prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
12.7.06 13:14

na zmrzlinu se stačí domluvit. zrovna včera jsem měla v Martinské. Mňam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 13:19

SSlunicko tak to by mě zajímalo, co stejného se nám přihodí příště :lol: Že by se nám narodili ty miminka opravdu ve stejný den a třeba ještě k tomu to bude i stejného pohlaví :lol: :lol: Tak to by bylo něco :P
Hlavně že jste kocourka našli!!!! I když po takový době.. To já bych asi zažila nervovej kolaps… Hlavou se mi honily takový výčitky svědomí, jako že „Jak chceme vychovávat dítě, když neuhlídáme ani kocoura?!?“ a tak podobně :D Když si představim, jak se to vaše neštěstíčko někde klepalo strachy… Hlavně že nám to dobře dopadlo :! :! :! Už se nemůžu dočkat, až přijdu z práce domů a hezky se s ním pomuchlam :wink: Umačkam ho… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 13:22

Fajn, na zmrzku se domluvíme… Zrovna v Martinskej mají bezkonkurenční, viď? Co takhle hned někdy příští týden odpoledne po práci nebo k večíru? Tenhle týden už je pasé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.7.06 13:24

jsem pro!
do kolika děláš?
já do 16.hod!

jinak ten náš kocourek byl taky takový,jak jsi psala. kousal,škrábal,ale vyrostl z toho.
kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.7.06 13:25

ano v Martinské je jedinečná a hlavně těch druhů!
už se mi zbíhají sliny! .-))))))))))))))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 13:31

Sslunicko
Já mám v pondělí a středu do 16,00 nebo 17,00 a út, čt, a pá tak nějak jak si do vymyslim - minimálně do 14,00. Tak bych to viděla nejlíp na pondělí, skončím taky v 16,00 a vyrazím do Martinský. V kolik tam tak můžeš být??? Ale klidně vyber jinej den, je mi to celkem jedno… Přizpůsobim se…

Jo a tomu našemu kočičákovi je akorát teĎ někdy rok… Našli jsme ho v loni 30.7. a to mu podle veterináře mohlo být tak něco kolem 10-ti dní… Prostě miminko :wink: Ale před 3 týdny jsme ho museli nechat vykastrovat, protože neskutečně značkoval… Nedalo se s ním žít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.7.06 13:35

my ho máme vykastrovaného už od 7 měsíců.
je jěště mladý,uvidíš,že se zklidní a budemírnější. ten náš se zkklidnil po tom 1.roce.
v červnu mu byly 2roky.
pak máme jěště fenku a tý byly ted také2roky!

jinak to pondělí vyhovuje.
já tam můžu být tak na půl pátou.
nebudeš dlouho čekat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 13:43

SSlunicko
půl pátá je fajn… Zbývá jen domluvit jak se poznáme… Noviny v ruce, nebo tulipán v klopě??? Vyber si… Anebo prostě budeme mávat těhu průkazkama :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.7.06 14:31

Tak jsem se krásně vyspinkala :lol:
A zdálo se mi, že jsem byla na UTZ a že to byl kluk :wink:
A teď je na půlce oblohy zatáhnuto a dobrou půl hodinu bouří a zvedá se vítr. Tak snad trochu sprchne. Bodlo by to :roll:

Teda holky, vy s těma kocourkama máte teda story :! Ale je úžasný a skvělý, že se oba našli :! :! :!
Brokyno Mého srdce šampión se taky jmenuje Dan :wink:
jolmo Smekám před tebou s tou AMC, zvládla si to skvěle!!!
Maka Jsem ráda, že jsi se zase ozvala :wink:
Pra:,–(ko Máš šikovnýho synátora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hannah Já se teď na kontrole taky dozvěděla prd, Dr. měla skluz, tak jen vím, že je vše ok :roll:
tutinko Tak co, už mají výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.7.06 14:39

Tak ted jsi mě pobavila! :lol:
představa dvou ženských mávající těhu průkazkama mě dostala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.7.06 14:43

Holky,já chcípnu :evil: :evil: :twisted: ,to není normální,tohle ,že je ochlazení :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jinak holky,nezáviďte mi holčičku,hlavně ,že jsme v pořádku a kluci jsou bomba :lol: :lol: ,nedivím se Jolmě 8O ,mimochodem pěkně hajej :wink: ,kamarádka ležela týden :roll: ,věcičky samo chci ,pak si písnem SZ,já mám taky skoro vše domodra :lol: :lol: ,to jak jsme se připravovali na chlapa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Večer zase odjíždím na chalupu,tady ve městě je nemožný přežít :lol: :wink: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 14:48

Noono Jak je důležité míti Dana :lol: Pokud se Ti vyplní sen o chlapečkovi, tak ho třeba můžeš pojmenovat po taťkovi :lol:

Leno máš recht… Tady ve městě se nedá žít…

Sslunicko ta představa o mávání je fatk děsná :lol: , musíme vymyslet něco lepšího :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
12.7.06 14:55

Brokyna No samo. Chlapeček bude po tatínkovi. To jsem si vybojovala ještě dávno před tím, než jsem těhotná byla :wink: Sice nesnáším dědění jmen a potom bejt starší nebo mladší, ale to jméno je pro mě prostě dokonalý :lol: :lol: :lol:
Tak pršení se asi nekoná :roll: Bouří, fouká vítr, ale mraky jdou pryč :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
12.7.06 15:04

Holky,tady na diskuzi už jsou i březňátka :lol: :lol: ,to je teda fičák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
12.7.06 15:12

Březňátka… to zní krásně :D To to letí 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie