Poradna duly
Jana Čurdová
Noono , nesmutni, já měla poprvé taky bílou a koukni, jak jsem se vypracovala…
A hlavní jsou ty údaje, ne papír okolo… ![]()
Kristýno , to mi něco připomíná… Taky jsem sebou už málem lupla… A s Kájou jsem málem spadla v krámu mezi basy s pivem… ![]()
Jakou máš velikost normálně a jakou máš velikost těch kalhot z SOS?
Noono, je mi 21,ale to mě moc mrzí, já ti posílala takovej krásnej vzkazík ![]()
Díky za přivítání všem ![]()
HOlky, papkáte nějaký vitamínky? Já dojedla calibrum baby a papkám listovku. Tu můžu pořád, že?Ale co dál? Mám začít tlačit calibrum mami?
Po dlouhém hledání
jsem zkoukla vaše fotečky, jsou nádherné!
A co vaše bříška? Už rostou? Mě jooooooo ![]()
Mariko Noona by ti určitě řekla, že si zapomněla napsat do SZ předmět - ono se to pak neodešle /což já vím taky až od ní
/
Já jsem si jak v HM tak v SOS textilu koupila kalhoty M, ty z HM jsou mi líp, ale do těch džínů mi bříško tak za dva týdny doroste.
Já jsem brala listovku a calibrumbaby plan a teď už nebudu jíst nic denně jím ovoce, takže nic jíst nebudu. Jen vlastně jím calcium, protože do sebe nedostanu mléko a to mě mrzí.
Jolmo Chytrá holka
![]()
Je to tak, bez předmětu se zpráva neodešle.
Já dlabu Calibrum Mami. Má se jíst 2×denně a já jím jen jednu tabletu denně. Bojím se malýho obříka
Listovka je v tom obsažená. A pak ještě jim Magnesium-předepsala mi ho Dr.
Sajso rozhodla jsem se dopřát miminovi ještě měsíc syntetických vitamínů, ale teď jsem zjistila, že náš dodavatel nemá Mamavit, který jsem doteď baštila - nějaké jiné doporučení? Calibrum neci ![]()
Holky,přísahám, že předmět tam byl - nová těhu
Tak jsem z toho jelen ![]()
JOlma - proč neceš calibrum???????????????????????????????
Materna není už dlouho, zrušili jí prý registraci
- tu jsem už oplakala taky… Calibrum neci, protože je barevné, chci něco nebarevného…
Tak jsem si předělala metřík, chtělo to po mě poslední MS a datum porodu, dala jsem tedy 12.12. Ale jakto, že tam mám teď 12+3 a předtím jsem měla 12+4 ? I když dny by souhlasily…Jsem z toho teď onaká zmetená ![]()
Jolmo A nejsi ty ženská trochu vybíravá?Calibrum ne-e, protože je barevný
Pochopila bych, kdyby byl důvod, že jsou veliký a špatně se polykaj..Ale barevný
Jsi mě rozesmála
![]()
No, to je pravda taky blbě, správně má být 12+6 - tak tam dej takové datum, které to vyflusne, když to víme
. Ono totiž je problém i v tom, že některé z těch webů jsou umístěné v zámoří a pak u nás počítají jinak dopoledne a jinka večer, třeba na tickerfactory se ptají, v jakém časovém pásmu se nacházíš ![]()
Noono já se netajím tím, že jsem v mnohých věcech vybíravá - mě ty potahový látky vadí no, i když, pravda, Materna byla taky barevná
. Mě uklidňuje, když jsou tam vidět ty „přírodní látky“ ![]()
jolmo Tak „přírodní látky“ **:lol:
Tak to jooo ![]()
No nic, já to balím, jsem úplně grogy, v noci jsem toho zase moc nenaspala..
Tak pa zítra!**