Poradna duly
Jana Čurdová
No, jsem ráda, že nejsem sama se zavařeným mozkem… ![]()
Škoda, že je F-M poměrně z ruky… Jinak bych se zajela taky kouknout… Jsem strašně zvědavá, jestli použiju růžové dupky…
Jdu skoro za 5 týdnů, to je ještě dlooooouhá doba… ![]()
No, já jsem hlavně zvědavá, jak to bude fachčit - můj dr, kterého teda preventivně na shlednutí našeho prťavce pozvem, říká, že to chce dostat do ruky. Jako obvykle se očekává, že to „dostanu do ruky“ já, coby bezkonkurenčně nejtechničtější typ v našich řádách /konstatování faktu
/, takže se mám na co těšit… když koukám na některé ty protáhlé obličejíky ve fotogalerii, tak se i místy začínám bát
.
Holky, vy se máte!!!!! Já jdu na UTZ až 23.8., protože jsou ty dovolený. A to už budu ve 22. tt, tak se snad mimčo nebude stydět a ukáže nám všechno, co je třeba. Doktorovi hlavičku a mě to ostatní
![]()
Brokyno to uteče… už jsem to tu říkala několikrát - mám to doma a mohu tě ujistit, že jsem na sebe ten zázrak ještě nevyužila, teď si nemohu vzpomenout na to správné přísloví, které se na tu situaci hodí
![]()
Jolmo , myslíš to o kovářové kobyle???
Brokyno , to vydržíš!!! A prcek všecko ukáže…to akorát to naše je exot…já snad ještě ani jednou neviděla jeho ksichtík…akorát ve 12tt se uvolil a ukázal nosní kůstky, ale to jen na okamžik a jen dr.
![]()
Brokyno , to jsi na tom skoro stejně jako já… Já jdu taky až 21.8. - tedy v 22.týdnu… Budu čekat jen o dva dny míň než ty… ![]()
no Berhu to je skoro ono, ale spíš něco jako že když je to snadno dosažitelné, tak to tak neláká ![]()
sajso to je takové spíš moralistické, vypisuju soutěž o nejtrefnější přísloví na téma - když to mám na dosah, tak mě ani nenapadne po tom toužit a to použít
![]()
No, když jsme u těch přísloví, mám tu pár pěkných kousků… Přísloví vědecky:
Občan záměrně poskytující klamné informace současně neoprávněně, což je axioma, převádí do svého vlastnictví majetek spoluobčanů, popřípadě společnosti.
Kinetická energie eroticky motivovaného bilaterálního, zpravidla heterosexualního vztahu může být použita k transferu vysokých geologických útvarů.
Chemická sloučenina vodíku s kyslíkem, jež produkuje minimálně bellu, působí erozi na vrstvy hornin, uložených podél její trajektorie.
Vzdálenost bodu A, (což je místo, kde ukončí, puzená gravitační silou, svou dráhu malvice ) od bodu B (což je místo ležící svisle pod místem započetí její dráhy ) se blíží k nule.
Více než jednou, ale méně než třikráte, určí velikost fyzikální či chemické veličiny, a méně než dvakráte, ale více než nulakrát použij způsobu obrábění, jímž se části materiálu od sebe oddělují.
Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem.
Při poklesu produktivity práce na nulu projeví se totální nedostatek kruhového pečiva, působícího obezitu obyvatelstva.
Kategorický imperativ nedovoluje libovolnému subjektu likvidovat zdroj infrazáření, který svým bohaviouristickým systémem neatakuje týž subjekt, neboť jeho radiace se chová inertně k tělesné integritě dotyčného subjektu
Mimochodem,
Jolmo , jakou máš verzi ICQ? Funguje ti? Mě poslední dobou hrozně zlobí a dnes ho nemohu připojit vůbec… ![]()
No, to měl taky někdo hodně, hodně zavařený mozek… ![]()
Já myslím, že to přísloví by mělo být opakem „odříkaného chleba největší krajíc“
.
A ICQ mám 5.1 včetně češtiny - teď moc nejede, tak nepozoruju zlobení, ale štvou mě ty nové ikony, ty jsou dost na houby, málokdy poznám, co vlastně vyjadřují
.
Ale koukám, že je někde error, protože teď jsem připojená, ale v podpisu to poznat není ![]()
Mňam… Teď jsem zdlábla ani 35 dkg sekaný s houstičkou a asi prasknu
))))
Co jste měly, holky, vy? Potřebuju inspiraci na neděli. Budu vařit
No a moc to neumim
, tak bych prosila něco lehkýho ![]()
Brokyno my jsme měli tvarohové knedlíky z pytlíku, tak ty jsou fakt hodně lehký
![]()
Jolmo - pořádně zavařený mozek… ![]()
ICQ mám 5 a zlobí už asi 3 týdny, nějak to začalo pořád něco stahovat a píše to error. Doteď jsem to ale vždy stornovala a šlo to, dnes ani smykem, ale nezapínala jsem ho už skoro 14 dní, to je pravda… ![]()
Brokyno , já jsem dělala květák… To je lehké. Obalíš a upečeš… ![]()