prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
26.4.06 08:31

Přeji krásný ráno :lol: :lol: :lol: ,já si jdu dnes koupit poslední test ,co kdyby čárky zmizeli :evil: a zítra šupajdím k doktorovi :P ,už aby to bylo :oops: :P :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
26.4.06 08:39

Noono ,teď čtu co se ti stalo :twisted: a doufám,že jste v pořádku :roll: ,já jsem jednou taky spadla na břicho :roll: ,bylo to ale v šestým měsíci a dopadlo to dobře.Já jsem lezla do nástavce a podvrkla se mi židle a spadla jsem přímo na to opěradlo,hnus :evil: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.4.06 08:45

Díky za optání, už je mi mnohem líp, když jsem viděla ráno tu BT :wink:
Ale co se stalo tobě, fakt příjemný není…Hlavně, že to nakonec dopadlo dobře, to musela bejt pořádná rána :roll:

Já ty testy, co jsem si dělala, mám pořád schovaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.4.06 09:28

Ahojte holky!
Noono, buď na sebe a mimíska opatrnější, příště se nenech rozčílit a buď v pohodě, jo? My jsme na tom časově stejně, když jsem byla minulý týden na kontrole měla fazolka 10 mm a do tohoto týdne mohla o 5 mm vyrůst, takže ta druhá skvrna byla určitě krevní sraženina. Všechno dobře dopadne, uvidíš!
Mmch včera jsem posílala aktualizaci do seznámku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.4.06 09:38

VerKo
Děkuju za podporu :lol: Doufám, že to bude všechno v poho, netušila jsem, co se mnou může udělat taková banální hádka :roll: Teď už si budu dávat pozor, slibuju :wink:

Nic mi nedorazilo 8O Možná si do předmětu SZ nic nenapsala a ono se to neodeslalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.4.06 09:45

Noona- teda holka, dávej na sebe pozor. Mimís bude určitě OK neboj.
Já jsem si včera dala pauzu protože jsem byla v neskutečný depresi. Pořád střídavě spiním nebo krvácím a když jsem to konzultovala s jinou gynekoložkou, tak mi řekla, že se nedá dělat nic jinýho než čekat, co bude dál. Zítra už jdu konečně na kontrolu, tak se těším i bojím zároveň. Všichni mě uklidňujou, že je to fakt OK, že se děloha roztahuje a tak praskají cévky, ale já mám strašný strach, že to bude blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.4.06 09:45

No jo, já to vlastně měla poslat přímo Tobě, že? Hmmm to jsem ještě nezkoušela :wink: Psala jsem to přímo sem do diskuze, ale abys nemusela listovat, tak jsem ze Zábřeha, příští kontrola je 23/5 a jak se jmenuje? Já mu říkám fazolka a manžel „Hugo“, tak si vyber :wink:
A ty seš doma na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.4.06 09:58

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.4. DNES!!! JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.4.06 10:03

Popelka Já vím, že je to těžký, ale zkus být v pohodě. Stres mimísovi neprospěje. Kontrolu máš už zítra. Než se naděješ, uvidíš malýho v celý kráse :wink:

VerKo Tak to se omlouvám, nějak jsem to přehlídla, ale teď jsem to zpětně našla, již aktualizováno :wink:
Jo, jsem na neschopence, nemůžu tam pracovat, když čekáme mimína. Dělám vymahače, kde je stres na denním pořádku :lol: Takže jsem hezky doma a užívám si to.
To mi připomíná, že si teď udělám zdravotní procházku, musím k doktorce pro lístek na peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.4.06 10:06

Ježiš Noono, to se neomlouvej! To se stává i mě, že něco přehlídnu, obzvlášť tady v práci :wink: Užívej si pohodičku doma a jarní sluníčko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.4.06 11:20

Ahojky prosincatka! :-)

Ja jsem jen chtela uklidnit Popelku…ja jsem spinila tri tydny v kuse a od 5tt jsem na neschopence. Ze dne na den to prestalo, ale dr. me presto nechava jeste doma. Urcite to bude v poradku, hlavne mysli pozitivne, odpocivej a snaz se byt klidna…Ja vim, ze se to tezko dela, taky jsem si tim prosla, ale stresovanim nicemu nepomuzes.

Vsem vam preji pohodove tehu a zadne velke starosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
26.4.06 11:29

Jsem zpátky. Holky, venku je dneska nááádherně 8) 8) 8) Ani se mi nechce zase být doma, nejraději bych zmizla někam k vodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.4.06 11:41

Nico díky za uklidnění. Mně je prostě jen divný, že mi doktor neřekl nic o klidu a odpočívání, naopak když jsem se ptala, tak mi klidně doporučil aerobik. A o neschopence nebyla řeč už vůbec. Asi je opravdu nejvyšší čas změnit lékaře. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
26.4.06 11:58

Popelko , to je opravdu zvlastni pristup. Me napsala dr. neschopenku okamzite. Mam vychazky od 12 do 18hod, ale to rikala, ze mam vyuzit az to bude lepsi a ze zacatku vylozene trvala na tom, ze mam lezet. Na:,–(ila mi Asccorutin na zpevneni cevnich sten 3× denne (da se koupit i bez predpisu, stoji kolem 20,–), kyselinu listovou a pro jistotu Duphaston - hormon na udrzeni tehotenstvi, ten budu brat az do ukonceni 12tt.

Pokud nejsi u sveho lekare spokojena, je nejvyssi cas prejit jinam. Je to prilis velke riziko. Preji Ti at zitrejsi kontrola dopadne dobre, ale myslim si, ze bys mela byt v klidu aspon par dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
26.4.06 11:59

Teda Popelko, asi bys ho měla vážně změnit. Mě přímo zakázal aerobik - jsou to třesavé pohyby, které by mohly způsobit samovolný potrat, sport jako takový zakázán není jen s určitými omezeními. Jinak bys měla být v klidu - duševním a vychutnávat si své těhu :) Jinak na to špinění a krvácení se mě doktor taky už 2× ptal, tak snad to nebude nic vážného. Držím pěstičky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí