Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem si myslela, že plodné dny jsou někde uprostřed…
Ale je hezké, že i když neplánovaně, tak vás to hezky popíchlo…
Vánoční dárečky budou pěkné, kamarádka mi říkala, že to mám dobré, že nemusím nikomu nic kupovat…
Jenže já mám termín až 29.12. , takže přeci jen nakupovat budu… ![]()
No to si ani neumím představit, že bcyh je jako „odbyla“ dalším sourozencem ![]()
Jéééžiš, ta tvoje má zase hezčí vnitřek…
Ale je taky pěkná. Já si pamatuju na tu, co jsem měla s Kájou… Žádný obrázek, prostě bílá a samé kolonky… Mno, tak jsme si pohráli, teď hlavně aby bylo OK vše, co tam budou psát… ![]()
Jo, a choroby tam mám, ale zase mi neměřili pánev…
A u dítěte tam mám vykřičníky, ještě obtažené zvýrazňovačem… ![]()
že je ta růžová hezká ?
Ale poslední dny mám stejně tušení, že to bude marné a zas budem mít pinďoura - no tak hlavně že zdravého
![]()
Je hezká… A mám stejné tušení, co se mě týká… Holt, mimčo slyšelo, že pro holku tu mám komplet výbavu a chce svojí…
Ne, že bych pro kluka neměla, Kája chodila dost i v modrém, ale přeci jen, od jistého věku už těžko budu dávat kalhoty s kytičkama a mikiny s beruškama, byť modré… ![]()
Jak já bych ráda pořizovala výbavu s kytičkama… ![]()
Dala jsem vám do alba ještě fotku mých dvou mladších dětí a mých šílených zvířat… takovou jen momentální ![]()
Jojo, třeba budeš…
Ono je nakonec fakt jedno, hlavně když je mimi zdravé…
Holky, jsem natvrdlo, ale jak se dostanu k Vám do alba? Taky chci vidět fooootky.. ![]()
Mariko ,
vlevo v Hlavním menu klikni na Nová fotogalerie a tam, až skoro dole, je Prosinec 2006…
Jolmo , momentální fotky jsou nejlepší…
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 7.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola DNES!!! STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola ?14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 7.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 6.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.
MARIKA01 — ?let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 6.6.
POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host
Zkouška noťase
![]()
Je to supr jen mi chybí myš ![]()
Marika01 Vítej mezi námi! Sice mi od tebe nic nedorazilo, ale já jsem takovej Sherlock Holmes, tak jsem většinu vyčetla..Jen mi chybí tvůj věk ![]()
Bavíte se o průkazkách, já mám je tu klasickou bílou, kde není ani jeden obrázek, jen samý kolonky ![]()
Ahoj,
tak se hlásím z dovolené. Včera se mi zamotala hlava a upadla jsem na plovoučce, tak mě dneska pěkně bolí koleno, budu muse zajít k obvoďačce, aby mi změřila tlak.
Jinak dneska jsem měla melouna, snědla jsem ho čtrtku a moc jsem si pochutnala.
A manžel mi dneska koupil těhotenské kalhoty v sos textilu, jsou to džíny ze slabé džínoviny a jsou super, stáli 399 Kč.
Vítám Mariku.
Ahoj,
tak se hlásím z dovolené. Včera se mi zamotala hlava a upadla jsem na plovoučce, tak mě dneska pěkně bolí koleno, budu muse zajít k obvoďačce, aby mi změřila tlak.
Jinak dneska jsem měla melouna, snědla jsem ho čtrtku a moc jsem si pochutnala.
A manžel mi dneska koupil těhotenské kalhoty v sos textilu, jsou to džíny ze slabé džínoviny a jsou super, stáli 399 Kč.
Vítám Mariku.
Noono tobě to ale jde krásně. Jo, a já uvnitř taky kromě té růžové nemám žádné obrázky, tak nesmutni… ![]()