prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
1.6.06 10:52

To je divný, že? Jako by nám došla témata, taky už jsem nad tím přemýšlela, čím to je 8O . Ne že bych teda na něco přišla…
Ale: koukala jsem včera, zas po dlouhé době na TV a tím pádem na Život jako kaviár - to je docela dobrý film na srovnání hodnot. Hned se dnes chystám říct mému muži, jak jsem s ním šťastná :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
1.6.06 12:34

Zdravím,
tak tu anketu určitě udělejte :! Akorát vám do ní nepřispěju - první těhotenství je holt první. Nicméně i kdybych už těhule byla, se svou pamětí nevím nevím :wink:

Pořád je mi dobře, ale nesmím překročit 4 hod. hranici mezi jídly, jinak trpím jako pes. Zítra jdeme na svatbu, tak se těším jak se nabaštíme :lol:

Holky nevíte jak je to s masážemi v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.6.06 13:14

Ahoj těhulindy :lol:

Tak jsem tu zase jen na skok… Dneska jsem měla k obědu rajsou s plněným luskem.. MŇAM :! Tak jsem se naprala k prasknutí a teĎ v tichosti trávim a doufám, že po mě v práci někdo nebude chtít vytvářet nějaké hodnoty, protože to bych asi fakt nezvládla… Jinak špatně mi už nebývá v kuse, ale s přestávkama :? Tak aspoň jedna malá změna k lepšímu :P

Dneska je mi ták hezky. Ani to počasí mě nedokáže rozhodit… Všude kam se podívám se na mě směje číslo 9, což je moje šťasný číslo a ještě ke všemu mi můj miláček poslal sms, kde psal jak mě stále miluje… Co víc si přát :D :D :D Prostě mě zaplavil absolutní pocit štěstí, tak si ho užívam… Aspoň do té doby, než na mě přijdou těhu plačky :o))) Očekávám je u Ordinace v růžové zahradě :P

No nic, zase jsem se pěkně rozepsala… Takže mějte se zatím krásně, povinně pohlaďte bříška a smějte se, co to půjde :!

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.6.06 13:43

Ahoj holky!

Zdravím všechny prosincové „kolegyně“! Konečně se mi podařilo se sem dostat, tak se hlásím. Čekám druhé miminko, naše tříletá holčičky trvá na bratříčkovi a hlasitě se ho domáhá i na kontrole u gynekologa… Sestřičku v žádném případě nechce, tak nevím, nevím… :?
Kdy máte termín? U nás to vychází na 20. prosince, tak tajně doufám, že to bude o malilinko dřív, abychom byli včas doma… Uvidíme.
Mějte se hezky a ať vám není špatně! :)
ahoj, Ginny1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
1.6.06 13:55

Ahoj Ginny 1 :)

Tak doufám, že to s tím bratříčkem vyjde, už kvůli dcerce :P Ale myslím, že ať to bude coto bude, tak si zvykne… A jednou možná bude i radši za sestřičku :o)

Co se termínu týče, tak mě to vychází na 25.12.2006 - takže akorát stihnu řízek, salát, dárky a pojedu… No a na Silvestra už budu šampus bouchat doma :P No, akorát si nejsem jistá, že to tak bude :lol:

I když je fuk, kdy mimčo přijde na svět… Já a mimís jsme doma teď tak důležitý, že i vánoce kvůli nám určitě posunou - když bude třeba :wink:

Takže ještě jednou ahoj :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.6.06 14:13

Ahoj Petro, vidím, že to tady opravdu žije :D ! No, 25. 12. je opravdu dobře vymyšlený datum. Člověk se dobře nají, přibrat nestihne (ach ten klistýr) a o Silvestra nepřijde. :) Tak ať to vyjde!!!!

Holky, jak jste si nastavily to prima odpočítávání délky těhotenství ve vašich zprávách? Já jsem počítačovej analfabet.

Jo, taky se musím pochlubit, před chvílí jsem přišla od gynekologa, mimi už má přes 4 cm, to je ale macek, co? :D Taky jsem se bála, jestli je všechno OK - když mi je špatně, chci, aby mi bylo líp. a když mi zrovna špatně není, začnu se bát, že mi klesá hladina těhu hormonů a že je zle… No, on je to vážně „jinej“ stav.

Ještě mě napadlo, někdo tu hledal gynekologa - já chodím do poradny v Gestu blízko Kulaťáku v Dejvicích. Sice se tam platí, ale ne tak strašně moc. A vzali mě tam bez problémů. Když jsem se tam registrovala (před rokem), říkali, že mě dovedou až k porodu, takže nebudu muset ke konci těhotenství chodit do porodnice na kontroly (plná čekárna v Motole, moje noční můra), mají kontakty i s jinýma porodnicema. Snad to ještě platí. Můžu dát telefon.

No, to jsem se rozepsala, a to jsem chtěla jít spát, když malá taky chrní…
Ginny1 (Katka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.6.06 14:47

Čau ginny - když si prolistuješ třeba i tuhle debatu o kousek dál, tak tam návod na metřík je - mj. je i v diskuzi e-mimina hned na začátku, včetně stránek, na kterýcj jde udělat - měla bys to zvládnout i jako analfabet :wink: . A správkyně naší podstaty Noona, tady sice dnes není, ale napiš jí soukromou zprávu se svými údaji, jako věk, TP, termín kontroly aj. - teda jestli chceš :lol: - přidá tě do seznámku.
No a jestli je mimín macek, to teda nedokážu fakt posoudit, protože bez metříku nevím, ve kterém jseš týdnu a jsem zdechlá to počítat - ale když tak nad tím přemýšlím, tak macek určitě je :twisted: . Jo, a s hormonama jsem na tom stejně - ale spoustě mamin je dobře a přitom prckové skvěle prospívají, tak to je trochu nespravedlivé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
1.6.06 15:08

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 12.6. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 13.6. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 4.7.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 21.6.
NOEMMI — 20 let — Ústí nad Labem — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 7.6.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 11.12. — kontrola 19.6.
VELCHI — 24 let — Praha — čeká první mimčo — TP 20.12. — kontrola 21.6.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 17.12 — kontrola 9.6.
MAKA — 26 let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 21.12. — kontrola 1.6. DNES!!! JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola ? Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 8.6. Prcek MAJA78 — 27 let — Jablonec nad Nisou — čeká první mimčo — TP 24.12. — kontrola 1.6.
BROKYNA — 26 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 25.12. — kontrola 13.6.
SSLUNICKO — 27 let — Plzeň — čeká první mimčo — TP 28.12. — kontrola 16.6.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 5.6.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 30.12. — kontrola 14.6. Fifísek ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
PRASADKO — 36 let — Haar, Německo — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola 8.6.
LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 31.12. — kontrola 7.6.
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 1.6. DNES!!! HAIDULE — 22 let — Praha — čeká první mimčo — TP 31.12. — kontrola ?
GINNY1 — ? let — ? — čeká druhé mimčo — TP 20.12. — kontrola ?

POPELKA čestný host
DUHOVKA čestný host

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
1.6.06 15:10

Ahoj holky!
Omluvám se, že jsem seznámek neposlala hned ráno a popřáním hokám, co maj dneska kontrolu, aby jim to dopadlo na jedničku, ale jela jsem hned ráno s manželem na tu jeho operaci ruky…
Tak už jsme zpátky, manžel si už hraje na machra, jak ho nic nebolí a snaží se všechno dělat sám…I když jako jednorukej mu to moc dobře nejde :lol: :lol: :lol:
No nic, zase musím zmizet, musím se starat o manžílka a dneska mu udělám bramborovej salát s řízkem- jako bolestný :wink:
Opatrujte se těhulky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
1.6.06 15:11

Jo a vítám tady Ginny1 :! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
1.6.06 15:19

Noono to jsem ráda, že je manžel v pohodě /ono to možná ještě trošku bolet začne, tak ať mu to machrovství vydrží :wink: /, od rána jsem na vás myslela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.6.06 16:48

Ahoj Jolmo, díky za tip, tak já se pokusím si tam ten metr taky nainstalovat, i když mám vážný podezření, že se mi to zdaří až po několikerém restartování stroje a jedné čokoládě :) .

Máš pravdu, že to je nefér, někdo zjistí, že je těhotnej, až na konci třetího měsíce - nic mu není… Já jsem si to předchozí těhotenství užila s plnou parádou, Myška se narodila předčasně a po všech možnejch a nemožnejch komplikacích - takže mi připadalo zvláštní i to, že si někdo miminko odnáší po pár dnech domů :( . Tak ať nám to všem dopadne dobře a v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
1.6.06 17:20

Ahoj Petro, vidím, že to tady opravdu žije :D ! No, 25. 12. je opravdu dobře vymyšlený datum. Člověk se dobře nají, přibrat nestihne (ach ten klistýr) a o Silvestra nepřijde. :) Tak ať to vyjde!!!!

Holky, jak jste si nastavily to prima odpočítávání délky těhotenství ve vašich zprávách? Já jsem počítačovej analfabet.

Jo, taky se musím pochlubit, před chvílí jsem přišla od gynekologa, mimi už má přes 4 cm, to je ale macek, co? :D Taky jsem se bála, jestli je všechno OK - když mi je špatně, chci, aby mi bylo líp. a když mi zrovna špatně není, začnu se bát, že mi klesá hladina těhu hormonů a že je zle… No, on je to vážně „jinej“ stav.

Ještě mě napadlo, někdo tu hledal gynekologa - já chodím do poradny v Gestu blízko Kulaťáku v Dejvicích. Sice se tam platí, ale ne tak strašně moc. A vzali mě tam bez problémů. Když jsem se tam registrovala (před rokem), říkali, že mě dovedou až k porodu, takže nebudu muset ke konci těhotenství chodit do porodnice na kontroly (plná čekárna v Motole, moje noční můra), mají kontakty i s jinýma porodnicema. Snad to ještě platí. Můžu dát telefon.

No, to jsem se rozepsala, a to jsem chtěla jít spát, když malá taky chrní…
Ginny1 (Katka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
1.6.06 17:54

Ahoj těhulky!!
Dloouho jsem tu zase nebyla a vy jste se pěkně činili :lol:

noono kontrolu mám 6.6. :D

vítám ginny1 !!!To odpočítávání si taky můžeš nastavit,tím že si klikneš na nějaký ten metřík a rovnou se ti otevřou stránky anebo si je otevřeš přes www adresu..No,ty jiné jako ticketfactory a tak..to nevím jak to tam chodí to by ses musela zeptat holek ale konkrétně třeba metříky jako mám já tak ten až si vybereš tak se ti tam objeví 3 tabulky s kodama a ten prostřední si překopíruješ do svého podpisu v nastavení(nahoře na monitoru)a ještě si tam musíš odkliknout: vždy přidat podpis…Jinak co se týče metříků tak je tady taky diskuze na toto téma…tuším v sekci stejná situace ale přesně to nevím.Někde to najdeš :wink: Koukám jinak si to těhu opravdu užíváš :D To já jsem naopak ráda že už mi špatně není :! :! že můžu normálně fungovat..Bohatě mi teď stačí že cítím podbřišek,jak se to tam zvětšuje.. :roll: Ty chodíš do motola???To je nás víc :wink: Já tam chodím na UTZ,mají tam super obří obrazovku :! :!

jolma ááá,zrovna koukám že už jsi ginny s metříkem poradila 8O ,no tak jsem se propsala trošku,potzřebovala jse protáhnout ruce :wink:

jinak všem kráásný večer :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
1.6.06 18:11

ahojky

tak se hlásím z kontroly:o)) mimčo nám ukázkově zamávalo, má dvě ruce dvě nohy jednu hlavu a hlavně je tam opravdu jen jedno:o)))) měří už celé 4 cm a dle UTZ je o den mladší než dle MS … ale já znám to jejich „měření“ milimetr sem milimetr tam:o) takže vše v pořádku i můj tlak se zatím drží (v minulém těhu jsem měla preeklampsii)

fotku pro nastávajícího double otce samože mám:O)

Jinak co myslíte těmi těhuléty..... myslíte jak jsme jako při prvním těhu strávili léto?????

Tak já dost pracovně (teda v práci kde jsem se nudila - holt okurková sezona) byla jsem o dva měsíce pozadu (TP 28.2.) takže v létě mi bříško ještě vidět nebylo, nicméně to nezabránilo dvěma věcem. Strašně zle mi dělala vedra (= hůř než v netěhu stavu) a dovolená strávená na Vysočině s naplánovanejma výletama byla docela horor… vlekla jsem se jak spráskanej pes, byla hrozně unavená a 5 km výlet mě dokázal odrovnat na celej den… takže rozhodně nedoporučuju túry… (kamoška to měla úplně stejně - byli v Českým ráji a říkala že jako těhu už nikdy víc na túry) na dovče jsem byla v 16-17 tt takže myslím že to bude aktuální i pro Vás:o)

pokud se túra píše s „ů“ tak se omlouvám nechce se mi to hledat ve slovníku a nejsem si jistá:o)

tak zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital