prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
7.6.06 17:07

stazka já si to říct nechám, umřela bych zvědavostí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 18:21

Ahoj holky,

gratuluji Velchi ke svatbě, ať jste moc šťastní, no a ten největší svatební dar holt přijde v prosinci… :wink:

Haidule, Mako a Leno , bezva zprávičky z kontrol… Už se taky těším na UTZ ve 12.týdnu…

Jolmo , omlouvám se, že reaguju pozdě, ale včera jsem byla celý den pryč, absolvovala jsem Prahu a odpoledne s Kájou ještě Bělohrad, takže jsme dorazili pozdě, no a dnes mám další výjezdní den v tomto týdnu - byla jsem s kamarádkou v Písku v chráněných dílnách pro inspiraci… Já užívám Mamavit, je takový přírodní, nepotahovaný, strakatý, ale myslím, že ani Gravital nebude špatný. Mamavit mi doporučili v Gennetu, můj lékař doporučuje Gravital…

Včera jsem se koukla v Praze na těhu oblečky, tak musím říci, že v Mothercare jsem se pobavila, když jsem zjistila, že za plátěnou sukni chtějí skoro 2500,–, v C&A jsem měla pocit, že si myslí, že mi poroste nejen břicho, ale všechno, krom triček mi všechny spodky přišly naddimezované… Pak jsem koukala v LaVe a laclová sukně se mi ve skutečnosti líbila míň, než na fotce… Úspěšně jsem našla Tveret a jakkoliv jsem si říkala, že ty jejich gaťky jsou drahé, když jsem je viděla oblečené na jedné mamině, rozhodla jsem se, že do nich jdu. Nechala jsem je ale až na déle, teď jsem si koupila pěknou, jakoby štíhlou sukni do pasu z tenké džínoviny, má pružný náplet na bříško a je mi dobře už teď, čekala jsem, že spadne. Měli poslední ve velikosti S, tak šla se mnou… A manžovi se tak líbila, že se ani nezeptal, kolik stála… 8) 8) :lol: :lol:

Jinak - příval energie stále v nedohlednu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 18:36

Sajso
No tak to gratuluju k úspěšnýmu lovu na oblečení :wink: Já jsem teď docela v poho. Vybrakovala jsem maželovi šatník a jsem spokojená :lol:

Ten příval energie taky nemám..Asi se na mě zapomělo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 18:41

Noono , tak to máš dobré… U nás by to nešlo, bo manžel má asi o 20 cm víc… To bych byla jako strašidlo… :wink:

Pro ten příval energie si asi šel někdo dvakrát a na nás už nezbylo… :roll: I když, já mám ještě čas… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 18:44

Sajsa
Mno já nevím, jestli ten příval energie ještě někdy bude :roll: Jsem unavená mnohem víc než v prvním trimestru :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 18:58

Noono , ty mě strašíš… :oops: :wink: :lol: To si nějak neumím představit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
7.6.06 20:02

Pěkný večer děvčata!!!
noona další kontrolu mám 22,.6.

mariko riziková jsem kvůli dvěma potratům,ta fotečka u metříku to není moje mimísko,jen je to napodobenina toho co v sobě nosím,sice na obrázku je o dost starší ale mladší babatko jsem nesehnala.. :roll: Jo a ten 3D UTZ jsem četla že se dělá až od 17.-24.tt

velchi gratulace ke svatbě!!!Moc moc štěstíčka!!!

VerKo Sajso Mako Leno Alinko Stazko a všem ostatním kráásný večer!!!

Zítra jdu na ultrazvuk tak se mooooc těším :! :! :lol: Ještě jsem toho mého drobečka vůbec ale vůbec neviděla :cry: No a taky jdu na dva ze čtyř odběrů krve :? To budu popíchaná…ale když to musí být…

Jo,koupila jsem si časopis máma a já nebo teda manžílek mi koupil :lol: a je opravdu pěkný,má 100stran a je tam poměreně dost zajímavých témat.Řekla bych že je lepší než Betinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
7.6.06 20:15

ahojky

tak už mi volali výsledky - Downa a dalších vývoj. vad - sice mi neřekli poměry, ale pošlou je poštou a prý jen „dopadlo to výborně, gratuluji“ - hovor na 10 vteřin:o)))) no ale když obvolávají všechny co tam dnes byli tak to chápu:o)

Jinak diagnostikování zda má či nemá pindíka v 11 tt je velmi ale velmi ošidné. Při minulém těhu se manža v 12 tt dr zeptal… ten hledal a hledal a fakt nic nenašel, nenašel nic ani v 17 tt a ejhle v 20 tt už byl Michal Michal a ne Zuzka...... takže bacha na to......

Já dnes byla v prenatálním diagnostickém Utz centru, kde mají špičkové vybavení a ani tam se dr. neodvážil říct… říkal že by tipoval… My jsme chtěli kluka, takže když manžovi v tom 12 tt řekli že to bude holka byl poněkud zklamaný, ale rychle si na to zvykl a když mu ve 20 tt řekli že to bude kluk… tak zase trošku zklamání… bříško už se přece jmenovalo zuzka:o))))) takže já budu vyčkávat až do toho 20 tt

Jinak Leno pokud to vyjde tak samože gratuluji......

ale znáte to… je to fakt jedno co to bude, hlavně když to bude zdravý.....

ukázkovým případem je moje známá, která strašně dlouho nemohla otěhotnět, prodělala operace, neúspěšné umělé, při každé stimulaci růstu vajíček měla hyperstimulační syndrom (otekla jak dýně , krevní oběh v řiti - normálně ji vezli do špitálu fialovou..... toto podstoupila 2× nebo 3×!!!!!!!!!! až se konečně povedlo a jedno se ujalo...... a hádejte, furt chce kluka..... prej holku ne… a víte co čeká … no jasně že holku (zatím o tom neví… nějak se doma nedohodli jestli si to nechat enbo nenechat říct, tak to dr řek jen manžovi, kterej to rozhlásil a ona nic neví..... všichni v okolí to vědí a ona nic:o) to bych nedokázala…

jen říkám že i přes neskutečný komplikace který měla, si prostě teď „vybádá“

ale ono ju to přejde až tu princeznu uvidí:o))))

tak se mějte hezky letím na popelku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
7.6.06 20:15

Holcinky, drzte mi prosim na zitrek prstiky…strasne se bojim…Boli mne dnes brisko, spis picha na obou stranach…nevim, co to je, jakoby vajecniky nebo co…

Fakt se moc bojim…jsem z Vas vsech tady asi nejvetsi plasan…tak se na mne nezlobte :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 20:33

Haidule , tak příjemné pokoukání zítra… A hezký večer i tobě. :)

Mako , gratuluji ke skvělým výsledkům screeningu :lol:

Alinko , myslím, že to píchání budou natahující se vazy… Určitě je všechno v pořádku, neboj… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 20:55

Zdravím všechny při večeru :D
Poslušně hlásím, že pro dvojitou porci energie jsem si byla já, alespoň pro dnešek :wink: Od samého rána jsem na nohou: nejdříve jsem pracovala v ordinaci, pak jsem musela coby zásobovač do Makra, vzala jsem to přes Ikea /pro polštářky na podpírání břuška v noci :wink: /, po návratu jsem doprovodila muže na kravín /aby mu nebylo smutno/,následovala švadlena aby mi upravila gaťule na pupík, pak jsem valila na nákup do naší lednice, poté jsem vytvořila dva moučníky, neb mužíček má zítra narozeniny a je třeba něčím nakrmit kolegyně a ještě jsem stihla vytřít a poskládat prádlo. Ovšem teď, teď jsem mrtvá :? . A jestli se někomu zdá, že se nemístně chlubím hrstkou toho co vy zvládáte za půl dne, tak jo, chlubím, protože tolik práce bych poslední 3 měsíce dělala nejmíň týden :lol: :!
Gratuluji všem k úspěšným kontrolám a Velchi ke změně stavu /podruhé za tak krátkou dobu :! :wink: / a ještě chci říct, že jsem dnes provedla průzkum v H&M a dospěla jsem k definitivnímu rozhodnutí, že chci holčičkůůůůů 8) - tam mají tolik krásných věciček a já chci konečně jednou čančat :lol: .
Sajso dětičky donesly Mamavit z lékárny, tak pokračuji v baštění nebarevném.
Sorry za ten román, ale to máte za celý den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 21:03

Jolmo , tak to je dobré - můj manža má narozky v pátek… :wink: A taky jsem koukala na oblečky a pro ty holčičky mají víc a hezčí… 8) Prosím, prosím, když sis dnes byla pro energii dvakrát, na pátek si zamlouvám velkou porci já, taky musím makat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:05

Klidně přenechám - já přežiju ještě zítřek a pak už mohu zas v klídku pospávat :wink: . To je zajímavé, nás je z práce v červnu narozených nejvíc :lol: . Kolega má narozky v úterý a teď v pondělí měla kolegyně…poslední bude můj brácha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 21:11

Tak díky… :wink: No, my jsme většinou v dubnu - děda, máma, ségra, já… A prababička taky byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:13

červen je dobrý, i když s Blíženci je někdy kříž a typického Raka pro změnu neznám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí