Poradna duly
Jana Čurdová
Přeji krásný ráno
,já si jdu dnes koupit poslední test ,co kdyby čárky zmizeli
a zítra šupajdím k doktorovi
,už aby to bylo
![]()
Noono ,teď čtu co se ti stalo
a doufám,že jste v pořádku
,já jsem jednou taky spadla na břicho
,bylo to ale v šestým měsíci a dopadlo to dobře.Já jsem lezla do nástavce a podvrkla se mi židle a spadla jsem přímo na to opěradlo,hnus
![]()
Díky za optání, už je mi mnohem líp, když jsem viděla ráno tu BT ![]()
Ale co se stalo tobě, fakt příjemný není…Hlavně, že to nakonec dopadlo dobře, to musela bejt pořádná rána ![]()
Já ty testy, co jsem si dělala, mám pořád schovaný ![]()
Ahojte holky!
Noono, buď na sebe a mimíska opatrnější, příště se nenech rozčílit a buď v pohodě, jo? My jsme na tom časově stejně, když jsem byla minulý týden na kontrole měla fazolka 10 mm a do tohoto týdne mohla o 5 mm vyrůst, takže ta druhá skvrna byla určitě krevní sraženina. Všechno dobře dopadne, uvidíš!
Mmch včera jsem posílala aktualizaci do seznámku ![]()
VerKo
Děkuju za podporu
Doufám, že to bude všechno v poho, netušila jsem, co se mnou může udělat taková banální hádka
Teď už si budu dávat pozor, slibuju ![]()
Nic mi nedorazilo
Možná si do předmětu SZ nic nenapsala a ono se to neodeslalo ![]()
Noona- teda holka, dávej na sebe pozor. Mimís bude určitě OK neboj.
Já jsem si včera dala pauzu protože jsem byla v neskutečný depresi. Pořád střídavě spiním nebo krvácím a když jsem to konzultovala s jinou gynekoložkou, tak mi řekla, že se nedá dělat nic jinýho než čekat, co bude dál. Zítra už jdu konečně na kontrolu, tak se těším i bojím zároveň. Všichni mě uklidňujou, že je to fakt OK, že se děloha roztahuje a tak praskají cévky, ale já mám strašný strach, že to bude blbý.
No jo, já to vlastně měla poslat přímo Tobě, že? Hmmm to jsem ještě nezkoušela
Psala jsem to přímo sem do diskuze, ale abys nemusela listovat, tak jsem ze Zábřeha, příští kontrola je 23/5 a jak se jmenuje? Já mu říkám fazolka a manžel „Hugo“, tak si vyber ![]()
A ty seš doma na neschopence?
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.4. DNES!!! JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem ![]()
Popelka Já vím, že je to těžký, ale zkus být v pohodě. Stres mimísovi neprospěje. Kontrolu máš už zítra. Než se naděješ, uvidíš malýho v celý kráse ![]()
VerKo Tak to se omlouvám, nějak jsem to přehlídla, ale teď jsem to zpětně našla, již aktualizováno ![]()
Jo, jsem na neschopence, nemůžu tam pracovat, když čekáme mimína. Dělám vymahače, kde je stres na denním pořádku
Takže jsem hezky doma a užívám si to.
To mi připomíná, že si teď udělám zdravotní procházku, musím k doktorce pro lístek na peníze…
Ježiš Noono, to se neomlouvej! To se stává i mě, že něco přehlídnu, obzvlášť tady v práci
Užívej si pohodičku doma a jarní sluníčko!
Ahojky prosincatka! ![]()
Ja jsem jen chtela uklidnit Popelku…ja jsem spinila tri tydny v kuse a od 5tt jsem na neschopence. Ze dne na den to prestalo, ale dr. me presto nechava jeste doma. Urcite to bude v poradku, hlavne mysli pozitivne, odpocivej a snaz se byt klidna…Ja vim, ze se to tezko dela, taky jsem si tim prosla, ale stresovanim nicemu nepomuzes.
Vsem vam preji pohodove tehu a zadne velke starosti!
Jsem zpátky. Holky, venku je dneska nááádherně
Ani se mi nechce zase být doma, nejraději bych zmizla někam k vodě ![]()
Nico díky za uklidnění. Mně je prostě jen divný, že mi doktor neřekl nic o klidu a odpočívání, naopak když jsem se ptala, tak mi klidně doporučil aerobik. A o neschopence nebyla řeč už vůbec. Asi je opravdu nejvyšší čas změnit lékaře. ![]()
Popelko , to je opravdu zvlastni pristup. Me napsala dr. neschopenku okamzite. Mam vychazky od 12 do 18hod, ale to rikala, ze mam vyuzit az to bude lepsi a ze zacatku vylozene trvala na tom, ze mam lezet. Na:,–(ila mi Asccorutin na zpevneni cevnich sten 3× denne (da se koupit i bez predpisu, stoji kolem 20,–), kyselinu listovou a pro jistotu Duphaston - hormon na udrzeni tehotenstvi, ten budu brat az do ukonceni 12tt.
Pokud nejsi u sveho lekare spokojena, je nejvyssi cas prejit jinam. Je to prilis velke riziko. Preji Ti at zitrejsi kontrola dopadne dobre, ale myslim si, ze bys mela byt v klidu aspon par dni…
Teda Popelko, asi bys ho měla vážně změnit. Mě přímo zakázal aerobik - jsou to třesavé pohyby, které by mohly způsobit samovolný potrat, sport jako takový zakázán není jen s určitými omezeními. Jinak bys měla být v klidu - duševním a vychutnávat si své těhu
Jinak na to špinění a krvácení se mě doktor taky už 2× ptal, tak snad to nebude nic vážného. Držím pěstičky!