prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
29.4.06 16:12

Alinko,určitě, udělej si metřík, je to moc pěkné vidět ho… Další příznak těhu - aspoň tady, na e-mimi :wink:

Já jsem si ho dělala na www.pregnancyandbaby.com - chtějí tam ale registraci. Vcelku se to ale dalo, docela jednoduchý formulář.

Říkám si, že mám nějak nafouklé břicho. Protože když si vezmu, co sním, není toho moc. Nejvíc sním ředkviček… :P A ty teda na přibírání nejsou… Hlad taky nějak moc nemám, jen občas a většinou večer. Což je moooc zdravé. :wink: Ale co, říkám si, že tělo si řekne kdy potřebuje, nehodlám se v těhu otravovat tím, kdy by se mělo jíst. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 16:18

Tak ja ten metrik zkusim…premluvilas mne :roll: :oops:

S tim jidlem a briskem…no ja nevim, ale hlidat se taky nebudu!!! Ted jeste nemam pocit, ze bych se treba nevesla do kalhot, to ne…ale nesnasim ted upnute rifle, nebo halenku primo na telo. Brisko mam taky nafoukle a nikdy jsem ho tak nemela, proto se citim spatne, kdyz to jde videt…nechci aby nekdo vedel, ze jsem tehotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 16:26

Zkoušej, jsem napnutá… :lol:

Tak to máme stejně - svoje oblečení oblíknu, ale těsnější kalhoty jsou mi nepříjemné. A taky mám nějak větší bříško, než před 14 dny. Myslím ale, že si lidi nebudou myslet, že jsem těhu - spíš, že moc jím… :wink: :D No, za pár měsíců se to rozlouskne. Ale pamatuju se, že při prvním těhu jsem tyto pocity neměla, ještě hodně dlouho bylo bříško pořád stejné. Kamarádka mi říkala, že musela nosit těhu oblečení pomalu od začátku, nechápala jsem to, ale pomalu mi začíná docházet proč. Nejlíp je mi v bavlněných kalhotách na doma. :wink: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 16:40

Tak cekam na kod, ktery mi ma prijit na email… Vkladani metriku do podpisu je stejne jako u ticker factory, nevis? No to zas bude…ja mam jeste ten jeden metrik na Michalka…nevymaze se mi, kdyz tam dam jiny?

U prvniho tehu jsem mela male kalhoty az ve 12 tydnu…ted to bude urcite driv, protoze mame uz elastictejsi delohu a taky trochu natahnutou z toho tehotenstvi…

Tak ja jdu kuknout na email…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 16:51

Ano, vkládání je stejné, jen se tam ten kód nejmenuje bbc, ale nějak jinak, myslím, že to byl ten prostřední. Já mám taky dva metříky, nevymaže se…

Minule jsem nosila své kalhoty ještě na konci šestého měsíce, měla jsem opravdu hodně malé bříško - 3 dny před termínem na mě sestra na monitoru koukala jako kde jsem tu průkazku ukradla… :lol: Teď to ale jistě nehrozí. To už vidím. Holt - druhé těhu je druhé - vše už je mnohem povolenější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.4.06 17:08

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 8.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5.
AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 2.5.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 17:11

Tedy Noono, jsi ale vzorná nástěnkářka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 17:11

Sajso, ja jsem nakonec vlozila ten svuj metrik, nejak mi to nedalo…jsem zvykla uz na ten svuj… :wink:

Diky moc za pomoc :! :! :! No…libi se mi… 5tt+0 :D :D :D

Ja ted musim odejit, jedeme na chvili k nasim, vecer zase nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
29.4.06 17:13

Noono, dekuji :wink: Ty jsi ale rychlik!!!

Bydliste - SEVERNI MORAVA :D :D :D a kontrola - casem......

Dik :! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 17:14

Je pěkný!!! :wink: Hned to vypadá jinak, viď? :D

Já taky půjdu, jedeme ještě něco nakoupit, včera neměli okurky a Kája si bez okurkového salátu neumí představit pomalu žádný oběd, tak aby byl aspoň zítra. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.4.06 17:15

Ahoj holky!
Předně chci přivítat Alinku :wink: Četla jsem, co jsi sem psala a mám radost, že se to povedlo :lol: Budem jenom rádi, když se k nám přidáš. Přece jenom, rozplývat se o těhu a stěžování si, co všechno tě bolí či nebolí v diskusi Těhu po potratu asi není to pravý ořechový :?

Holky, to je hrozný, ten můj mě vůbec nechce pustit k PC..Já už nevím, jak ho mám odlákat. Už nezabírá ani uplácení a slibování, že udělám nevím co :lol:
Byli jsme dopoledne v kině na Době ledové 2. Je to fakt moc pěkný. Ale jednička byla lepčejší… Dokázala jsem zbaštit obrovský popcorn a vypít asi litr Fanty a pak mi bylo pěkně špatně 8O A to jsem se ještě chtěla zeptat na těhu cvičení ve Factory. Ale byla jsem ráda, že jsem se došourala k autu a hurá domů do postele :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 17:27

No, litr Fanty a velký popcorn, to bych možná byla zelená i jako netěhu. :wink:

Nechce tě pustit? Tak mu kup nějaké oblíbené jídlo a dej mu ho do jiné místnosti. Bude pro něj muset a ty ho mezitím vystřídáš. akorát, je to nepraktické, protože krmit ho celý den… :roll: Tak leda si rozdělte úřední hodiny… 8) :D :D Řekni mu, že z hlediska zdárného vývoje těhu potřebuješ konzultovat se stejně „postiženými“ - to je i jeho zájem, abyste byli v pohodě ty i mrně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
29.4.06 17:40

Sajsa Tak s tím jídlem to je dobrý :lol: :lol: :lol:
On mi vždycky řekne ano broučku, hned to bude a pak čekám další hodinu 8O
Aspoň, že chodí do práce ve všední den, to budu mít PC jen pro sebe :lol:

Jo, tolik jsem toho snědla…A to jsem na to vůbec neměla chuť a potom jsem jenom koukala, kam to všechno zmizlo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.4.06 17:42

Noono , tak to znám… :roll: Taky se občas dohadujeme. když jsem hodně zoufalá, předhodím jídlo a fakt to funguje. :wink:

Popcorn bych si ale taky dala… Jenže v tom kině to má svůj půvab, takhle doma to není ono… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
29.4.06 17:52

Ahojte holky, hlásím se z Prahy a pěkné kosy :D .
Alinko je fajn že jsi mezi námi, myslím že je úplně normální, že chceš o těhu s někým mluvit - všechny to asi máme stejné, chlapi na to většinou nejsou a jinak např.u nás jsme to ještě nikomu moc neřekli, takže takové společenství spiklenců je úplně ideální, zvlášť když mají téměř stejné pocity :D .
Noono do Letňan jsme nakonec nedojeli, v té kose jsem to vypustila, jela jsem jen na Černý most kouknout na podvozek vybraného kočárku, tak jsme se se švagrovou pokochaly a pak u se věnovaly jen papání :wink: , komu by se chtělo v tomhle počasí převlíkat a zkoušet nové věci :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí