prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
27.4.06 15:57

Noono,jo jo právě to myslím,trvá to sice dýl,než to dorází,ale myslím si ,že to jsou hezoučký věcicčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.4.06 17:02

jolma Ne, metro tam ještě nejezdí.
Doprava do Centrum Leťnany:
 Autem

Obchodní centrum Letňany je vzdáleno 9 km od centra Prahy u výpadovky na Teplice. Řidiči tady najdou pohodlné a bezpečné parkování pro 3 200 vozidel.

• Centrum → OCL - 15 min
  • Vysočany → OCL - 10 min
  • Ládví → OCL - 10 min

Autobusy

Zákazníky dopravují do Obchdoního centra Letňany bezplatné autobusové linky OCL a TESCO.
Autobusová linka OCL je obsluhována ze stanice metra Ládví a zákazníky sem dopraví zdarma za 5 minut.
Ze stanice metra Ládví sem jezdí rovněž linky S a C zdarma.
TESCO linky dopravují zákazníky zdarma dále z Čakovic, Kbel, Bohnic, Kobylis, Ďáblic a Proseka.

Doprava autobusy městské hromadné dopravy do zastávky Tupolevova je zajištěna linkami:

• ze stanice metra Ládví: 156 a 186
  • ze stanice metra Nádraží Holešovice: 210
  • ze stanice metra Palmovka: 140 a 233 za 13 minut
  • ze stanice metra Vysočanská a Skalka: 195
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
27.4.06 17:04

lena123
Tak jsem teď koukala na ten jejich katalog a maj tam hezký těhu trička, tak uvidíme. Já ještě dostala tip od kamarádky a v sobotu jedem do centra. Snad něco najdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
27.4.06 17:27

Taky myslím,že v litexu mají hezký věci,já prošla už kde co ,protože po IVF mám bříško jak v pátým měsíci,ale nic se mi nelíbilo tolok jako v litexu,tak ti přeju úspěšný lov :wink: a dej vědět co si pořídila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
27.4.06 18:08

Ahoj, mám mizernou náladu - z učení,nemám ani náladu na emimi a to už je co říct :lol: Od ledna jsem na těhle stránkách závislá :oops:
Je mi mizerně, žaludek jak na vodě, mám docela hlad, ale nejde mi moc jíst :? A jestli se to bude zhoršovat :evil: Už se těším na slibovaný příval enrgie v druhém trimestru :wink:
Psala jsem tady, že mám v noci silný bolesti bříška (dneska 2×, je to dost únavný) - já jsem si uvědomila, že musím hned letět na velkou, a když se povede, což občas ne :oops: , do 5 minut je po bolestech… Úlevná je poloha na bříšku. Co když mě ta děloha (jsou to typický menstruační bolesti) bolí od plných střev?? Je to trošku překonstruovaná teorie :oops: , ale fakt mě to trápí a přemýšlím, jak se toho zbavit.. Mám dozadu obrácenou dělohu. Co myslíte, nemůže to na sebe nějak tlačit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
27.4.06 18:22

ahojky holčiny, dlelší čas jsem se neozvala, malej nás nakazil a holt jsme měli všichni virozu. Dnes jsem byla u dr. a ten mé těhu potvrdil… TP 21.12. takže ted jsem 6+0 tt ale na UTZ nebylo srdíčko:o(((( žloutkový váček jo ale srdíčko nenašel… a už by tam i mohlo být… s Michalem si to už moc nepamatuju… tak bych se ráda zeptala na vaše čerstvé zkušenost… no za tejden jdu zase tak uvidíme:o)

zatím pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
27.4.06 19:23

Ahoj,
tak s čůráním mám problém taky, chodím tak třikrát za noc a přes den v práci taky docela často, tam mi to nevadí, horší to je v noci, vždycky se mi nechce z postele.
Jinak těhu oblečení mají moc hezké a i docela výběr v HM v Letňanech, už jsem tam koukala, mají tam i těhu prádlo, sice ne moc velký výběr, ale něco tam mají. Kamarádka si tam koupila moc hezké těhu lacláče a jsou prý i moc pohodlné a stáli kolem 1200Kč, já se zatím do kalhot vejdu, sice bříško už mám, ale zatím si přidám spíš tlustá než těhotná, snad se to brzy změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.4.06 19:44

Ahoj těhulky děkuji moc za přivítání. Jinak je mi 28 let, miminko čekám druhé , bydlím v olomouckém kraji a tp by měl vycházet na 18.12. tak tojenom na doplnění do seznámku. Jinak s čůráním ještě problémy nemám, ale jak si pamatuji tak ke konci těhu si to vynahradím.

připadám si podobně jako AGATA, žaludek na vodě a pořád na zvracení ikdyž ze mě ještě nic nevyšlo, taky mě občas dole pěkně bolí jako na MS, tak skoším pít magnesku snad se to zlepší. Na ty ble stavy jsem se tady na emiminu dočetla o lízátkách které by měli pomoct, tak jsem je dnes vyzkoušela a docela to pomohlo dofám, že to nebude jen chvilkové jinak tady budu pobíhat stála s tyčkou u pusy. promiňte ten román

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.4.06 21:04

Ahoj holky,

tak ja mam dneska za sebou narocny den. Krome uceni jeste tridni schuzky - pro ucitele nenavidena cinnost (aspon na nasi skole).
Ja s curanim zadne potize nemam, ale to je tim, ze normalne skoro vubec nepiju, tudiz ani nechodim na zachod, takze ted mozna chodim vic, ale je to stale v mezich normy. Jinak v noci, to bych nesla na zachod ani za prase - kdyz spim, tak spim!! :wink: Ja vim, ono na me taky dojde, ze?
Jinak jsem moc rada, ze jste nacaly tema tehu oblecky, protoze ja mam posledni dny docela problem vejit se do katat. teda rano OK, ale jak se najim v poledne, tak uz me fakt tlaci. Nebo ze bych tak zrala?!? :oops: :roll: :oops:
No nic, ja se jdu balit, zitra totiz hned po skole odjizdime na vikend pryc - tim se i omlouvam, protozena netu nebudu driv nez v pondeli vecer. ale ucitelka musi vyuzit jedinych par volnych dni behem sk.roku, ze jo?!? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.4.06 22:21

Noono díky za vyčerpávající navigaci ohledně Letňan, vpodstatě mi stačí dojet na Ládví a tam se rozhlídnout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
27.4.06 22:25

Agato ta tvoje teorie o dotýkajících se střevech není vůbec špatná - ona ta střeva vlivem hormonů zpomalují činnost a tím se logicky naplňují, rozpínají a tudíž se mohou i dotýkat dělohy, kterou to může dráždit - já jsem přesvědčená, že minimálně moje břicho roste zatím přesně z těchto důvodů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
28.4.06 07:10

Agato, Jolmo já mám už delší dobu pocit, že mám děsně nafouklý bříško a myslím, že to souvisí s těhu.

Jinak vám všem přeju krásné dobré ráno. Držte mi prosím palce, protože dneska to budu říkat šéfovi. Ještě bych klidně počkala, ale já mám k práci ještě úklid a jak pořád krvácím, tak se snažím eliminovat všechny rizikový faktory :wink:
Navíc jsou tu všichni pěkný prasata a tak se každý pátek při úklidu rozčiluju. Už delší dobu se těším, až mu s tím praštím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
28.4.06 07:19

Dobre ranko holky,

tak uz prezit jenom dnesni den a je tuzaslouzeny prodlouzeny vikend. HURAAAAAAAA!!!
Vcera sem se vam smala s nocnim curanim, a uz na me taky doslo. A to jsem nijak vyrazne pred spanim nepila. Tak myslim, ze je to jasny :roll:

Preju vsem krasny den a Popelce vstřícnýho šéfa!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.4.06 07:20

Přeju krásný ránko,maminy :lol: :P :lol: :lol:
Popelko a to je normální,že krvácíš :?: :?: :?: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
28.4.06 07:22

Jo,jo Stazi,na každýho jednou dojde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,já byla dnes v noci 3× :! :! A to ještě jde ,jinak jdu i 4× :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí