí noc, když už jsem řvala i já (bolestivě se mi nalila prsa a nešlo na ně moc šáhnout a ani odstříkat rukou, mi o půlnoci rozespalá sestra řekne, ať malýmu dám dudlík a já ať si koupím odsávačku...... no fajn rada vo půlnoci že… ale rodi t tam jdu znovu… je tam novorozenecká JIP kdyby něco…

jinak dnes jsem volala na výsledky tripláčů a jsou dobrý.

jo a další Ko mám až 3.8. dr. má dofču..... takže až v srpnu se dozvíme co to bude… už se nemůžu dočkat, i když je mi naprosto fuk jestli to bude holka nebo kluk (taťka by radši holku )

tak se mějte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.7.06 14:43

Jolmo , nene, na císaře se nepřipravuju, ale ty homouše si s sebou radši vezmu… Jistota je jistota, i když císaře nechci… 8)
A co teda cvičíš? Koupila jsi ten přístroj na mimibazaru? :wink:

S Hartanem máš pravdu - autosedačka na něj nejde. Je to prostě o tom, že musíme každá vyjít z toho, jaké máme požadavky… Ale jinak byl - skvělý. Prostě německá kvalita - výborné zpracování, krásně se s ním jezdilo a látka nešisovala - nakonec, vytáhnu ho teď znovu, v mezičase mezi šátkováním se bude hodit… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.7.06 14:45

Petarko taky se tím uklidňuju - navíc mám to štěstí, že amnio u nás dělá můj dr. a jeho rukou věřím… a svému tělu taky, tak snad problém nebude…
velchi bacha, tohle je ale cena jen za to lůžko, k tomu podvozek cca za 10, sporťák cca za 5 - a hned jsme někde jinde :wink: . Ta barva na obrázku je fakt děsná, viděla jsem ji i v reálu a tu bych nemohla… Já mám domluvenou korbu a autosedačku z druhé ruky /tento typ autosedačky se k nám ani nedováží, musela bych ko kupovat venku, nebýt náhody/ a sporťák budu kupovat v ocean blue /jestli se nepletu/ - pokud nebude proti taťka. Strašně se mi líbí ale light olive - tu jsem taky viděla a je úžasná, jenže ty první dvě věci jsou jasné a na sporťák je ta barva dle mého názoru dost světlá a tudíž nepraktická…Více info je na www.mutsy.nl nebo www.libfin.cz a kupovat budu na www.babystyle.cz - objednám a pošlu pro něj bráchu - četla jsem na ně pochvalu na netu, tak se doufám přidám :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
10.7.06 14:50

Sajso mohla bys mi napsat, jaké homouše teda budeš mít sebou - je lepší být připraven, než překvapen :wink: . A zatím stále o cvičení jen intenzivně mluvím - pořád mi do toho totiž něco leze - nejdřív nevolnosti, pak dovča, teď to amnio… ale hned jak budu OK tak fakt začnu, všude tvrdí, že lépe pozdě, ale přece, tak se tím řídím… Mám doma kazetu pilates pro těhotné, tak jsem odhodlaná tomu věnovat 3× týdně 30 min.
Jinak odebírám časopis Aperio a tam je plno inzerátů na cvičení v Praze, což vám holky fakt závidím… není nad kolektivní podporu 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
10.7.06 15:01

Jolmo , to samozřejmě můžu : Arnicu (na hojení obecně dobrá), staphisagrii (chirurgické řezy), no kdyby přeci jen něco a nehojilo se to ukázkově, tak calendulu, pomáhá i při zanícení… Je i těžší kalibr, ale to už si zase myslím, že pokud bych hned na:,–(ila homeo, nebude třeba. Ta kamarádka vystačila se staphinou a arnicou bohatě… Ředění 5-9 CH.

Jo, tak já mám jógu pro těhotné a pražandám taky závidím… :oops: Aperio taky odebírám a lákají mě tam i ty jejich předporodní kurzy - jeden vede dula Vlasta Jirásková a druhý známá PA Ivana Königsmarková… A cvičit jsem taky ještě nezačala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
10.7.06 15:55

Teda tady zase přibyly dvě stránky 8O
Katiku , kolíbku jsem zkoušela, ale moc mi to nešlo, takže ten kříž s kapsou používáme vlastně od prvního měsíce doteď a kromě toho taky nosíme na zádech, hlavně na výletech.
Noono , samozřejmě že to víc sluší Šimonovi :D
Velchi , gratuluju k výsledkům a hlavně k super šéfovi. Já měla taky skvělého šéfa, škoda že už ve firmě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
10.7.06 15:55

Ahoj holky,

začínám užívat prázdnin a nic nestíhám..... :wink: Celé dopoledne jsem strávila ve městě, měla jsem různé zařizování typu banka apod. a myslela jsem, že tam snad zemřu. Bude letos vůbec nějaké normální léto? Nebo jenom pořád 30st a víc?

Docela mě pobolívá břich, nevím, jestli to s tím souvisí?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
10.7.06 16:06

Tak berušky já se asi pro dnešek loučím…jdu do sprchy, protože se jinak asi rozpustím a za chvilku tu mám polovičku, tak asi využiju toho, že se u nás maličko zatáhlo a půjdem na prochajdu…tak pěkný večer…páček :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
10.7.06 16:22

Petarko, zatahlo?!? KDE?!? Ja chci taky aspon 1 oblak, prosim........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
11.7.06 07:50

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 18.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola 21.7.
PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 18.7./8.8. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola ??? KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 14.7.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 12.7.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola ??? SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — 13.7. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 13.7. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola DNES!!! KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 2.8.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola DNES!!! SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 17.7./26.7.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola první týden v srpnu
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest