Poradna duly
Jana Čurdová
Právě jsem se vrátila z oběda. No to byl hnus, že si hned musim vzít bonpar… Je mi z toho i nějak divně. Rozhodla jsem se, že půjdu do jídelny se zdravou výživou. Tahle je tak zdravá, že mě to asi zabije
Dala jsem si čevabčiči s bramborem. To „maso“ bylo tak suchý, že ho polili nějakym neidentifikovatelnym dresinkem, kterej neježe blbě vypadal, ale i blbě chutnal
No a to že se v rámci zdravé výživy brambory nesolí, ale nesmyslně koření byla asi poslední kapka
Ještě snad stojí za zmínku že v „rádobymase“ jsem nezaznamenala ani chuť ani vůni, kterou obvykle u masa zaznamenávam…
Teď to po sobě čtu a musim se omluvit za mou nespisovnou češtinu, ale my Plzeňáci to tak máme ![]()
Jolmo zlatý Tvoje do zlatova upečený kuře ![]()
broky …to musela ale bejt mňamka ![]()
No nic…jdu si nezdravě dát kousek čokoládový buchty a razíme do víru velkoměsta…takže holky pěkné odpoledne, pěkný večer, dobrou noc a zítra budu hlásit výsledky KO…páááček
![]()
Jolmo,když se dělá při IVF ICSI,tak oni ženou každou na genetiku a po této stránce dělají všechny možné testy!
když je to bez ICSI,tak to tolik neřeší!
Jdu dom, ten oběd mi nesed´..... ![]()
Hezký svátky a v pátek ahoj!!!!
sslunicko ještě nám vysvětli, co znamená zkratka ICSI, pak z toho možná budu moudřejší ![]()
To kuře nakonec nedopadlo tak zle udělala jsem k tomu salátek se slaninou - mám teď nějaké uzeninové období, asi se malý přizpůsobuje rodinným poměrům
/tady všichni chlapi žerou pořád jen maso
/, divokou rýži a ty zápory se tím nějak smazaly…
asi to fakt bylo lepší jak oběd Brokyny
Jolmo, taky mi to vrtalo hlavou - koukni sem: http://www.gennet.cz/…kce/icsi.htm
Ne že bych tomu rozuměla, já dodneška ani pořádně nevím, kdy je ovulace a k čemu je dobrá, ale asi je to něco naprosto šíleného, kam se hrabe AMC - brrr..... ![]()
Pra:,–(ko dík za ušetřenou práci… mě to zas až tak šílené nepřipadá, spíš se pořád divím, proč u některých metod na genetiku neženou a u některých jo… ale tu logiku by mi musel asi vysvětlit nějaký odborník a zas tak důležité, abych tím někoho obtěžovala, to není… Spíš je šílené to, co se asi děje u maminy, která po absolvování podobnývh radostí má pak tu genetiku na houby
.
Tak se znovu poslušně hlásím ![]()
KO dopadla sqele, TT jsou naprosto v pořádku a piškotek se měl čile k světu jak nikdy…dokonce ukázal i chodidlo s prstíkama
pro seznámek:KO bude 3D UZV 18.7.06 a pak další KO 8.8.06 ![]()
Petarko
Tak to je báječná zpráva! Gratuluju ![]()
Já mizím na poštu, mám tam dva balíky, co jsem objednala z mimibazar.cz . Tak jsem hrooozně zvědavá ![]()
Díky díky…já byla úplně na vrcholu blaha ![]()
ops…jede mi sem máma, takže se zase loučím…zítra páček.....a pěkný večer… ![]()
Teda holky vy jste spisovatelky
.
My jsme dnes byly od rána venku. Nejdřív jsme šly s kamarádkama s dětma na výlet spojený s obědem. Odpo jsme strávily u našich na zahradě a u bazénu. Jsem z toho výletu šíleně utahaná.
Gratuluju všem k úspěšným kontrolám. Já už se nemůžu dočkat pátku.
Nazdárek těhulky!
Tak hlásím, že mám dá se říct komplet oblečení pro malý
![]()
Dneska jsem si vyzvedla balíky a jsem moc a moc spokojená. Dokonce mám i zimní kombinézu pro prcka. A opravdu není ani poznat, že jsou ty věci nošený…
Jestli netrváte na novém oblečení, můžu jen vřele doporučit www.mimibazar.cz
Jak se říká, za málo peněz hodně muziky
![]()
Máme toho tolik, že to prcek ani neunosí ![]()
Tak pěkný zbytek večera, já jdu balit k těm tchánovcům.
Ahojky…je krásný den, tak jen zdravím a přeju krásné ranko a letím něco pěknýho podnikat…třeba jako praní a tááák
![]()
Pracujícím přeju krásný volný den..... ![]()
Ahoj,
tak se dneska hlásím z práce, sice se mi sem vůbec nechtělo, ale musela jsem, no nedá se nic dělat. Jinak mi kamarádka poslala odkaz na spontální porod, tak kdyby to chtěl taky někdo z Vás poslat, tak to pošlu. Já jsem to tedy viděla, ale asi jsem to zatím vidět neměla, nějak jsem se nebála a teď se začínám bát.