prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
8.5.06 12:51

Terro,no nevím na jednu stranu dobrý a na jednu ,no nevím,ale v každým případě bych su s tím hlavu moc nelámala,myslím,jak říká doktor ,že to bude v pohodě :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak hlavu vzhůru :roll: :lol:
Ty ale jedno malinký dítko už máš ,ne :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 12:55

Ahojky Jujko , tak to jsou skvělé zprávy… Taky už jsem zvědavá, co mi můj dr. poví… Ani nevím, jestli má v ordinaci UTZ. :roll: Přinejhorším mě pošle do nemocnice. :wink:

Leni , ty máš taky krásnej metřík… Obzvlášť ta fotečka. :wink: To ale u mě nehrozí, jednak ji zatím nemám, ale hlavně bych ji tam asi neuměla dát. :oops: :D

Terro na Gennetu jsou dotazy v sekci Diskuze… Já tam teda ještě žádný nedávala, nevím, jak přesně to funguje, ale zato jim už i funguje vyhledávání. Tak zkus kouknout i tam. :)

Holky špatně mi taky není, jen občas večer, čůrám spíš přes den, v noci OK, ale ty prsa… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.5.06 12:58

Sajso,jó ta fotečka ta se povedla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a nemysly si já to taky neumím ,dával mi jí tam manžílek :lol: ,zatí mu to nevadí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 13:00

Leni ahááá, tak to jo. Ještě aby mu to vadilo… Vždyť je to jeho mimi a když ho neumíš „vystavit“ sama, tak je to holt na něm… :wink:

Terri já myslím, že to je dobrá odpověď, určitě by mě to uklidnilo. :) Myslím, že tím chtěl říci, že nemáš o tolik vyšší riziko, než je normální. Věřím, že to dobře dopadne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
8.5.06 13:04

Sajso,to jó,ale zpočátku nechtěl toho svýho machana někde ukazovat,pak ale pochopil,že se mnou nehne a usoudil,že se s ním teda taky pochlubí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Terro,já taky myslím,že to vážně nic vážnýho není,obzvlášť ,když se cítíš dobře :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.5.06 13:07

Terra
Je to asi drsný, co teď napíšu, ale je to tak. Fakt to neovlivníš, první tři měsíce jsou buď a nebo. Můžeš do sebe cpát mraky vitamínů, dávat nohy nahoru nebo se můžeš stavět na hlavu a příroda si stejně udělá svoje. A můžeš skákat bungeejumping a chodit na túry 60km a mimín se tě bude držet jako klíště :wink: Buď je mimčo zdravý a silný a nebo ne.
Já kdybych potratila, hrozně bych to obrečela, protože to mimčo je vytoužený, ale budu se chlácholit tím, že třeba mělo jenom jednu ruku nebo třeba nemělo ledviny. A příroda usoudila, že toto dítě není schopný života a ukončila to :cry:
Přírodě v tohle strašně moc věřím. Vitamíny pro těhule beru, na túry ani bungee neskáču, celkově jsem zvolnila, ale víc toho opravdu dělat nemůžu…A ani ty ne.
Zkus se nestresovat a užívej si těhu každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 13:13

Leni , jasně chápu, došlo mu, že nemá na výběr. Otázka nezněla JESTLI, ale KDY… Určitě bys na to přišla časem i sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
8.5.06 13:15

Sajsa Žjůva…Nový metříky :lol: :lol: :lol: Ty jsou hezkýýý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 13:25

Noono děkuji. :oops: Však jsem si také dala záležet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.5.06 13:52

ahoj Těhulky,
moc vás všechny zdravím. Užívala jsem si posledních volných chvil. Byli jsme hodně venku, když je tak hezky, ale pak jsem se vrátila vždy stašlivě unavená - a to jsme nechodili nijak daleko - a už jsem pak neměla sílu se podívat ani na net :?
Zítra nastupuju znova do práce. Na jednu stranu se těším, ale mám i obavu, jak to s tou mou únavou zvládnu :roll:

Terro - musíte věřit, pokud má být mimíšek v poho, tak se bude držet o sto šest, tak jako ten náš, týden zlobil, ale už je to dobrý :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 17:28

Zdravím všechny, včetně nováčků :wink:
My jsme byli na Macoše - při svém věku jsem tam byla porpvé v životě a byl to moc fajn výlet…U nás je teď dokonce lepší počasí než bylo tam, což už je co říct, doufám, že to vydrží.
Jinak odpověď pana dr. Teře /mám psát dvě ř ? :lol: / mi připadá velmi moudrá a ta slova vlastně vyjadřují přesně mou filozofii - možná se to nečte dobře, ale je to jak říká Noona - já vždycky když mě přepadnou nějaké chmury, tak si říkám, že buď to je moje dítě a chce žít, nebo máme oba smůlu a nikdo s tím nic nezmůže. Ale i můj dobrovolný „celibát“ se už pomalu krátí a za 14 dní už prťavce taky poprvé uvidím, těším se jako vy všechny :D .
Sajso - metříky jsou opravdu krásné, oceňuji zejména barevné souznění :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 17:32

Jolmo , zdravím a děkuji… :wink: O to šlo. Jsem takový cáklouš, co se týká barevného souznění. :D :D

Tak teplo odešlo jen částečně, takže jsme si poseděli na sluníčku, koukali na to, jak kvetou stromy… Idyla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 17:34

Mě akorát začíná pobolívat na plících… nevím, jestli je to z toho jeskynního vlhka, asi jo - měli jsme sice zimní bundy, ale zejména včera dost foukalo, nepříjemně. a mně když fouká na krk, tak mi je zima celkově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
8.5.06 17:43

Jeskyně jsou ale zdravé na plíce, ne? Myslím, že se tam pořádají i pobyty pro astmatiky… Hlavně se zahřej teď. Foukalo docela dost celý víkend. Teda i v pondělí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
8.5.06 17:46

a mám novou úchylku - vypiju litry pomerančového džusu, který jsem doteď nějak nepreferovala… tedy džusy obecně. A teď jsem si pro něj dokonce poslala synátora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí