Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, vypadá to dobře (ty volby)! Asi si taky večer dáme nějakej etanol ![]()
ginny
Já to sleduju na statistickém ústavu a tam to chvíli vypadalo bídně, ale začala se přidávat velká města a už to šplhá nahoru
![]()
Chybí velká města… To poleze. Já taky na www.volby.cz
Ale Paroubek stále věří, že se to vyrovná…
![]()
Holcinky, tak na me vlezla pro zmenu depka jako blazen, mluvila jsem se sefovou a kdyz jsem ji rekla, ze mi neschopenku dr. neukoncil, protoze si to nelajsne po tom, co jsem o mimi prisla - tak rikala, ze teda nevedi jak me platit, tak rikala, ze to spolu vyresime pristi tyden, takze si myslim, ze asi budu taky odejita - teda zatim snad jen na „nemocenskou“ ale stejne, chtela jsem si to tady jeste uzit nez budu doma a vydelat nejakou tu korunku navic. Ale asi mi neni prano. Mozna ze radsi nez mit porad nervy, tak budu radsi s Olim v klidku doma a uzivat si, ale asi ze zblaznim. Doma to zrovna taky neni to prave orechove, ted jsem to volala drahouskovy, abych si jako postezovala, tak on se boji aby mi zaplatili, to co jsem ted tady jako-by navic. Kdyz jsem se ptala, jestli pro me nechce prijet, tak rikal, ze musi spat, protoze dva dny byl parit, takze jsem utrela nos. No co se da delat. Holky pripadam si tak, ze bych se nejradeji odstehovala na druhy konec zemekoule a zustala tam naveky. DEPKA JAK BLAZEN - moc se omlouvam za kazeni nalady. Jen se citim tak HROZNE SAMA
![]()
Terri mě je to moc líto, že se cítíš blbě, ale jestli děláš takovou práci jako děláš a cítíš se dobře, tak bych se snažila domluvit s dr. ať to prostě ukončí, protože jestli to správně chápu, tak pracuješ a jsi přitom na neschopence
?
A manžu prostě v klidu chyť pod krkem - na to ti asi nepomůže nic jiného, než si s ním o svých pocitech promluvit - ono je to tak, jak to říkají v kdejakých těch polétavých mailech - dokud chlapovi neřekneš, o co ti kráčí, tak si myslí, že se nic neděje…
V klidu dojeď dom, dej si něco dobrého a zapomeň na chmury - máš minimálně dvě děti a to znamená, že už NIKDY NEBUDEŠ SAMA
![]()
Terri , Jolma má pravdu, pokud můžeš pracovat, domluv se s dr. na ukončení neschopenky, kdyby s tím dr. nesouhlasil, asi bys měla zůstat v klidu doma…
A s manžou si promluv. Takový přístup by se mi taky nelíbil. Neboj, bude zase líp. ![]()
Holcinky, mate pravdu, jenze ono to je nekdy lepsi s nim ani nemluvit. Uz jsem to zkousela nekolikrat, nekdy mi rekne, ze to chape a BLA BLA BLA a je to ok, ale potom stejne za tyden je zase zle. Nevim - uvidime co se s tim da delat.
JOLMI - do prace chodim a jsem na neschopence. Zkusim se s nim domluvit, ale jdu za nim az 7/7 a 8/7 odjizdim na dovcu do tech Krkonos
Uvidim, jak to tady dopadne a kdyz na to proste nebude, tak odejdu a budu doma, na jednu stranu by to bylo super, a na druhou stranu by mi bylo smutno a hrozne pomalu by mi to utikalo, i kdyz je pravda, ze zase na druhou stranu budou prazdniny a ja bych mohla jezdit po znamych. Nevim, jsem asi prastena a asi mi vazne lezou ty tehu hormony na hlavu - jinak si to nedovedu vysvetlit. VSEM SE MOC OMLOUVAM
![]()
No, Terri , tady se nemusíš nikomu omlouvat, známe to všechny, ty těhu hormony… Já tuhle brečela u zpráv… ![]()
Držím palce, ať s manžou domluvíš něco kloudného… ![]()
Omlouvat se nemusíš, jsme sice takové virtuální přítelkyně, ale lepší než nic /možná někdy dokonce lepší jak skutečné
/.
No, s chlapama je to těžký
/ne že by s náma občas ne/.
Tak k tomu dr. zkus zajít už dřív, to je přece situace, která se dá snadno vyřešit v krátkosti.
JOLMI - ja vim, jenze me kvuli tomu abych takhle mohla fungovat zmenili sluzby v praci a prijmuli dalsiho cloveka, kterej to ma se mnou rozdelene a diky tomu ja pracuji uz jen 8 nebo 9 slubez za mesic, kdyz zrusim tu neschopenku, tak budu takhle pracovat stejne a bude to o nicem, ¨protoze budu mit hodne malo penez - vice-mene skoro zadny. Je to takovej zacarovanej kruh, na jednu stranu bych takhle chtela chodit do prace jeste dlouho, na druhou stranu nemuzu cekat, ze se kvuli me pretrhnou - vazne porad dokola
se mnou to je taky tezky
![]()
No jo, tak to si musí ujasnit zaměstnavatel, co vlastně chce, jak to tak pozoruju… i když, holt člověk v životě nemůže mít všechno - dítě, práci, hodně peněz… každý musíme někdy slevit…
JOLMI - to je svata pravda, pro me je nejdulezitejsi prcek, uz s Oliverkem jsem mela rizikove celou dobu a pekne jsem si to uzila. Kdyz to bude treba, tak budu zase doma, alespon budu mit na vsechno hodne casu. Necham tomu ted volny prubeh a uvidim co se bude dit dal, sefovou uvidim az pristi tyden v patek, tak jsem zvedava s jakou prijde ![]()