Poradna duly
Jana Čurdová
Petarka ,
tak že bychom nakonec koupili Hoco???
Ale čtyřkolku....... Stejně, vy jste tak akční s tím vybíráním! Já furt na něco čekám…teď pro změnu jak dopadne ten UZV ve 20tt ![]()
berhu …já zatím vybírám jen teoreticky, takže to taky není tak žhavý
…taky se pořád bojím, abych něco nezakřikla a tak…takže mají všichni přísný zákaz cokoli nakupovat než řeknu…a to myslím bude asi od srpna ![]()
Petarka Sice jsem doteď nic nepřibrala, ale já to nabrala za celý život
Na mý současný váze hubený těhule před porodem končí ![]()
berhu Na Voyaer jsem taky koukala, ale v reálu mi přišel hrozně nízko. Musela jsem se hodně předklonit, abych dosáhla na dno korbičky. A při mý výšce 170 cm teda nic moc ![]()
Noono …já taky nejsem a nikdy jsem nebyla jak oteklá nit, ale co se děje teď, to je teda bomba
.....a z jiného soudku…ty jsi tak sqelá v čopítačích…poradíš mi, jak na MP3?…stáhla jsem z netu, ale hned se mi otevřelo okno Windows MP a přehrálo i s klipem a já nevím, jestli se to z toho dá nějak uložit ![]()
Zdravím…
Tak mám za sebou první celorodinný den. Teď musím vymyslet nějaký plán pro malého na odpoledne - venku je krásně, tak akorát na bazén, ale já veřejná koupaliště a slunění obecně nesnáším, tak vůbec nevím, co mám dělat
- potřebovala bych ho dát do nějaké vodní školky… No, uvidím, protože někam se umístit a jen tak po očku koukat co dělá není zas až tak špatný nápad…
Noono,
to on nízkej je…ale taky je zvenku malej (i když uvnitř velkej
), což je přesně to, co potřebujeme do našeho bytu…ale jak říkám, byl to první nástřel…
Petarka Já neřekla, že jsem sqělá
Ale zkusím poradit. Jestli chápu dobře, na nějaký internetový stránce byla možnost stáhnout si zdarma nějakou mp3. A když si klikla na odkaz, otevřelo se ti okno přehrávače a hned se ti to spustilo… Zkus na ten odkaz kliknout pravým tlačítkem a vybrat možnost Uložit odkaz jako… (nebo anglicky Save Target As…). Vybereš si složku, kam to chceš uložit a dáš OK. A mělo by se ti to stáhnout do PC ![]()
jolma To chce nějaký koupání, kde je i stín pro tebe ![]()
berhu Tak to jo..každýmu holt vyhovuje něco jinýho. Hlavně, abysme nakonec všechny dobře vybraly.
Ahoj holky, tak mám zase skluz ve čtení … Dopoledne jsem naplánovala rychlej přesun z domova na úřad pro pas, musíme na Anděla, brrr… Plán pokračoval urychleným přesunem domů na oběd (ušetříme) a odpadnutím Haničky do postele, během něhož jsem si naplánovala cvičení na provětrání celulitidy. Mno, místo toho jsem zjistila, že to ubohý dítě nemá na sebe žádný nesežvejkaný tričko, tak jsem ho šla vyžehlit, Hanka v nestřežený chvíli vběhla do ložnice a začala chrastit klíčem v zámku - zařvala jsem, ať se nezamyká, ona mě ujistila, že se zase odemkne a cvak! Takže konec žehlení, snaha vysvětlit jí, jak se otáčí klíčem narazila na nepochopení (Já nemůžu, mám plný ruce, otevří to ty, mami! Otevři!!! Vřísk! Já chci ven!!!). Manžel v práci, klíč zevnitř, nářadí zrovna včera uklidil na nové místo, do toho mi dítě přidušeným hlasem oznamovalo, že je ve skříni a ať se jdu podívat (skříňky jsou dvě nad sebou, vlézt se dá jen do horní, která je nestabilní a nepřimontovaná ke zdi)… Telefonát, manžel přijel z práce (!!!!!), odmontoval zámek, sdělil mi, že na vysněnou dovolenou (po mnoha letech) odjedeme tak o měsíc později, a běžel do práce.
Tak, pas jsem si zbytečně dělala expres, já kůň, venku je vedro, dítě zřejmě usnulo v obýváku (nějakou dobu už neslyším žádný zvuk rozbíjeného zařízení). To je život!
Jo, k tomu tloustnutí - já přibrala už tři kila, jsem z toho úplně vedle, protože jsem při minulém těhotenství zpočátku vůbec nepřibírala, i když jsem jedla. Teď nejím a tloustnu. Pomoc!
ginny1 …a to jsi ještě nezešílela?…obdivuju…já bych polovičku už do práce zpátky nepustila ![]()
ginny1
Já smekám před tvojí trpělivostí
Mám se ještě hodně co učit ![]()
Petarka
Poslala jsem ti SZ.
Ahoj,
tak já jsem zatím taky pořád nic nepřibrala a až přijdu jak na to, jak se vkládá do galerky, tak tam vložím fotku pupíka.
Jinak na to, že jsem začala 18 týden, tak mi je pořád nějak divně, v sobotu jsem prospala skoro celé odpoledne, sice nezvracím, ale ve své kůži nejsem pořád.
My zatím máme mezi kočárkama několik favoritů. Jinak nakupování věcí na mimčo, nejdřív jsem taky nic nakupovat nechtěla, ale mamka se do toho hned pustila, i když jsem jí řekla ať zatím nic nekupuje, takže už doma něco máme a občas tedy už koupíme i my, když je něco v akci a tak. Pro naše to bude první vnouče, takže jsou nasšený a nejraději by, aby byl už prosinec.
Jinak já se musím přiznat, že jsem se s manželem nikdy nehádala, budeme spolu v prosinci 5 let a brali jsme se loni v červnu a musím říct, že to klape. My když je nějaký problém, tak si to v klidu vyříkáme, ale opravdu hádka zatím nebyla.
Petarko, zešílela jsem. Ale už to trvá tak dlouho, že si ani sama nevzpomínám, jaký to bylo, když jsem byla normální.
Já jsem upřímně řečeno skoro radši, když nejsme doma všichni, protože si věci naplánuju podle sebe a jedinej, kdo to bojkotzuje, je dítě. ![]()