Poradna duly
Jana Čurdová
Jolmi: Já tě nechtěla strašit
Myslím, že to s amnio nic společného nemá
AA kdy jdeš? A proč?
Příští středu.. a protože jsem stará
- věkový indikace. TT vyšlo dobře, ale tak nějak jsem dospěla k názoru, že to bude pro všechny lepší…, byť se mi vůbec nechce ![]()
Ginny dík za vyčerpávající popis všech možných způsobů využití kočárů… Vytiskla jsem si to (pro jistotu), ale mám strach, že každý kočár má nějaké „ALE“ … No uvídíme… ![]()
Jolmo rozesmála jsi mě
Na otázku proč jdu na AMC - odpověď protože jsem stará
Stručná opověď… Jen bych chtěla říct, že stará rozhodně nejsi, ale souhlasím, že od určitého věku je AMC lepší podstoupit - pro sichr ![]()
Tutinko ty máš pořád tak děsivý zážitky, že kdykoliv je mi špatně, tak si říkám, že jsem na tom vlastně ještě dobře. Už aby Tě to všechno přešlo!!!
Jinak všem dnešním kontrolám držím palce!
Broky: ![]()
Jolmo: Souhlasím s Brokynou, že stará je dobrá hláška
, ono aspoň budete mít jistotu, že.
Brokyno já si teda taky tak stará nepřipadám, to zdravotníci mě tak zaškatulkovali… a jak je vidět, nejsem si jistá, jestli je ten systém úplně správně nastavený, protože jsem zatím nikde nečetla, jakou mají cca procentní záchytnost na vynaložené náklady, tzn.že se tím asi moc nechlubí…
Ale já jsem tak minimální vybírač svého zdravotního pojištění, že to s ne-klidem podstoupím
Dobré ráno maminy…hlásím, že polovička zaregistrovala první pohyby
…taky bych chtěla, ale já si hlavu na pupík nedám…zatím ![]()
Ginny ty jsi ale spisovatelka
…i když nevím proč, ale s výběrem kočáru mi to moc nepomohlo
![]()
Už dopředu hlásím, že na KO jdu až odpoledne a pak čekáme návštěvu, takže se ozvu asi až zítra.....ale měla bych mít výsledky TT…i když je to dva týdny a nikdo nevolal, tak snad to bude dobrý ![]()
Přeju krásný sluníčkový den......
Ahoj spisovatelky,
Ginny - ten soupis o kočárcích je super, mmch. ani při bruslení není třeba brzda na rukojeti, mám vyzkoušeno ![]()
Jolmo, mně tu AMC posunula ta baba jedna genetická až na 19. 7. , takže se tam nepotkáme
Ale mohly bysme se potkat na tom koupališti, dopoledne tam snad ještě nebývá tolik lidí ![]()
Pra:,–(ko možná je to tak lepší, že se potkáme až na koupališti…
Akorát teda nevím kdy - teď budem trávit čas „svátečně“, v pátek mám nějakou práci dopoledne, pak zas víkend, v pondělí jdu na genetiku, no a ve středu pak ten odběr a pak jsem odhodlaná ležet 2 dny jak placka… Tak mi z toho ještě nejspíš vychází tento pátek, že bychom to zkoulely a domluvily se tak na 10-11. Doufám, že nebude mít 3/4 FM už volno, a když, tak ho nebude trávit v kvakvaparku
.
Hlásím po KO vše v pořádku.
Prcek má 10cm a krásně mi mával!
ted mě čeká 17.7 genetika, KO u gynekologa 26.7.
sslunicko …gratulace ke sqelé KO…doufám, že si taky dneska zamáváme ![]()
SSlunícko GRATULACE K MÁVÁNÍ
Ten 1. máj měl něco do sebe, co? ![]()
Tak se tu zase hlásím. Uklidit jsem nakonec stihla ![]()
sslunicko Tak to je paráda
Gratuluju ke kontrole a hlavně k mávání
![]()
jolmo No comment- proč jdu na AMC
![]()
tutinko Sama nevím, proč mě poslední dobou tak bolí a tvrdne břicho. V pondělí jdu na kontrolu, tak se zeptám. Magnesium beru taky, ale že by to zabíralo, se říct nedá
A na natahování vazů nevěřím, to si myslím bolí jinak. ale hlavně, že jsi nakonec usnula. Já včera ve 3 ráno byla ještě vzhůru a ládovala se čokoládovejma bombónama ![]()
No to mě fakt těší, že jsem vás tím konstatováním stavu aspoň pobavila ![]()
Sslunicko, taky gratuluju k mávání, genetika je šaškárna, já už jsem tam byla ![]()
Jolmo, tento pátek budu v kvakvaparku
A kdyby se nám tam nelíbílo, vždycky můžem hupsnout do přehrady, já se svrabu ani břišního tyfu nebojím, když tam přežijou ryby, přežiju taky
![]()