Poradna duly
Jana Čurdová
Kristynab ty potvoro
Nepřibrat a ještě se ani nehádat s manželem.....
Určitě si vymejšlíš
Ale je Ti přáno ![]()
Brokyna: A víš že bych byla už docela ráda, kdybych něco přibrala a ono pořád nic, tak to snad už taky u mě začne.
A to že se nehádám s manžel bude i tím, že je o 8 let starší než já a byl to vlastně můj první přítel a stal se z něj můj manžel.
Noona …díky…máš tam odpověď ![]()
Teda tak to vypadá, že se na váhu budu bát stoupat jen já
My se vlastně taky moc nehádáme, ale já to přičítám tomu, že už jsme si každej jedno manželství s prudivcem odžili, takže teď už jsme kolikrát nad věcí ![]()
ginny teda zas perla
![]()
Ale on člověk neví, co je horší - já se z těch puberťáků a jejich hádek zblázním snad hned první den
Já chci konec prázdnin
.
Dívala jsem se na Rodině na pokyny, jak že se má stravovat žena v těhotenství. Netěhotná žena má vypít 2-3 litry vody denně, kdežto těhotná ještě o litr víc. To musel vymyslet nějakej zvrhlík!!!!
Dnes jsem byla na kontrole u své Dr. Mimi bilo krásně srdíčko. Vše je prý ok. Jsem ráda, že mě pozvala tak brzo po AMC, já měla velký strach. Taky když zjistila, že jsem byla u Dr. Kulovaného, tak ho moc chválila, že je velmi dobrý v rozeznávání vad na UTZ a že by tedy mimi mělo být ok, pokud vyjdou testy dobře. Down se nedá odhalit na 100% z UTZ.
A holky cítila jsem pohyby!!! Tedy alespoň myslím. Včera večer mě to úplně rozesmálo a dnes v autobuse znovu, asi se mu nelíbilo drncání.
ginny1 …to do mně nikdo nedostane…tolik jsem pila kvůli HSS, ale teď jsem ráda, že je to tak 1,5-2 litry…vždyť to bych na tom záchodě musela i spát ![]()
Tutinko …gratulace…jak ke KO, tak pohybům…závidím…já ještě nic necítím, nebo minimálně nevím, že už je to „ono“ ![]()
Teda Ginny
Tu histroku se zámkem jsem hnedle musela poslat dál kamarádce ![]()
Tutinko, gratuluju! Já si furt nejsem jistá, jestli to jsou pohyby nebo nejsou…prostě občas se tam něco děje…ale rozhodně to není lechtání peříčkem nebo jak to popisovali v bříškovém mailu ![]()
Petarka, Berhu: Díky, mám z toho velkou radost, už dřív jsem něco cítila, ale nebyla jsem si jistá… Teď mám dojem, že už je to ono ![]()
A Berhu, já bych raděj dobrý výsledky z TT než pohyby
vyměním
.
Ba ne. Už mám AMC za sebou, tak snad to bude dobré a mimi s námi zůstane ![]()
Tutinko ,
neboj!!! Určitě to bude v pořádku!!! Kdy to budeš vědět?
Tutinko , tak vidíš! Po AMC a tom strachu ta úleva stojí za to, ne? Jsem ráda, že to tak dopadlo
Teda máš už výsledky z AMC, ne? Píšeš, že je všechno O.K.
Pohyby???? CO TO JE?
Já když jsem v klidu, jako že teď ty pohyby ucítim, tak cítim akorát jak mi břicho pulzuje. Jinak nic. Ale přikládam to k tomu, že jsem teprve 16. tt (dle PM) a 15. tt (dle UTZ). A taky mám tak trošku „okrasný tukový prstenec“ ![]()
S tim pitím v těhu je to fakt
ismus. No nic, jdu se napít ![]()
Broky: Výsledky ještě ne, jen jsem byla na kontrole kvůli AMC, jestli je mimi v pořádku, a je! Takže jsem ráda, že mu ten odběr neublížil…
Noono: Další kontrolu mám 21.7, v osm jdu na anatomický UTZ a v 11 na kontrolu k Dr. ![]()
Jééé teď jsem si všimla, že už jsem v pátém měsíci!!! Oslavaaa ![]()
Tutinko, to je príma, že je všechno v pořádku. Kulovaný je kapacita ![]()
Jolmo, je to tak, máš pravdu. Já si pro útěchu říkám, že zatímco teď se na veřejnosti obvykle tvářím, že TOHLE dítě já neznám, v pubertě se ona nebude hlásit ke mně.