Poradna duly
Jana Čurdová
AMYNKO ty néééééé, to já tady chodím vzpomínat na začátky !!!
![]()
Jé, Silvic, ty se máááááš, tak to beru zpět, ty máš přednostní právo vzpomínat na začátky, jsi z dubňátek, že, my tam k vám taky nakukujeme ![]()
Amynka
16tt
Agáta: Taky jsem měnila doktora, já jsem s ním měla problémy už před otehotněním, jsou to dva roky, co jsem měla silný výtok a volala na gyndu, jestli bych nemohla přijít a bylo mi řečeno, že si mám skáknout koupit něco do lékárny, že je tam pan doktor dnes naposledy a pak odjíždí na dovolenou (14dní) . Tak jsem se hned objednala do Prahy, kde je velice příjemný pan doktor, během dvou dnů mě vzal a dal mi antibiotika Asi někteří doktoři o pacientky fakt nestojí. Teď si nemůžu pana doktora vynachválit. ![]()
já mám se svým gynekologem téměř intimní vztah
- no asi jako každá z vás, ale on je navíc velmi empatický, ochotný a chápající, ne že bych si myslela že je to samozřejmost, ale jak to tak sleduju, měla bych být zas trochu vděčnější ![]()
Tak to je fajn, že s ním máš takový vztah, já si teď už také nemůžu stěžovat a neměnila bych. Podle mě je důležité, aby jsi si s doktorem rozumněla, obzvláště v těhotenství.
Taky mám skvělého pana doktora. Onehdy se mě manžel ptal, co mi dr. říkal a když jsem mu to řekla, koukal na mě jako blázen - jo, to vy spolu řešíte TAKOVÝHLE věci???? No, řešíme. Je ale fakt, že k němu nechodím dlouho - asi kolem dvou let. Před tím jsem měla dobrého dr. - byl primářem v nemocnici, jenže pak se mu přestalo chtít ošetřovat pacientky na pojišťovnu v nemocnici, otevřel si ordinaci, kde se vyskytoval po práci- ve večerních hodinách, neměl smlouvu s pojišťovnou a platilo se cash. Když si nedejbože pacoška dovolila přijít do nemocnice, tak na něj čekala dvě hoďky v lepším případě, v horším po těch dvou hoďkách přišla sestra a oznámila, že pan primář už nebude a máme si za ním dojít do jeho ordinace večer. No, od té doby mám nového dr. ![]()
Já tedy taky platím, ale co moc se mi tam líbí, tak si prostě připlatím. Já když se vdala a měsíc potom šla na gyndu, tak pan doktor vyzvídal, jaké jsem měla šaty, jaký účas, jestli jsem měla závoj a kde jsme to měli, byl zvědavější než ženská, ale já se ani nenadála a bylo po vyšetření, díky tomu povídání, mi to uteklo a já si toho ani pomalu nevšimla.
Já v podstatě nemám nic proti tomu někde si připlatit. Pokud bych se pro dr. u kterého se platí rozhodla dobrovolně, není problém. Jen pod nátlakem se mi to moc nelíbí. A on měl v nemocnici oficiální ambulanci se zaregistrovanou spoustou pacientek. Nebyla jsem jediná, komu se tento přístup nelíbil. Nebylo to jediné. Odborník skvělý, ale…
Teď si připlatím pokud chci něco nadstandardního jinak dr. ordinuje na pojišťovnu, je úžasný. Taky je fakt, že nové pacientky nebere a i já jsem se k němu dostala na přímluvu… Prostě „jde na dračku“ ![]()
Ahojky holky,
myslela jsem, o co vsechno neprijdu, kdyz jsem cele odpol nemohla na net, a tady skoro nic!! Kde se vsechny poflakujete? Ze by to pocasi?
Ja jsem dneska navstivila spodni pradlo a nakoupila si nove podprsenky - nakonec me pani ukecala do „Lambady“, koupila sem ji, protoze me uz vazne nebavi mit v noci kostici zapichnutou mezi zebry. Tak uvidime, jak se to osvedci. ![]()
Ahoj Stazi,
myslím, že dnes všichni užívali krásného počasí… Čekali jsme na něj letos hoooodně dlouho. ![]()
Nové prádlo ráda nakupuju. Lambada není špatná. Taky už jsem jí měla.
No ja teda zrovna k takovymto nakupum trpim desnym odporem. Nevim, kdy mam jit nakupovat. V zime mam na sobe tisice vrstev a v lete se potim jak vztekla, nez si to obleknu. Holt, ted uz byla situace nevyhnutelna… ![]()
Jé, tak to já jsem teplomil. V létě jsem ve své kůži. Na prádlo jsou ideální kamarádky, které ho prodávají - přijdou s ním na kafe (obrazně řečeno, já ho nepiju), v klidu vyzkoušíme, pokecáme, vzájemně se ohodnotíme… Jinak mě vždy přijde, že když nic nepotřebuju, všude mají spoustu věcí, které by se mi líbily, ale když pak se pro něco vydám, najednou nemají nic.
Tyhle nákupy taky nemusím. ![]()
Tak si tu zrovna tak říkám, jak dlouho ještě vydržím vzhůru. Za chvíli budu chodit s kájou… Holky asi buď už spí, nebo ještě akumulují teplo… ![]()
Tak to je dobrej tip, musim si obsatar kamosky, co prodavaj pradlo ![]()
Ja uz jdu taky do hajan, zitra ucim od 7,00 tak aby mi to myslelo. ![]()
Doboru a zitra na napsanou!!
Ahoj holky, tak se zase hlásím. Včera jsem měla snad nejhorší den mýho krátkýho života ![]()
S manželem jsme se pohádali (samozřejmě kvůli kravině), já jsem to fyzicky nevydržela a omdlela jsem a praštila se do břicha. Pak mě začalo hrozně píchat v podbřišku, tak jsem volala svý gynDr, ta mě naštěstí vzala, i když měla už po ordinačních hodinách. No mimís byl živej (velikej 15mm), ale vedle něj byl nález 11mm velký (na UTZ to vypadalo jak velkej černej flek). Doktorka mi říkala, že buď je to krev, což by bylo prý dá se říct v pořádku a nebo to byl kus odloupnutýho mimína
No hrozný..Ani jsem si nevychutnala, jak mimísovi buší srdíčko. Dostala jsem nějaký prášky na udržení a nějaký prášky na rozpuštění ty krve a na zacelování cév a vlásečnic.
Celý odpoledne a večer jsem probrečela, manžovi to samozřejmě bylo hrozně líto. V noci jsem toho moc nenaspala a pořád se převalovala. Ale ráno jsem měla BT 37,3, takže snad mimís bojuje a všechno nakonec bude dobrý. Je to velkej bojovník a asi u nás v rodině opravdu chce být. Teď mi nezbývá jen čekat, měřit BT a pokud možno být v klidu. Netušila jsem, co dokáže obyčejná hádka udělat s těhulkou ![]()
Takže holky, nenechte se od svých mužů rozčílit
Jsou to sice naše zlatíčka, ale umí taky hodně zazlobit ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — ??? — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ???
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.4. DNES!!! JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem ![]()