prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
30.6.06 08:12

Holky ,já mám někdy takový pnutí v břiše ,jako kdyby se machan pěkně roztahoval a rostl,tak doufám,že je to OK :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.6.06 08:23

lena123 Tak to jsem měla taky. Dr. mi na to dala Magnésium. Prý je to z toho, jak se natahují břišní svaly :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.6.06 08:29

Noono,taky si myslím,že to tak je ,tak to asi dr. řeknu až půjdu na kontrolu,ale jdu až za 14 dní ,tak to už budu v 17 tým týdnu,tak to možná už potřebvat nebudu :lol: ,třeba už budu tak rozložená jako krabice,už teď do toho nemám daleko 8O :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.6.06 08:29

Leno,to já mám ted poslední 2dny. bolí mě od toho břicho i záda i jako po stranách břicha!
je to fakt síla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.6.06 08:30

Sluníčko,to mi povídej ,nechci vypadat jak kňukna ,ale občas chodím tak rozložitě,jako kdybych byla tak v sedmým měsíci :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
30.6.06 08:31

ahoj,

tak se hlásím z kontroly. Všechno v pohodě a dokonce i krátkovej UTZ proběhl… němohl najít srdíčko takovým tím poslouchátkem tak se musel kouknout ultrazvukem… takže jsem mimíse zase viděla:o) ale jen chvilku… jen mě naštvaly ty TT testy:o((((( myslela jsem že mi vezmou krev a ono prd:o( mám přijít v pondělí na 7:10 nalačno… chjo

jinak další kontrolu mám až 3.8., protože dr. má koncem července dovču. Takže až v 21tt se dozvím co to bude… teda možná se to dozvím.. pokud mimčo bude chtít:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.6.06 08:31

Je aby vám to nepokračkovalo jako mě… Mě pravidelně každý večer tvrdne břicho :cry: Bolí to a je to nepříjemný… A Dr. mě včera vyděsila tím, že bych se mohla začit předčasně otevírat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.6.06 08:33

Noono,já nevím,mě tvrdlo břicho u všech třech těhu ,ale protože jsem hrdinka,tak jsem to nikomu neřekla a všichni byliy v termínu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.6.06 08:36

lena123
A nejsou to třeba ti tzv. poslíčci, jak o nich všude čtu? 8O A jaký jsi měla porod? Pomohlo to tvrdnutí v nečem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
30.6.06 08:36

holky,kdy vám nabírali ty TT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.6.06 08:37

Tak mě napadá,mě dr. měřil děložní hrdlo a říkal ,že mi předčasný porod nehrozí,no, to mě nikdy nehrozil,tak doufám ,že to bude dobrý :lol:
Maka ,já jsem na tom podobně ,jdu na KO v 17 tým týdnu a pak až ve 23 tím ,právě kvůli dovče naší i doktorovo :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
30.6.06 08:38

Tutinko, tos mě trochu poděsila s tím omdlením, já k tomu mám taky sklony, mám nízký tlak a už se mi stalo, že jsem sprchovala a najednou se setmělo a pak jsem se vzbudila na dně vany a voda tekla… :) To 14-denní čekání je strašné, ale ono to bude dobrý, uvidíš a pak budeš mít aspoň po zbytek těhu klid. Držím ti pěsti !
Terro, s těma chlapama je to těžké, oni jsou na některé věci fakt tupí. Ten můj taky nechápe proč se mi v Německu nelíbí, nějaké pocity on nebere, on chce argumenty a to že se tam prostě necítím doma, to prý není argument :roll: :( Ale je taky pravda, že jsem teď přecitlivělá a moc si to beru.
Jo a doktor mi podle UTZ posunul termín na 23.12., což se mi vůbec nelíbí, nicméně doufám, že dítě bude mít rozum a na vánoce budem doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.6.06 08:39

sslunicko
Myslím, že se krev nabírá v rozmezí 14 dnů od počátku 16. týdne.. Tedy 15+něco a potom plyne 14 dní lhůta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
30.6.06 08:42

Noono,tvrdnutí mi teda nepomohlo a neboj ,poslíčci to určitě nejsou ,já jsem měla jen jednou poslíčky a to ,když jsem asi 14 před porodem natahovala šňůry na prádlo a to bylo skoro jako opravdové kontrakce :lol: .Jinak já se porodu bojím,bojím,protože všechny jsem si pěkna vychutnala a teď po 13 ti letech to bude snad ještě horší :evil:
Sluníčko ,já jdu 11.7 ,mělo by se jít od ukončeného 16 tého týdnu plus mínus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.6.06 08:45

lena123
Tak to jsi mě teda moc nepotěšila :lol: :lol: :lol:

Letím k zubaři. Nebyla jsem u něj 5 let, tak doufám, že mě jen prohlídne, vynadá mi a to je všechno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí