prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
689
30.6.06 13:29

Noono …tak jsem se taky zaregistrovala a to by byl čert aby´s to pade nevyhrála :lol: 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
30.6.06 13:53

Tak se loučím, jdu zavřít „voko“ :wink:

VŠEM PŘEJU KRÁSNEJ VÍKEND!!!!

PS: Na Mariku budu myslet, snad to dopadlo dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.6.06 14:32

holcinky vy jste teda pisatelky,
normalne nestiham, to se clovek nemuze ani naobjedvat, natoz si treba odskocit na oo, protoze vy si nedate pokoj a pisete a pisete a pisete. Prave jsem doobjedvala a je mi moc dobre, zapijim cervenym vineckem, to mam na tlak a krvinky, protoze jsem nemohla ani dojit do prace, ale je mi hnedle dobre.

Holcinky, myslite si, ze kdyz jdu pristi tyden v patek na ko, to budu zacinat 15tt, ze by tam mohlo byt uz videt pohlavi? jsem napnuta jak ksandy, na jednu stranu bych to chtela vedet a na druhou stranu jsem jedina z rodiny, kdo to chce vedet, vsichni chteji prekvapko :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.6.06 14:33

Holky, kam se vsechny registrujete??? 8O 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
30.6.06 14:39

Terra: www.uzlicek.cz :lol:

Noono: Už jsem tě tam taky šoupla, tak snad se zadaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.6.06 14:42

Je uz jsem se taky zaregistrovala, tak jsem zvedava, docela bych si stahla tu tehu muziku, akorat nevim kdy a kde. No snad doma. Holcinky a jak teda s tim pohlavim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
30.6.06 15:16

Terro, to máš těžký, když mimi chce, tak ukáže, když ne, tak s ním nikdo nehne. Kamarádka rodí v srpnu a ještě se neukázalo, stydlivka :wink:
Já mám pocit, že u Šimona to bylo vidět hodně brzy, možná i ten 15. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.6.06 15:23

PRASADKO - to je pravda, me taky dr. u Olika rekl ze to bude kluk uz ve 4. mesici, ale kamaradka porodila pred 14 dny a do porodu to nebylo videt, nakonec ma holcicku, pry se porad stydela :wink: :wink: jeste jeden dotaz - ty to jako druhorodicka muzes posoudit, jak je to s pohybama? rika se, ze druhorodicky je citi driv, nevis co je na tom pravdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
30.6.06 15:28

Hubené a citlivé druhorodičky určitě pohyby cítí. Tlustokožci s nadváhou jako já necítí nic a když tak jsou to plyny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.6.06 15:38

Holky a co jste tam napsaly za můj e-mail????
Já jsem totiž do uzlicku.cz napsala svůj hlavní e-mail a to je zdedkova@chello.cz… A změnit na jiný nejde. Takže mám smolíka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.6.06 15:44

PRASADKO - ja jsem prave vcera zjistila, ze jsem od zacatku tehu pribrala 4kg, coz si myslim, ze je docela dost!!! Nerikam ze jsem nejaka hubena tycka, ale pred tehu jsem mela 60kg, jsem na to fakt zvedava, podle rodiny.cz bych mohla zacit citit pohyby nekdy v srpnu, tak uvidime. Nejradsi bych hned!!!! A co SImonek, taky se celej trese na mimi vid!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
30.6.06 15:44

PRASADKO - i kdyz on je to taky takovy skoro mimi vid, ale zase si spolu deticky pekne vyhrajou :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
30.6.06 15:50

Pra:,–(ko já fakt nevím, o jakým tlustokožci mluvíš 8O .
Ale jinak já jsem pohyby cítila u všech dětí cca ve stejným termínu - tzn.mezi prvníma a těma posledníma byl rozdíl sotva dny, nikoli týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
30.6.06 16:00

Ahoj holčiny,

tak sjem nikam nejela, bolest jsem zaspala, pak ustoupila. Ráno jsem voalal mudrovi a on ať přijedu, prohlídl mě, mám podrážděnou dělohu. Jde o to, že se teď bojí kvůli slepáku, takže mám klid na lůžku a mírnou dietku. V pondělí jdu ráno do laborky, budou mi brát snad vše, co je možné, i jaterní testy. Jo, moč mám v pořádku, bílkovina tam nebyla.
Ale nejvíc mě holky uklidnilo, když jsem viděla pindíska na monitoru, krásně se hýbal a mudr řekl, že miminko prosperuje.

Moc Vám děkuji za podporu, včera jsem měla vážně strach :roll: Díky mo a pa, jdu ležet. Pěkný víkend, večer se přijdu juknout, pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
30.6.06 16:02

Jolmo, že se taky ozveš :wink: Tlustokožec jsem, ty šaty byly děsně maskovací a ještě jsem byla vyblitá z podoby :)
A tady v Palkovicích leje už od oběda, co u vás ve Frýdku? :)
Terro, Šimon o sourozenci ještě neví, on ještě neumí ani mluvit, ale doufám, že nebude žárlit tak strašně jako moje neteř na svého mladšího bratra. Ta myslím ve třech letech letech prohlásila, že ho zabije, což její mírumilovné rodiče šokovalo 8O Synovec zatím žije, ale radši je nenechávají spolu samotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí