Poradna duly
Jana Čurdová
No já to taky tak udělala, ale jídlo si přinesl k PC a jedl u toho..Ale už odpadl a spí na gauči v obýváku ![]()
Mě ten popcorn doma ani moc nejde. Vždycky ho nějak v mikrovlnce připálím ![]()
Teď chci ušetřit na nějakej starší notebook. Aby jsme se pořád nedohadovali, kdo bude u PC.
Jinak moje tělo se už asi konečně uklidnilo, stále spím celou noc a čůrat chodím až ráno. Jen musím jít ještě těsně před spaním
A bleble stavy jsem už snad taky zažehnala. Občas mi není moc dobře, ale už je to minimální… Takže opravdu to dřív nebo později přejde ![]()
jolma A kdepak jste byli na kočárkách? Tam kousek vedle Marka? Já tam nedávno kupovala děckou autosedačku
![]()
jolma A kdepak jste byli na kočárkách? Tam kousek vedle Marka? Já tam nedávno kupovala děckou autosedačku
![]()
Jinak my byli v kině, pěkně jsem se přežrala a jeli jsme domů ![]()
Jolmo zdravím.
Bohužel taky z kosy. ![]()
Noono asi by to chtělo něco drobivého, aby mu hrozilo, že to napadá do klávesnice.
Ale přežrat tak, aby pak usnul je taky dobrá taktika.
![]()
Mě popcorn doma dělat jde celkem dobře, ale jím ho raději když ho udělá někdo jiný a v kině. ![]()
Holky, vy už jste některá viděla těhu oblečky, které má H&M?
Sajsa No tak popcorn v kině je asi to nejlepčí ![]()
Jinak my se do H&M chystáme zítra, jestli nám do toho zase něco nevleze. Tak pak budu referovat ![]()
jo, byly jsme v Babyparku, věděla jsem z netu, že je tam maj, tak jsme to okoukly, jsou moc ochotní, jsem tím dost překvapená, prodavačka s náma strávila docela dost času a ještě přitáhla už prodaný podvozek ze skladu abychom je mohly porovnat ![]()
SAJSO no já jsem oblečky od H+M měla v úmyslu vidět dneska, ale jak jsem psala nedostala jsem se tam
jolma Mě překvapilo, kolik kočárků tam maj…Děsný kvantum…A prodavačky na mě byli taky ochotný..Ale nezdá se ti, že je to tam nějak drahý? Já nevím, zatím jsem se po tom moc nepídila. Ale když srovnám třeba inet prodej www.caryfuk.cz a Babypark, příjde mi to drahý…
No je to tam drahý, já jsem tam šla právě uplatnit svou oblíbenou taktiku - prohlédnout v obchodě a pak koupit na netu
.U nás kvůli té ceně je jen závazně objednávají, což by mi nepomohlo, proto jsem musela jít zízat už teď, nebnevím, kdy se do Phy zas dostanu ![]()
jolma Taky bych to tak chtěla udělat..Okouknu kočárky, vyberu si a pak ho koupím přes net
Já se jen chtěla ujistit, jestli je to tak opravdu tak drahý…Dokonce tady na e-miminu byla diskuse, že v Babyparku inzerujou, že v případě reklamace půjčí zdarma náhradní kočárek a nakonec nějaká maminka utřela nos a nic jí nepůjčili ![]()
Já jdu péct bublaninu, dostala jsem na ní hroznou chuť
![]()
Zatím pa pří deštivým a studeným dni.
No tak peč, peč, my půjdem na večeři - do mě už teda vejde asi jen nějaký salátek, ale musím baštit, protože jiank mi je blujno…Tak se mějte holčiny ![]()
Tak to dej Noono určitě vědět, jak se ti oblečky v H&M líbily… Slyšela jsem na ně chválu.
Už okukujete kočárky? Já přemýšlím, jestli vůbec budeme nějaký kupovat. Chtěla bych nosit v šátku (líbí se mi na www.vbavlnce.cz a pak www.didymos.cz) a jinak tu mám ještě po Káje celkem pěkný Hartan, tak možná jen vyměníme kolečka, ten byl super. Máma kočáry prodává, takže starosti si s tím moc nedělám, kdyby něco, je to z první ruky.
Tak jsme se vrátili s okurkou a jdu si ulovit něco k jídlu. Základem budou ředkvičky, zbytek uvidím dle situace.
Hezký podvečer všem. ![]()
Ahojky, tak jsem nakoukla, ale uz tady nikdo neni…
Noono, ja mam taky problem s tim PC,mame tady vzdy frontu
My jsme uz tri na ten pocitac! Michalek ma svou hru, manzel taky a ja mam svou diskusi
Nekdy to je opravdu boj, ale da se to…Nejlip je, kdyz hraje nejaky sci-fi film, tak se manzel diva, Michalek spi a ja pisu…
Jolmo, ahoj, teeeda Ty uz mas 3 deti doma? Ty jsi ale dobra…vidim, ze to zvladas levou zadni
A Ty uz kupujes kocarek? Trochu nejsem v obraze ![]()
Jo a my jsme o mem tehu taky nikomu nerekli a nebudeme nic rikat. Vedi o tom jen moji rodice a manzel. Ja si pockam na ten UTZ a srdicko a potom uvidime…
Tak se mejte krasne a dobrou noc ![]()
Bré ránko holky!
Ach jo, já už zase straším od 7 od rána…Už se z toho picnu ![]()
Sajsa To máš dobrý, že mamka prodává kočárky, můžeš si je všechny v klidu obhlédnout a vybrat ten nejlepší
Já se zatím jen koukala v tom Babyparku a na netu. Ale zatím je na to ještě strašně brzo. A to už nám volala tchýně s tchánem, že viděli supr kočárek, jestli ho maj koupit ![]()
Taky bych chtěla nosit hlavně šátek, ale ten kočárek je asi taky potřeba. Hlavně přemýšlíme, že koupíme asi nějaký použitý. Přece jenom, jestli dítko bude po nás s manželem, tak my oba jsme už v roce capkali po svých, tak na jeden rok kupovat nový kočárek za x tisíc mi přijde dost zbytečný.
Ale na všechno je ještě čas, zatím to neřešíme. Až budu vypadat jak velryba, tam to budem řešit ![]()
Hezké ráno!
Noono, je jasné, že nějaký kočárek potřebuješ, nejde asi jen nosit. Já mám tu výhodu, že po Káje ho mám celkem pěkný. Včera jsem koukala na Croozera - to je vozíček za kolo a dá se s ním jezdit i jako s kočárkem. A dělají i dvoumístného, malá nechodí, tak bych je mohla vozit oba v jednom. Tak možná pořídíme to, na léto musí být skvělý. V zimě asi nebudu vycházet. Je to problém, dva kočáry, i proto chci šátek, bo šátek a kočár to už jde… Doufám, že se Piškůtkovi bude v šátku líbit. ![]()
Tak to já kolo nemám, ale už se těším, až budu drandit s kočárkem na bruslích
![]()
U kola bych se bála, že ho chudáka někde vysypu ![]()