prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
7.6.06 21:18

Já s Blížencema vycházím dobře, i když někdy mám pocit, že to opravdu jsou dva lidi… Typického Raka mám kamarádku… Taky spolu vycházíme dobře, ale to víš, chybí jí beraní rozhodnost. Já vyhodnocuju a konám rychle, a pak si trénuju trpělivost. :wink: Což jsou lekce k nezaplacení… Ale kamarádíme spolu už 10 let a pořád si máme co říci, takže fajn… Nebude to ve znameních, pokud je vůle funguje všechno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:19

No, bezesporu ne, protože já ani brácha teda rozhodně nikam necouváme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 21:28

Tak vidíš. Teď jsem nejzvědavější na kozoroží miminko… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:36

Ty to máš dobrý, já bych taky docela ráda Kozoroha… Střelce už máme. No, tak ale člověk nemůže mít všechno… 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 21:40

Tak ono není vyloučeno, že taky budu mít Střelce… 8) To dopředu nevíš, porodím o 14 dní před termínem a je to. Ale ani střelec by mi nevadil. Kája je Vodnář, myslím, že to bude podobné založení. Vodnáři prý se nerodí, přináší je mimozemšťani. To mi teda trochu uniklo, ale fakticky ten pocit někdy mám.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:43

No to je sranda, to jsem ještě nikdy neslyšela… No, Vodnář to nebude určitě…
Brrr, měla jsem dnes strašnou chuť na rybičky, ale nevím, jestli mi udělaly úplně dobře :? , teď je furt cítím - a to jsem ještě zhřešila a sežrala k nim 1,5 bílého :! rohlíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
7.6.06 21:48

To ne. Vodnáři jsou co krok, to nápad. A tipuju, že střelec je na tom podobně. :lol:

Rybičky nějak nemůžu, zato jsem snědla multikostku namazanou Apetitem a na tom plátky biouheráku… A mrkev. Bylo to dobré…

Tak, já jdu zalehnout, za tyhle 2 dny jsem nacestovala asi 600km a ještě ty budíčky v 5.30, to je něco. Hezkou dobrou noc. :)

P.S. Právě jsem si nalila asi deci minerálky a manžel aniž by se otočil pronesl : nechlastej, pak chodíš v noci čůrat a budíš mě. :roll: 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:52

Chlapi :roll: - já jsem si taky dala hrnek černého studeného čaje…
Taky půjdu chrnět, dodělám si účto. Dobrou noc… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
7.6.06 21:55

Zdravím všechny před spaním, u nás bylo dneska konečně trochu pěkně, dokonce i sluníčko svítilo, tak jsem vyrazila se Šimonem na kole do vedlejší vesnice na dětské hřiště. Sešla se tam naše česko-slovenská mateřská skupina, děcka blbnuly na písku a my maminy jsme kecaly. No ale těch 6 km tam a zpátky mě tak zmohlo, že za chvíli odpadnu. Doufám, že se mi nebude zdát o zítřejší kontrole, brrr… :(
Tak dobrou noc, ať vám mimískové pěkně rostou a nezlobí, zítra podám zprávu, jak jsem dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
7.6.06 21:58

Pra:,–(ko klídek, zahoď své fobie z doktorů a hezky se na tu kontrolu vyspi… a pozdravuj v centru :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.6.06 07:37

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola VČERA!!! MARIKA01 — 21let — Praha — čeká první mimčo — TP 12.12. — kontrola 27.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
GINNY1 — 32 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola 22.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 29.6.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola DNES!!! Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola ? BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 26.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola DNES!!! PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola DNES!!! LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 21.6.
HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola 22.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 1.1.2007 — kontrola 7.7.

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.6.06 07:45

Zdárec těhulky!
Tak dneska má kontrolu Alinka , Agata a Pra:,–(ko … Tak holky držím palce :wink:

Jinak máte mezi sebou úplně blbou a dementní kolegyni :oops: :roll: :!
Od rána tu čistěj ulice, tak jsem musela přeparkovat auto, jinak by nám ho odtáhli. Zkoušela jsem zaparkovat o pár ulic dál, ale tam to nešlo, tak jsem si chtěla popojet jinam. A najednou auto přestalo pořádně jet a ozývaly se hrozný zvuky. Horko těžko jsem dojela na jiný parkovací místo, myslela jsem, že jsem píchla. A já debil jsem jela se zataženou ruční brzdou :evil: :evil: A aby toho ještě nebylo málo, byla jsem nakoupit a v krámě jsem nechala celý nákup na pultě… Zaplatila jsem, poděkovala a odešla :roll: Zjistila jsem to až doma, takže jsem zase šla zpátky. Naštěstí mi tam prodavačka nákup schovala…
Takže dneska už nikam nejdu, nic nevyřizuju.
A pak mi říkejte, že blondýnky nejsou blbý :lol: :lol: :lol:
Tak ať se vám daří líp než mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
8.6.06 08:38

ahoj devcata, vcerejsi kontrolo byla super, manzel byl se mnou, miminko nam z briska za,avalo, pani doktorka nam vsechno hezky popsala, proste nadhera. pak jsem byla na echo kardio, kde se ceka asi 2 hodiny, no strasny a nebylo videt nic. Dr rikal, ze se pred tim musi chodit, aby mmi nezalezlo do blby polohy. Chodila sem jak diva a nepomohlo. :-( No jak diva asi ne… Chtela sem i obrazek a nic mi nevytiskl - asi nebylo nic videt. ASi mimi nebude modelka. Tak vam preji hezky den.

NOONO dalsi kontrola 28.6. :-) ale to uz vam hlaseni nejspis nepodam, zitra jsem naposled v praci a doma nemame internet

HURAAA na metriku mam druhej trimestr:-) a ta hlavica co tam je na obrazku docela odpovida te vcerejsi)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
8.6.06 09:39

Dobré ránko, doufám že nebudu moc provokovat, když napíšu že je opět sluníčkové, přímo azuro :-)

Jolmo, to jsi včera jako zhřešila když sis dala 1,5 bílýho rohlíku???? No já jsem dnes na snídani měla po dlouhé době 2 křupavý bílý rohlíky+máslo+marmeláda a jak jsem si pochutnala. Pravda, když jsem si pak oblíkla kalhoty do práce, zjistila jsem, že asi před měsícem mi byly na zadku volnější… Ale co jednou za čas takhle zhřešit, snad se nic nestane.

Jdu makat, tak hezký dopoledne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.6.06 09:47

Ahoj těhulky omlouvám se dlouho jsem tu nebyla a dnes jsem se přišla rozloučit. V pondělí jsem začala špinit a v nemocnici mi zjistilt, že miminko je mrtvé, takže jsem byla v čera v nemocnici, kde mi ho v celkové anestezii vzali jsme z toho všichni moc smutní a já psychicky na dně pořád jen brečím, už jsme se tak těšili, jedinou mojí útěchou je, že mi řekli, že můžu mít další a určitě příště už bude vše v pořádku. Nikdo neví proč se to stalo akorát mi řekli, že by dřív nebo později umřelo, anobo by se narodilo, ale s těžkým postižením, takže to tak asi mělo být, nechtěla bych aby mělo takový život. Nikomu tohle nepřeju, doktr říkal, že je tohostrašně moc, že jsem za poslední měsíc už čtvrtá a i včera na pokoji se mnou ležela paní, která dělali to samé co mě ( miminko bylo mrtvé a byla asi v 8tt). Všechny vás moc zdravím a přeji jen to dobré, buďte na sebe i na vaše bříška opatrné a jestli dovolíte občas se na vás příjdu juknou jak se vám daří a doufám, že za půl roku se budu hlásit zpět, ale do jiného měsíce. Mějta se moc krásně Lindule2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí