prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
30.4.06 18:19

Ahoj všem 8)
Teda vy jste toho od pátku napovídaly 8O
Já nemám skoro žádný příznaky…občas je mi trošku na blinkání a bolí mě bradavky, ale jinak snad vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.4.06 18:38

Sajsa Taky mám vybraný z www.lave.cz lacláče. A přemýšlím i o laclové sukni. Líbí se mi tam ty knoflíčky, že je můžu nosit snad celý těhu :wink: A 1500,– mi nepřijde zase tak moc…

Jsem se šla odpoledne natáhnout a probrala jsem se až teď 8O To zase do noci budu bulíkovat do stropu :?

Jinak hlásím, že mě pomalu, ale přece přestávají bolet prsa :lol: :lol: :lol:
Už nemám pocit, že mi každým pohybem upadnou :wink: Tak snad se i můj sexuální život dostane brzy do normálu. Chudáka manžílka jsem „připustila“ od začátku těhu asi 3× :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 18:40

Popelko ahoj! Tak vida, vůbec si nemusíme dělat starosti, že máme málo příznaků. Jak jinak, předpokládám, že vše OK… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 18:43

Noono z LaVe je mají opravdu vyřešené pěkně, určitě jdu do té jejich sukně.

Jinak, co se připouštění manželů týká, radši ani nekomentuju… :oops: :wink: Ale ani se netváří, že by bylo něco v nepořádku, spíš pořád básní o Piškůtkovi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.4.06 18:50

Sajsa No já na svým manželovi vidím, že je mu to líto. Zvlášť když se mi zvětšily prsa o 2 čísla :oops: Párkrát to zkusil, asi aby se neřeklo a pak to asi vzdal :lol: . No je to divný..Já dřív taková aktivní a teď je doma ticho po pěšině :roll:
No ale konec trimestru mám už za necelé tři týdny, tak snad se to brzo spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 18:54

Tak já teda o 2 čísla ne, to by mě jeblo… :oops: Ale myslím, že s druhým trimestrem se to určitě vylepší… Už se těším na ten příval energie, docela bych si nějakou předčerpala už teď, večer bych pomalu ulehla dřív, než Kája… :wink: Asi to bude i v tom. :idea: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.4.06 18:54

Sajso abych pravdu řekla, tak bych radši blindila od rána do večera abych věděla, že je vše OK. Ale od včera už nešpiním…popravdě skoro celý den proležím, zatímco manžílek škrábe ložnici před malováním :lol:
Jo a s tím sexem - já to maželovi dovolila jen 2× a ještě jsem to šidila, protože jsem měla strach, aby mi nějak nepodráždil čípek a nekrvácela jsem ještě víc. Naštěstí je chápavej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.4.06 18:57

Noono fakt o 2 čísla? To by mě s mejma „éčkama“ asi šmiklo :roll:
No nic jedeme kupovat barvu na malování a garnýže, tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 18:59

Popelko já při prvním neblindila a vše OK bylo… :) To je ještě lepší alternativa. Tobě by ale asi fakt prospělo, kdybys zůstala doma, jak je vidět stačí zalehnout a je to hned lepší… Už sis nějak naplánovala tu změnu dr.?

Můj muž je taky tolerantní. Ono i proto, co proběhlo okolo Káji nechává v tomto směru radši na mém rozhodnutí, prioritou je zdravé mimi. Ale pokud bude vše OK, samozřejmě není důvod k celibátu. Až přestanu usínat v 8, bude to hned lepší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
30.4.06 19:07

Hned v úterý tam budu volat.
A unavená jsem fakt děsivě. V pátek jsme se byli podívat u manželových rodičů, jak se tchýně zotavuje po operaci a skončili jsme tam ve 2 ráno. V obýváku jsem se natáhla na gauč, protože když dlouho sedím, tak mě pobolívá bříško. No a jak jsem ležela, tak jsem vždycky na chvíli usnula a pak zase povídala a tak dokola. Naštěstí jsou rodičové tolerantní a moc hezky se o mě starají, co ví, že jsem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.4.06 19:11

Popelka Mno jo.. O dvě čísla :oops: Vypadám jak mlékárna Kunín :lol:
Vy se chystáte malovat? Nás to čeká někdy zkraje léta. Musíme to tu dost předělat včetně malování. Tak teď na to šetříme a v létě to taky vypukne. Jsem na to dost zvědavá. Naštěstí přijede tchán, co má zlatý ruce, takže se v tom manžel nebude patlat sám…
Zkus si co nejdřív změnit doktora a domluv se s ním na neschopence. Asi ti fakt prospívá klid a leháro :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 19:12

Tak to je hezké… :) Já si pamatuju, při prvním těhu, asi tak na konci 8. týdne to byla největší krize, pak už to pomalu začalo být lepší. Ale tenkrát u nás byli tchánovci a slavili jsme můj svátek, přijeli asi v půl páté a já asi tak 75% návštěvy strávila tím, že jsem se snažila udržet víka a v duchu si pořád opakovala : už jeďte, už jeďte… :D A to jinak mám návštěvy docela ráda. Takže čekám, že to bude teď spíš horší, než lepší… Ale pokud bude vše ok, ať usínám třeba od oběda. :wink:

Jsem zvědavá, co tvůj nový dr. Pak musíš dát zprávu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 19:14

Noono mlékárna Kunín teprve budeš, to pak bude manža koukat. :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
30.4.06 19:20

No to už snad ne. E mi teď fakt stačej… Ještě, že mám velkej zadek, kterej to vyváží, jinak nevím, jak bych chodila :lol: :lol: :lol:
Jinak já díky tomu, že jsem na neschopence spím, kdy chci, takže nějaká únava v 9 večer se u nás nekoná. Ale nejpozději v 11 jsem už grogy 8)
Ale fakt blahořečím doktorce, že mi tu neschopenku napsala. Nedokážu si představit, ž ebych vstávala každej den v 6 ráno a jela do práce a tam strávila 8 hodin a večer zase jela domů…Netuším, jak bych to zvládala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
30.4.06 19:25

Jojo, to je ta slast prvního těhu. :D :D Nám, zasloužilým matkám nehrozí ani vstávání kdy chceme, ani pospávání přes den… A do práce jsem chodila až do mateřské. Zato těch 6 týdnů před porodem, to bylo bájo… :) Ale užívej si to. Je ti přáno… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí