prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3826
3.7.06 09:57

petarko,tak do Hoca Tornada se můj manžel také zamiloval. Mají ho totiž známý a jsou moc spokojeni.
mě se také moc lítí,ale když ho porovnám s jinými,tak mě odrazuje ta váha.
líbí se mi jěště Jané Slalom Pro a ten váží o polovinu méně než Tornado.
Ale zase má mínus to,že nemá přehazovací rukojeť a to Tornádo,pokud se nemýlím,má,že:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 10:06

sslunicko …nemá přehazovací rukojeť, protože je to tříkolka, ale dá se otočit ta boudička do směru jaký chceš…a 14 kilo se mi zase nezdá tolik…aspoň je stabilnější…a taky nás zaujala cena :lol: …na ten co jsi psala se juknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.7.06 10:13

Ahoj tehulinky!Dlouho jsem mezi vami nebyla,nejak nestiham!precist vsechno najednou snad ani nejde,tak jsem se mrkla na par stranek zpet a trochu se dostala do obrazu.Ze mate starosti s chlapama?Tak to bych se chtela prihlasit do klubu,protoze se bojim toho,jestli se my dva nakonec vubec vezmeme.Termin mame 21.7.,ale prave prochazime takovou krizi,ze se mi do toho vubec nechce.Teda urcite ani jemu ne!Stavime barak,problemy v praci,MOJE HORMONY a svadba!!Mozna si to dovedete predstavit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.7.06 10:13

Holky mrkejte… Cena není o moc vyšší než u chůviček bez kamery… A dá se to i natáčet!!!
 http://www.vitalshop.cz/…600/d-67891/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.7.06 10:18

Dandulak svatba bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.7.06 10:20

HOlky ja vas obdivuju,ze uz neco shanite!Ja si zatim pripadam,ze je moc brzo.Ale asi budu muset taky zacit!Ta chuvicka s kamerou je super vec!Do toho teda asi pujdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.7.06 10:21

BROKY,diky za podporu,hned se citim lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 10:24

Dandulak …já jsem hrozně pověrčivá, takže zatím sháníme jen teoreticky…nakupovat se bude nejdřív v srpnu a kočárek bych viděla až na listopad…ale je dobrý mít všechno připravený a pak už jen ukazovat a platit :lol: …a neboj, svatba se určitě vydaří…to jsou jen nervíky okolo všeho, bez nich to nejde…věř mi, mám to za sebou už dvakrát :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.7.06 10:33

Brokyno, však my se s drahým taky občas chytnem, ale je mladší, takže mě musí poslouchat :! :D
Dandulak, ty máš teda odvahu, já bych se nevdávala ani za zlatý prase, i když by to pro nás bylo asi výhodnější z hlediska daní atd., ale ty nervy by mi za to asi nestály a pořád si říkám kdo se nikdy nevdá, ten se nikdy nerozvede :wink: :)
Kočárek máme, ale jen pro jednoho a Šimon přece jen ve dvou letech nebude ještě takový trvalec, aby všechno odťapkal, tak pořád přemýšlím o tandemu nebo jestli to zvládnu s jedním v kočáru a druhým v šátku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 10:36

Pra:,–(ko …jukni na kočárek Phil&Teds E3…to je dobrá vychytávka pro dva prďochy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.7.06 10:50

Petarko, ten vypadá zajímavě, dokonce má nafukovací kolečka, což tandemy nemívají, akorát mi není moc jasné to uložení miminka za batoletem. Hlavně, jak se k němu dostat, jestli z boku nebo zpředu. Asi bych to potřebovala vidět na vlastní oko a osahat. Díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 10:51

Brokyna Těhudemence v plným proudu :oops: :lol: Jinak chůvička pěkná :wink:
Petarka Mno tak to je docela pálka ta cena kočárku 8O
Dandulak Taky jsem si myslela před svatbou, že se nakonec ani nevezmem..Bylo to hrozný psycho :roll: Museli jsme do toho řešit bydlení a hlavně jsme se nemohli domluvit s manželovýma rodičema, aby na svatbu vůbec přijeli. Já mám rodiče od Liberce a manžel od Žďáru nad Sázavou. Takže vlastně skoro celá republika… Chtěli jsme se brát tady v Praze- na půlce cesty. No a jeho rodiče se zasekli, že pokud se nebudem brát u nich na vesnici nebo někde poblíž, takže snad ani nepřijedou :? Nakonec jsme se vzali 2 měsíce před termínem o dvou svědcích a rodičům to oznámili telefonem :wink: A nelitujeme toho.. Kdyby jsme do toho šli normálně, tak nás snad odvezou do Bohnic :lol:
A fakt se neboj. Maj to snad všechny páry…Až se vezmete, hned tzo z vás všechno spadne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
3.7.06 10:53

petarko,vidíš,já pořád byla na tom,že má přehazovací rukojeť§
tak v tom případě jsou moji favoriti vyrovnaní.

Ten Jané,totiž váží 8kg!

Já vybírám také jen teoreticky a hlavně jen kočárek,ostatní jěště ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
3.7.06 11:00

Ahoj holky :D
Tak se hlásím po dovolené i po kontrole…dovča nic moc, páč nás trápil náš starý problém..takže jsem ji celou proležela v posteli :roll:
A kontrola dneska super! Výsledky testíků negativní, srdíčko tluče jako zvon, vím konečně krevní skupinu a taky to, že nemám syfilis :lol: a mamča překvapivě nepřibrala ani deko 8) Další kontrola teda vlastně UZV 14.7.

Tak a teď prosím o krátké shrnutí podstatných zpráv za uplynulý týden, páč těch 50 stránek..to se fakt nedá, spisovatelky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.7.06 11:02

Dandulak - teď jsem zjistila, že ta chůvička má hrozně malej dosah (90m na volnym prostranství). Pokud to není překlep a ten údaj platí, tak je to málo. Obyčený chůvy mají dosah okolo 400 m. A to už je rozdíl!!!!

Pra:,–(ko jsi kolík :P Já taky budu svobodná matka :wink: I když se možná vezmeme, až se to narodí. Ale opravdu jen MOŽNÁ :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí