prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2226
7.6.06 09:20

Brý ránko :D

Velchi moc gratuluju :! Já budu minimálně do narození mimíska svobodná a pak se uvidí… Ale nějak se mě do toho nechce :cry: Ne, že bysme se neměli s miláčkem dost rádi, ale… Ale asi bysme se měli vzít, aby jsme se všichni jmenovali stejně :! :?: :! :?:

Pra:,–(ko nic si nedělej s barokní postavy… Kdo řekl, že zrovna ta není nejhezčí???? Doba se prostě jenom zbláznila :evil:

Jinak co se důchodců a tramvají týče, tak v Plzni je to to samé… Razí se tady heslo: Já jsem důchodce a kdo je víc :?:
Neuvěřitelný :roll:

Holky, dneska v noci jsem byla líná jít na malou a pak mě k ránu vzbudila taková bolest a píchání v břiše, že jsem stejně musela vstát a jít :? Ale pořád mě to břicho tak nějak bolí a připadám si jako balón… Asi vybouchnu :(
A co je mi divný, že mě poslední 3 týdny bolí v okolí kostrče… Není to velká bolest… Spíš takovej divnej tlak. Ale je to čím dál tím víc cítit… Nevíte co by to mohlo být? Netrápí vás to některou taky :?: K dr. jdu až 13.6., tak holt jí to povim až za týden…

Ale jinak vás moc zdravím, posílám úsměv :D a nezapomeňte na sebe být hodné :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
7.6.06 09:21

Hezké ránko,
tak to počasí se asi konečně umoudřilo. Další slunečné ráno, to se mi dokonce chtělo do práce a to už je co říct :wink: Dokonce se i oteplilo. Tak těhulky, co jste doma hurá na procházky.
Pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
7.6.06 09:25

přeji krásný den!
Ver-ko,kde máte to slunečné ráno?
Já šla na sedmou do práce a byl pěkný slejvák!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 09:32

Verko Kde máte to sluníčko?? 8O Já ci takýýý :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 09:35

Brokyna Já ti asi moc neporadím…Třeba to jsou bolesti, jak se ti zvětšuje děloha..
Já měla tyhle bolesti první měsíc..Myslela jsem, že se mi snad záda roztrhnou :roll: Jediná, co mi pomáhalo, byla horká koupel nebo jemná masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
7.6.06 10:12

Noono děkuju… Třeba se mi ta děloha taky zvětšuje :D Už by bylo na čase… :D No uvidím… Když by se to zhoršilo, tak zavolat dr. můžu vždycky, ne?! Ale nerada bych byla taková ta otravka, co jí někde píchne a už volá :lol:

Verko hlásím, že v Plzni svítí sluníčko… Je to skoro na brejle 8)Sslunicko je od Plzně, takže fakt „nekecá“ :D :D

Kdyby tak člověk nemusel sedět v práci :( Hned bych se šla projít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 10:20

Šmarjá..Tady je hnusně, zatažíno a poprchává :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pošlete mi trochu toho sluníčka i sem do Prahy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
7.6.06 10:31

Noono , že jsi to ty, tak už jsem to tady u nás v práci domluvila a všichni foukáme na sluníčko směrem na Prahu :lol: Třeba se hne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 10:38

Brokyna
Díííííky :wink: :wink:
Jdu vyvenčit psa, tak zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
7.6.06 11:39

Brookyno,já ale psala,že tu byl ráno slejvák a kde že mají to sluníčko!
Tedy ty jsi ode mě cca 15km a máš tam sluníčko a já tu mám zataženo a vypadá to na déšť!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 11:44

Teda Brokyno Ty máš teda plíce!!!! Už je tady! Teď zrovna tu krásně svítí :lol: :lol: :lol: :lol:
No to je paráda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
7.6.06 11:49

SSlunicko jsem nějak zmatená… TO o sluníčku psala VerKo a já to zmotala… ALe sluníčko tu svítí, ale teď sprchlo, páč slunce odešlo do Prahy… Že Noono ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
7.6.06 12:06

Brokyna
Tak počkej, vám ho zase fouknu zpátky :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
7.6.06 12:16

Noona,
měla jsi tam včera ten metřík s miminkem v autě? Já si ho chtěla dát, už někdy minulý týden jsem to sholkama řešily, jak to udělat, ale nešel mi tam překopírovat. (já teda měla vybraný žlutý autíčko). Nemohla bys mi napsat, jak jsi to zkopírovala. Já jsem si ho vybrala, ale pak se mi nikde nepodařilo objevit žádnou konkrétní adresu nebo kod na zkopírování.....Pořád mi to kopírovalo jen nějaký jawaskript…
Takže jsem u starého metříku.
Písni prosím, časem bych to obměnila. Můžeš i jako soukr . zprávu nebo sem. Díkas.......
Jo a já právě chci, aby to bylo prosinčátko, i když manža chce taky listopadový děťátko - jako on… Stejně to záleží na tom prďolkovi, jak se mu bude líbit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6955
7.6.06 12:17

Ahojka holky,

moc moc moc všem děkuji za gratulace :) je pravda že to bylo moc hezký i když nám foukalo a nesvítilo sluníčko ale nám to bylo jedno.
Opravdu jsme si ten jeden den užili a potom jsme jeli na krátkou svatební cestu do Jižníc Čech a bylo nám krásně.

Musím jen jednu změnu do seznámku!! Na kontrolu jdu dneska večer, vnutila jsem s epaní doktorce do programu.. protože to chceme konečně příští víkend říct rodičům a tak bysme to chtěli ještě všechno jednou vidět jestli je to v pořádku.. no však to znáte holky…
jinak v Praze tedy moc slunečno není, spíš je tu tak nějak chladněji.. a o víkendu má zase pršet, a já navíc budu sirotek, manžel mi jede na nějakou firemní akci v pátek večer a vrátí se mi až v neděli okolo poledne :( tak budu asi doma uklízet a půíst jak to tak vidím :)

a jinak asi žádné změny, jen si zvykám na nové příjmení stejně se hlásím do telefonu tím starým :lol: a taky na prstýnek si musím zvyknout, zatím mi trochu zavazí :)

A co vy? Co u vás nového holky??

Zatím se mějte páček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí