prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
2.7.06 13:37

sslunicko Ne, můj manžel nepodniká, ještě aby :lol: :lol: :lol: To už bych se snad rozváděla. Všechno si totiž moc bere a pak to odnáším já…
Jinak hlásím, že doma je to už v pohodě, proběhlo usmiřováníčko, papáníčko a teď se jdem projít na procházku :wink:
Terro Když dělám placičky, tak do toho dám pár cibulí nakrájených na půl měsíčky. Potom to dobře drží tvar :wink:
tutinka Balení a stěhování mě už dávno přešlo. To jsem praktikovala ze začátku vztahu :oops: U nás spíš zabírá místo balení věcí, že se tvářím ublíženě, jsem smutná a nemluvím s ním. On potřebuje mnohem víc času, než mu všechno dojde a než všechno, co se při hádkách řekne, zkousne… Ale nemysli si, někdy jsem taky pořádnej čertík v krabičce :twisted: A s tím bolením bříška. Máš bejt teď pár dní v klidu :! Dávej na sebe holka pozor :!

Tak my jdem na procházku. Juknu sem večer. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
2.7.06 13:47

Terro , tak jsem ti nestihla odpovědět, ale aspoň ses na něj mohla mrknout, je to můj krasavec, teď ztratil bříško a vypadá pěkně, snad mi na chatě z nicnedělání neztloustne :D

Noono , já se šetřila, ty dva dny jsem proležela, třetí taky a dnes jsem je byla odvézt, ale byly to nervy, vleze nevleze. Oni mě k tomu vůbec nepustili, to bylo furt, Lucko, ty běž na stranu, Lucko, běž si sednout. :lol: Přijela kvůli tomu kamarádka z chaty, ta ho nakládala.
Zítra uvidíme, jen doufám, že dojedu na Jiřího z Poděbrad, zítra jestli si nesdnu, tak budu vyhazovat i staříky!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.7.06 18:02

Zdravím téměř na konci víkendu… myslela jsem, že budete všechny luftovat a koukám, že ne :wink:
Noono té hádky je mi líto, ale každý někdy blbě kecá a pak je ještě blbější přiznat, že blbě kecal, tak to tak ber a nenervuj se tím, i když to mrzí. Já mám taky stavy, že bych si nafackovala, ale nemohu si pomoct… :roll:
ginny mě se hned ty tvoje postřehy zdály tak vypečené :lol: - obvykle se dobře pobavím, tak už vím, odkud vítr věje… :wink:
Jinak začaly prázdniny, což pro mne znamená, oproti jiným letům, kdy se dětičky rozjely na tábory, stav nejvyšší pohotovosti a vyvařování ve velkém - prej prázdniny. Tak jsem si aspoň vyptala, jestli bychom o nedělích nemohli chodit na obědy - kdo má to jídlo furt vymýšlet :roll: Ale ono to uteče, ani se nenadějem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2483
2.7.06 18:30

JOLMO - ahojky, jsem rada, ze tu je alespon nekdo, protoze dneska je tady opravdu pusto a prazdno. Jak se mas kocko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
2.7.06 18:31

No, teď dobře - ale budu jít muset něco upéct, ať je co snídat.
A našla jsem článek, který by mohl zajímat všechny bolící pupíky :wink: https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
2.7.06 20:43

Ahoj holky a bříška :D

Jolmo, díky za odkaz, to jsem totiž přesně já.. Minulý pátek večer jsme i byli u Apolináře, protože jsem po hodinové chůzi musela jet domů kvůli křečím v bříšku. Samozřejmě to nic nebylo a doporučili mi klidový režim a mg :wink: Prý jsem měla dělohu v retroverzi a holt to všechno víc bolí, když se to musí napřed srovnat. Taky máme prcka díky Mojžíšce a mně se to tam všechno asi zase kroutí, protože jsem přestala cvičit, lenora líná.

Holky, já mám teď taky stavy na zabití a manžel má stresový období v práci, taky u nás občas lítaj hromy :roll: Na svatbě známých před asi měsícem jsme se chytli a já jsem se hned samozřejmě rozbrečela a pak se mi spustila krev z nosu… Mám holt „nafouklý“ všechny sliznice. No Itálie hadr, já s krvavym nosem, kdo nás tam viděl se musel docela divit :lol:

Jsme na „dovče“ u našich a na chatě 8) , tak se občas ozvu a třeba konečně taky tady chytnu nit… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 07:09

SEZNÁMEK

HANNAH85 — 31 let — Královéhradecký kraj — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.7./14.7. Šlojma NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 10.7. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 24.7. Hugo TUTINKA — 25 let — Brandýs nad Labem — čeká první mimčo — TP 4.12. — kontrola DNES!!! PETARKA — 30 let — Praha — čeká první mimčo — TP 7.12. — kontrola 4.7. Piškotek APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 31.7.
BERHU — 28 let — Brno — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola DNES!!! NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola ??? JOLMA — 37 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.7.
MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 25.7.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 12.7.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 20.7.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola VČERA SOUKUPKA — 28 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 18.7.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — 13.7. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 13.7. Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 11.7.
KATIK — 31 let — Jablonec nad Nisou — čeká druhé mimčo — TP 23.12. — kontrola 7.7.
MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ??? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 26.12. — kontrola 11.7.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 4.7.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 24.7.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 17.7. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 20.7.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 19.7.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ??? TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
DANDULAK — 30 let — Mladá Boleslav — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.7.
STRITEK — ? let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola ?

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
LINDULE2 čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 07:14

Dobré ránko!
Dneska má kontrolu tutinka a Berhu , tak držíme palce :!

jolmo Článek jsem přelouskala a aspoň se uklidnila, děkuju :wink: V noci jsem se zase 3× vzbudila s tvrdým břichem :roll: Tak si zkusím naplánovat jeden den, kdy nebudu vůbec nic dělat a budu jen odpočívat, jestli na to má skutečně vliv…
Agata Důležitý je tohle období přečkat bez úhony :wink: My jsme si to snad vybrali o víkendu, tak bude zase chvíli klid, když se vyčistil vzduch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.7.06 08:44

Ahoj maminy :!

Tak jsem zkoukla povídání, který proběhlo o víkendu a jsem ráda, že se ozvala Marika, a že je všechno O.K.
Co jsem tak koukala, tak taky některé bojujete s tím svým :D jsem ráda, že v tom nejsem sama :wink: I když my moc nebojujem, protože ten můj je pořád v práci. Podniká a tak dělá 14 hodin denně - 6 dní v týdnu. A nejhorší je, že každý děláme v takovou dobu, že se míjíme. Tak se vždycky hrozně těšim na neděli, že budeme spolu… V sobotu jsem do 11 hodin večer pekla (neumím vařit ani péct :oops: , tak si představte tu oběť!!! :P ), připravila masíčko na nedělní oběd a když miláček ve dvě v noci dorazil, tak mi oznámil, že musí do práce i v neděli… No tak jsem to potají obrečela a v neděli sama posnídala buchtu, sama poobědvala a vygruntovala celej byt. Aspoň, že máme doma toho kocoura… S ním je taková sranda. Normálně ho chodíme venčit, tak jsem se aspoň dostala na vzduch :)

A co vy a víkend???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 09:24

Ahojky holky…tak mi ten víkend utekl, že jsem ani nestihla písnout…v sobotu jsem teda měla odpojenej čopítač, ale včera jsme ráno vyrazili po nákupech a vrátili se úplně zmožení až odpoledne…ale máme jasnej kočárek…jupíííí :lol:

Jak jsem to tak pročítala, tak je u vás s polovičkama dost veselo…u nás někdy taky…asi je to těma hormonama, protože se určitě neměněj jen nám, ale i jim :wink: …i když já byla hrozná s prvním manželem…to jsem byla pořád ublížená a pořád jsem se na něco vymlouvala a odpouštěla…te´d si zanadávám, pohádáme se tak, že to slyší celá ulice a za pár minut je po všem a klídek :lol:

Jsem ráda, že je Marika v pohodě a i vy ostatní jste O.K.

Takže krásné pondělní ranko berušky :lol: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
3.7.06 09:28

Brokyna A co jste vybrali za kočárek?
Petarka Tak hlavní je, že konce jsou vždycky dobrý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
3.7.06 09:35

Zdravím po víkednu !
Brokyno, koukám, že jsme na tom podobně, já jsem teď u rodičů a můj přítel v Německu, telefonujem si večer přes Skype. Teď tam má na návštěvě svoje rodiče, tak jsem i ráda, že tam nejsem. No ale aspoň jsme si vzácní a nehádáme se :wink: :)
Víkend byl pohodový, v sobotu jsme hledali v lese cache - bez úspěchu, asi chyba v souřadnicích a večer jsem našla klíště přímo na břiše 8O
No a v neděli ráno druhé na noze :roll: . Večer jsme si s mamkou objeli na kole přehradu na kole a do každého kopečka jsem funěla jako lokomotiva a sváděla jsem to na vozík. Ovšem krutá pravda je taková, že moje kondice je v … :oops:
Dneska to vypadá na pěkné vedro, asi se naložíme se Šimonem do bazénku :) Upřímnou soustrast všem, které musíte do práce, přežijte to ve zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.7.06 09:41

Noono kočárek vybírala :D Petarka Já ještě nemám vybráno vůbec, ale vůbec nic… A pokud budu chodit do práce, tak asi hned tak něco nevyberu… Jsem po práci vždycky tak zchvácená, že jediný, co chci je spát!!!!! Takže Petarko co za kočárek máte vybranej????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
3.7.06 09:43

Pra:,–(ko my jsme si tak vzácní, že mám kolikrát strach, aby jsme si od sebe neodvykli… Kolikrát ta naše jediná společná neděle je tak hrozná a hádává, že si říkám CO TO JAKO JE :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
3.7.06 09:51

Holky nebojte…ono to ty chlapy přejde…až bude doma pipísek :lol:

Ta moje polovička se na první pohled zamilovala a hned si ho nechala celej předvést…chudák paní vedoucí…musela rychle študovat návod…mám doma hroznýho Ferdu Mravence :lol: :lol: :lol: …a je to Hoco Tornado 3S…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí