Poradna duly
Jana Čurdová
na zmrzlinu se stačí domluvit. zrovna včera jsem měla v Martinské. Mňam.....
SSlunicko tak to by mě zajímalo, co stejného se nám přihodí příště
Že by se nám narodili ty miminka opravdu ve stejný den a třeba ještě k tomu to bude i stejného pohlaví
Tak to by bylo něco ![]()
Hlavně že jste kocourka našli!!!! I když po takový době.. To já bych asi zažila nervovej kolaps… Hlavou se mi honily takový výčitky svědomí, jako že „Jak chceme vychovávat dítě, když neuhlídáme ani kocoura?!?“ a tak podobně
Když si představim, jak se to vaše neštěstíčko někde klepalo strachy… Hlavně že nám to dobře dopadlo
Už se nemůžu dočkat, až přijdu z práce domů a hezky se s ním pomuchlam
Umačkam ho… ![]()
Fajn, na zmrzku se domluvíme… Zrovna v Martinskej mají bezkonkurenční, viď? Co takhle hned někdy příští týden odpoledne po práci nebo k večíru? Tenhle týden už je pasé…
jsem pro!
do kolika děláš?
já do 16.hod!
jinak ten náš kocourek byl taky takový,jak jsi psala. kousal,škrábal,ale vyrostl z toho.
kolik mu je?
ano v Martinské je jedinečná a hlavně těch druhů!
už se mi zbíhají sliny! .-))))))))))))))))))))
Sslunicko
Já mám v pondělí a středu do 16,00 nebo 17,00 a út, čt, a pá tak nějak jak si do vymyslim - minimálně do 14,00. Tak bych to viděla nejlíp na pondělí, skončím taky v 16,00 a vyrazím do Martinský. V kolik tam tak můžeš být??? Ale klidně vyber jinej den, je mi to celkem jedno… Přizpůsobim se…
Jo a tomu našemu kočičákovi je akorát teĎ někdy rok… Našli jsme ho v loni 30.7. a to mu podle veterináře mohlo být tak něco kolem 10-ti dní… Prostě miminko
Ale před 3 týdny jsme ho museli nechat vykastrovat, protože neskutečně značkoval… Nedalo se s ním žít…
my ho máme vykastrovaného už od 7 měsíců.
je jěště mladý,uvidíš,že se zklidní a budemírnější. ten náš se zkklidnil po tom 1.roce.
v červnu mu byly 2roky.
pak máme jěště fenku a tý byly ted také2roky!
jinak to pondělí vyhovuje.
já tam můžu být tak na půl pátou.
nebudeš dlouho čekat?
SSlunicko
půl pátá je fajn… Zbývá jen domluvit jak se poznáme… Noviny v ruce, nebo tulipán v klopě??? Vyber si… Anebo prostě budeme mávat těhu průkazkama
![]()
Tak jsem se krásně vyspinkala ![]()
A zdálo se mi, že jsem byla na UTZ a že to byl kluk ![]()
A teď je na půlce oblohy zatáhnuto a dobrou půl hodinu bouří a zvedá se vítr. Tak snad trochu sprchne. Bodlo by to ![]()
Teda holky, vy s těma kocourkama máte teda story
Ale je úžasný a skvělý, že se oba našli
![]()
Brokyno Mého srdce šampión se taky jmenuje Dan ![]()
jolmo Smekám před tebou s tou AMC, zvládla si to skvěle!!!
Maka Jsem ráda, že jsi se zase ozvala ![]()
Pra:,–(ko Máš šikovnýho synátora
![]()
Hannah Já se teď na kontrole taky dozvěděla prd, Dr. měla skluz, tak jen vím, že je vše ok ![]()
tutinko Tak co, už mají výsledky?
Tak ted jsi mě pobavila! ![]()
představa dvou ženských mávající těhu průkazkama mě dostala!
Holky,já chcípnu
,to není normální,tohle ,že je ochlazení
![]()
Jinak holky,nezáviďte mi holčičku,hlavně ,že jsme v pořádku a kluci jsou bomba
,nedivím se Jolmě
,mimochodem pěkně hajej
,kamarádka ležela týden
,věcičky samo chci ,pak si písnem SZ,já mám taky skoro vše domodra
,to jak jsme se připravovali na chlapa
![]()
Večer zase odjíždím na chalupu,tady ve městě je nemožný přežít
![]()
Noono Jak je důležité míti Dana
Pokud se Ti vyplní sen o chlapečkovi, tak ho třeba můžeš pojmenovat po taťkovi ![]()
Leno máš recht… Tady ve městě se nedá žít…
Sslunicko ta představa o mávání je fatk děsná
, musíme vymyslet něco lepšího ![]()
Brokyna No samo. Chlapeček bude po tatínkovi. To jsem si vybojovala ještě dávno před tím, než jsem těhotná byla
Sice nesnáším dědění jmen a potom bejt starší nebo mladší, ale to jméno je pro mě prostě dokonalý
![]()
Tak pršení se asi nekoná
Bouří, fouká vítr, ale mraky jdou pryč ![]()