prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
4.7.06 13:12

Právě jsem se vrátila z oběda. No to byl hnus, že si hned musim vzít bonpar… Je mi z toho i nějak divně. Rozhodla jsem se, že půjdu do jídelny se zdravou výživou. Tahle je tak zdravá, že mě to asi zabije :? Dala jsem si čevabčiči s bramborem. To „maso“ bylo tak suchý, že ho polili nějakym neidentifikovatelnym dresinkem, kterej neježe blbě vypadal, ale i blbě chutnal :? No a to že se v rámci zdravé výživy brambory nesolí, ale nesmyslně koření byla asi poslední kapka :evil: Ještě snad stojí za zmínku že v „rádobymase“ jsem nezaznamenala ani chuť ani vůni, kterou obvykle u masa zaznamenávam…

Teď to po sobě čtu a musim se omluvit za mou nespisovnou češtinu, ale my Plzeňáci to tak máme :wink:

Jolmo zlatý Tvoje do zlatova upečený kuře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 13:19

broky …to musela ale bejt mňamka :lol:

No nic…jdu si nezdravě dát kousek čokoládový buchty a razíme do víru velkoměsta…takže holky pěkné odpoledne, pěkný večer, dobrou noc a zítra budu hlásit výsledky KO…páááček :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
4.7.06 13:51

Jolmo,když se dělá při IVF ICSI,tak oni ženou každou na genetiku a po této stránce dělají všechny možné testy!
když je to bez ICSI,tak to tolik neřeší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.7.06 13:55

Jdu dom, ten oběd mi nesed´..... :?

Hezký svátky a v pátek ahoj!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 14:17

sslunicko ještě nám vysvětli, co znamená zkratka ICSI, pak z toho možná budu moudřejší :wink:
To kuře nakonec nedopadlo tak zle udělala jsem k tomu salátek se slaninou - mám teď nějaké uzeninové období, asi se malý přizpůsobuje rodinným poměrům :wink: /tady všichni chlapi žerou pořád jen maso :roll: /, divokou rýži a ty zápory se tím nějak smazaly… :lol: asi to fakt bylo lepší jak oběd Brokyny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.7.06 14:26

Jolmo, taky mi to vrtalo hlavou - koukni sem: http://www.gennet.cz/…kce/icsi.htm
Ne že bych tomu rozuměla, já dodneška ani pořádně nevím, kdy je ovulace a k čemu je dobrá, ale asi je to něco naprosto šíleného, kam se hrabe AMC - brrr..... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 14:31

Pra:,–(ko dík za ušetřenou práci… mě to zas až tak šílené nepřipadá, spíš se pořád divím, proč u některých metod na genetiku neženou a u některých jo… ale tu logiku by mi musel asi vysvětlit nějaký odborník a zas tak důležité, abych tím někoho obtěžovala, to není… Spíš je šílené to, co se asi děje u maminy, která po absolvování podobnývh radostí má pak tu genetiku na houby :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 17:57

Tak se znovu poslušně hlásím :lol:

KO dopadla sqele, TT jsou naprosto v pořádku a piškotek se měl čile k světu jak nikdy…dokonce ukázal i chodidlo s prstíkama :lol: pro seznámek:KO bude 3D UZV 18.7.06 a pak další KO 8.8.06 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.7.06 18:05

Petarko, blahopřeju ke úspěšné kontrole a šikovnému prckovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.7.06 18:12

Petarko
Tak to je báječná zpráva! Gratuluju :!
Já mizím na poštu, mám tam dva balíky, co jsem objednala z mimibazar.cz . Tak jsem hrooozně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 18:13

Díky díky…já byla úplně na vrcholu blaha :lol:

ops…jede mi sem máma, takže se zase loučím…zítra páček.....a pěkný večer… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
4.7.06 19:18

Teda holky vy jste spisovatelky :D .
My jsme dnes byly od rána venku. Nejdřív jsme šly s kamarádkama s dětma na výlet spojený s obědem. Odpo jsme strávily u našich na zahradě a u bazénu. Jsem z toho výletu šíleně utahaná.

Gratuluju všem k úspěšným kontrolám. Já už se nemůžu dočkat pátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
4.7.06 21:43

Nazdárek těhulky!
Tak hlásím, že mám dá se říct komplet oblečení pro malý :lol: :lol: :lol:
Dneska jsem si vyzvedla balíky a jsem moc a moc spokojená. Dokonce mám i zimní kombinézu pro prcka. A opravdu není ani poznat, že jsou ty věci nošený…
Jestli netrváte na novém oblečení, můžu jen vřele doporučit www.mimibazar.cz :wink: Jak se říká, za málo peněz hodně muziky :lol: :lol: :lol:
Máme toho tolik, že to prcek ani neunosí :oops:
Tak pěkný zbytek večera, já jdu balit k těm tchánovcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
5.7.06 09:41

Ahojky…je krásný den, tak jen zdravím a přeju krásné ranko a letím něco pěknýho podnikat…třeba jako praní a tááák :lol: :lol: :lol:

Pracujícím přeju krásný volný den..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
5.7.06 09:50

Ahoj,
tak se dneska hlásím z práce, sice se mi sem vůbec nechtělo, ale musela jsem, no nedá se nic dělat. Jinak mi kamarádka poslala odkaz na spontální porod, tak kdyby to chtěl taky někdo z Vás poslat, tak to pošlu. Já jsem to tedy viděla, ale asi jsem to zatím vidět neměla, nějak jsem se nebála a teď se začínám bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí