prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
4.7.06 11:41

vám říkám, že já z toho rozhodně nemám takové deprese, jako ti doktoři… kdyby oni neprudili, tak jsem úplně vklidu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
4.7.06 11:44

Jolmo,to jako ,že doma přispěješ vzorek a pak jim to tam hodíš,jo :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já mám naštěstí doktora v tomhle směru skvělýho,tak držím palce :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 11:47

Ježiš dejte pokoj s věkem…já někde četla, že jsou i gyndaři, kteří takovýhle testy ani nedělají, protože i negativní amnio nemusí zákonitě znamenat problém a může mímouš bejt naprosto zdravej a naopak…mě už je taky přes třicet a když nebudu muset, tak mě nikam nikdo nedostane…i když zase pro ten klid…ach jooooo :cry:

Jolmo a ostatní …žádná z nás není stará! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 11:48

ale ten můj taky nějak netlačí - jen řekl, že rozhodnout se musím sama - a že člověk obvykle lituje toho, co neudělal, než opačně - logicky se jistí a já potřebuju spíš slyšet, že to není nutné absolvovat… :roll: I když dětská lékařka mých dětí, která je taky velmi hodná a přžemýšlivá mi řekla, že ona na mém místě by do pupku pchát nenechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.7.06 11:56

Jolmo, nic si z toho nedělej, já tam jdu taky kvůli pokročilému věku, i když mě od toho jedna rodinná známá odrazovala, že prý duchovně založení lidé by si do břicha píchat nenechali :) Ještě že nejsem duchovně založená, aspoň nemám dilema :) Holt jsem si na mateřství měla vzpomenout dříve, jenže to bych nesměla mít pubertu až do třiceti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.7.06 12:01

Jolmo je to jen na Tobě… Nepříjemný rozhodnutí, ale zkus to po svém… Neposlouchala bych nikoho (ani dětskou lékařku…) a rozhodla bych se podle sebe. Vím, že to bude znít divně, když zatím tohle řešit nemusím, ale já osobně bych pro klid duše šla… Ale chápu, že někdo jinej třeba ne. Je to prekérka :?

Jolmičko už se na mě nečerti… myslím kvůli tomu mýmu rejpání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 12:04

Brokyno já se fakt nečertím, vážně, mě to taky přišlo vtipné, jak to glosujete… já se skrz takových blbostí neurážím…
no jo, dyť já taky pudu, že jo… abych neměla ty výčitky pak :roll:
Právě se mi podařilo spálit téměř total kuře k obědu - to mám z toho, že dělám x věcí naráz - oběd, práci a ještě sleduju emimino. To bude mít rodina radost - kuře bez kůže 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
4.7.06 12:07

Jolmi, u nás bys měla úspěch, Robo kůži nemá rád, takže ji baštím já :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
4.7.06 12:10

No tak tuhle bys ale asi nejedla ani ty :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
4.7.06 12:14

Ahoj holky :D

S tou AMC je to teda věc, ale přiznávám, že kdyby mě dr. řekl, ať se rozhodnu já, jestli to podstoupím…asi bych do toho taky šla. Druhá věc je, jak bych to pak případně řešila dál…ale! Vám všem, co vás to čeká nebo ještě nevíte výsledky, to 100000% dopadne dobře! Takže pohlaďte pupíky a užívejte léto 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
4.7.06 12:27

Jolmo buď ráda, žes dělala kuře… To je aspoň z čeho stáhnout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 12:42

Teda holky já se bavím :lol:
Jolma přismahla kurče a představte si, že ten můj chlap v rámci šetření nádobí si ohřál ostravskou klobásu v bramboračce…na co dva hrnce a talíře, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
4.7.06 12:50

Petarko, máš šikovného chlapa, to by každého nenapadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
4.7.06 12:51

To nemuselo být špatné Peti :lol:

Já si uvařila polívčičku se zeleninkou, mňam, hovězí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
4.7.06 12:58

No holky…překvapily jste mě…já z toho měla žaludek až v krku, ale on si mlaskal a to je hlavní, že jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí