Poradna duly
Jana Čurdová
sslunicko Ne, můj manžel nepodniká, ještě aby
To už bych se snad rozváděla. Všechno si totiž moc bere a pak to odnáším já…
Jinak hlásím, že doma je to už v pohodě, proběhlo usmiřováníčko, papáníčko a teď se jdem projít na procházku ![]()
Terro Když dělám placičky, tak do toho dám pár cibulí nakrájených na půl měsíčky. Potom to dobře drží tvar ![]()
tutinka Balení a stěhování mě už dávno přešlo. To jsem praktikovala ze začátku vztahu
U nás spíš zabírá místo balení věcí, že se tvářím ublíženě, jsem smutná a nemluvím s ním. On potřebuje mnohem víc času, než mu všechno dojde a než všechno, co se při hádkách řekne, zkousne… Ale nemysli si, někdy jsem taky pořádnej čertík v krabičce
A s tím bolením bříška. Máš bejt teď pár dní v klidu
Dávej na sebe holka pozor ![]()
Tak my jdem na procházku. Juknu sem večer. Zatím pa
Terro , tak jsem ti nestihla odpovědět, ale aspoň ses na něj mohla mrknout, je to můj krasavec, teď ztratil bříško a vypadá pěkně, snad mi na chatě z nicnedělání neztloustne ![]()
Noono , já se šetřila, ty dva dny jsem proležela, třetí taky a dnes jsem je byla odvézt, ale byly to nervy, vleze nevleze. Oni mě k tomu vůbec nepustili, to bylo furt, Lucko, ty běž na stranu, Lucko, běž si sednout.
Přijela kvůli tomu kamarádka z chaty, ta ho nakládala.
Zítra uvidíme, jen doufám, že dojedu na Jiřího z Poděbrad, zítra jestli si nesdnu, tak budu vyhazovat i staříky!!! ![]()
Zdravím téměř na konci víkendu… myslela jsem, že budete všechny luftovat a koukám, že ne ![]()
Noono té hádky je mi líto, ale každý někdy blbě kecá a pak je ještě blbější přiznat, že blbě kecal, tak to tak ber a nenervuj se tím, i když to mrzí. Já mám taky stavy, že bych si nafackovala, ale nemohu si pomoct… ![]()
ginny mě se hned ty tvoje postřehy zdály tak vypečené
- obvykle se dobře pobavím, tak už vím, odkud vítr věje… ![]()
Jinak začaly prázdniny, což pro mne znamená, oproti jiným letům, kdy se dětičky rozjely na tábory, stav nejvyšší pohotovosti a vyvařování ve velkém - prej prázdniny. Tak jsem si aspoň vyptala, jestli bychom o nedělích nemohli chodit na obědy - kdo má to jídlo furt vymýšlet
Ale ono to uteče, ani se nenadějem…
JOLMO - ahojky, jsem rada, ze tu je alespon nekdo, protoze dneska je tady opravdu pusto a prazdno. Jak se mas kocko?
No, teď dobře - ale budu jít muset něco upéct, ať je co snídat.
A našla jsem článek, který by mohl zajímat všechny bolící pupíky
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Ahoj holky a bříška ![]()
Jolmo, díky za odkaz, to jsem totiž přesně já.. Minulý pátek večer jsme i byli u Apolináře, protože jsem po hodinové chůzi musela jet domů kvůli křečím v bříšku. Samozřejmě to nic nebylo a doporučili mi klidový režim a mg
Prý jsem měla dělohu v retroverzi a holt to všechno víc bolí, když se to musí napřed srovnat. Taky máme prcka díky Mojžíšce a mně se to tam všechno asi zase kroutí, protože jsem přestala cvičit, lenora líná.
Holky, já mám teď taky stavy na zabití a manžel má stresový období v práci, taky u nás občas lítaj hromy
Na svatbě známých před asi měsícem jsme se chytli a já jsem se hned samozřejmě rozbrečela a pak se mi spustila krev z nosu… Mám holt „nafouklý“ všechny sliznice. No Itálie hadr, já s krvavym nosem, kdo nás tam viděl se musel docela divit ![]()
Jsme na „dovče“ u našich a na chatě
, tak se občas ozvu a třeba konečně taky tady chytnu nit…
![]()
SEZNÁMEK
HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola DNES!!! PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola DNES!!! NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 12.7.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola VČERA SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — 13.7. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 13.7. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 7.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 4.7.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host
Dobré ránko!
Dneska má kontrolu tutinka a Berhu , tak držíme palce ![]()
jolmo Článek jsem přelouskala a aspoň se uklidnila, děkuju
V noci jsem se zase 3× vzbudila s tvrdým břichem
Tak si zkusím naplánovat jeden den, kdy nebudu vůbec nic dělat a budu jen odpočívat, jestli na to má skutečně vliv…
Agata Důležitý je tohle období přečkat bez úhony
My jsme si to snad vybrali o víkendu, tak bude zase chvíli klid, když se vyčistil vzduch ![]()
Ahoj maminy ![]()
Tak jsem zkoukla povídání, který proběhlo o víkendu a jsem ráda, že se ozvala Marika, a že je všechno O.K.
Co jsem tak koukala, tak taky některé bojujete s tím svým
jsem ráda, že v tom nejsem sama
I když my moc nebojujem, protože ten můj je pořád v práci. Podniká a tak dělá 14 hodin denně - 6 dní v týdnu. A nejhorší je, že každý děláme v takovou dobu, že se míjíme. Tak se vždycky hrozně těšim na neděli, že budeme spolu… V sobotu jsem do 11 hodin večer pekla (neumím vařit ani péct
, tak si představte tu oběť!!!
), připravila masíčko na nedělní oběd a když miláček ve dvě v noci dorazil, tak mi oznámil, že musí do práce i v neděli… No tak jsem to potají obrečela a v neděli sama posnídala buchtu, sama poobědvala a vygruntovala celej byt. Aspoň, že máme doma toho kocoura… S ním je taková sranda. Normálně ho chodíme venčit, tak jsem se aspoň dostala na vzduch ![]()
A co vy a víkend???
Ahojky holky…tak mi ten víkend utekl, že jsem ani nestihla písnout…v sobotu jsem teda měla odpojenej čopítač, ale včera jsme ráno vyrazili po nákupech a vrátili se úplně zmožení až odpoledne…ale máme jasnej kočárek…jupíííí ![]()
Jak jsem to tak pročítala, tak je u vás s polovičkama dost veselo…u nás někdy taky…asi je to těma hormonama, protože se určitě neměněj jen nám, ale i jim
…i když já byla hrozná s prvním manželem…to jsem byla pořád ublížená a pořád jsem se na něco vymlouvala a odpouštěla…te´d si zanadávám, pohádáme se tak, že to slyší celá ulice a za pár minut je po všem a klídek ![]()
Jsem ráda, že je Marika v pohodě a i vy ostatní jste O.K.
Takže krásné pondělní ranko berušky
![]()
Brokyna A co jste vybrali za kočárek?
Petarka Tak hlavní je, že konce jsou vždycky dobrý ![]()
Zdravím po víkednu !
Brokyno, koukám, že jsme na tom podobně, já jsem teď u rodičů a můj přítel v Německu, telefonujem si večer přes Skype. Teď tam má na návštěvě svoje rodiče, tak jsem i ráda, že tam nejsem. No ale aspoň jsme si vzácní a nehádáme se
![]()
Víkend byl pohodový, v sobotu jsme hledali v lese cache - bez úspěchu, asi chyba v souřadnicích a večer jsem našla klíště přímo na břiše ![]()
No a v neděli ráno druhé na noze
. Večer jsme si s mamkou objeli na kole přehradu na kole a do každého kopečka jsem funěla jako lokomotiva a sváděla jsem to na vozík. Ovšem krutá pravda je taková, že moje kondice je v … ![]()
Dneska to vypadá na pěkné vedro, asi se naložíme se Šimonem do bazénku
Upřímnou soustrast všem, které musíte do práce, přežijte to ve zdraví!
Noono kočárek vybírala
Petarka Já ještě nemám vybráno vůbec, ale vůbec nic… A pokud budu chodit do práce, tak asi hned tak něco nevyberu… Jsem po práci vždycky tak zchvácená, že jediný, co chci je spát!!!!! Takže Petarko co za kočárek máte vybranej????
Pra:,–(ko my jsme si tak vzácní, že mám kolikrát strach, aby jsme si od sebe neodvykli… Kolikrát ta naše jediná společná neděle je tak hrozná a hádává, že si říkám CO TO JAKO JE
![]()
Holky nebojte…ono to ty chlapy přejde…až bude doma pipísek ![]()
Ta moje polovička se na první pohled zamilovala a hned si ho nechala celej předvést…chudák paní vedoucí…musela rychle študovat návod…mám doma hroznýho Ferdu Mravence
…a je to Hoco Tornado 3S…