prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5618
24.4.06 15:09

No ja piju i obycejne jak muj manzel rika „čuryfindu“ - to je pul lzicky rozpustnyho kafe do dvoudecovyho hrnku a to pomalu napul s mlikem. to cele jednou denne, tak to snad bude OK.

S tema nevolnostma, ja vim, eni vsem dnum konec, ale spis me znepokojovalo, ze cely vikend me bricho tak jako pobolivalo, jak kdybych to mela dostat a ted proste nic! asi se moc pozoruju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.4.06 15:10

jolma - to není proto,ž e jsem smutná, ale proto, že se mi líbila…je taková něžná :wink:
Stazka - taky se moc pozoruju…každou chvilku sleduju kde mě v břiše táhne nebo píchne, jestli mi není špatně a tak…jak magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 15:11

aha, tak promiň, mě teda připadá nepatřičně melancholická :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.4.06 15:19

Až budu mít kousek času tak to ještě pořádně prolozím a třeba změním. Nejlepší by bylo, kdyby šlo vkládat vlastní obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
24.4.06 15:20

No pro dnešek se loučím…jedu si k babičce zkracovat kalhoty a při tý příležitosti to asi oznámím svojí zvědavý mamince, která se pořád babičky vyptává, proč jsem byla u doktora. A babička pak kvůli nám lže, protože ona už to ví, ale chce, aby to mamka slyšela od nás. Jééé to je jak telenovela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
24.4.06 15:21

prvni kontrola

ahoj, chtela bych se jen zeptat, 26. jdu podruhy k doktorce, ale poprvy se to nepocita, to jsem se tam jen aktovne vetrela abych mela klid a delali mi jen ultrazvuk a neco tam videla. TEd by mi snad meli delat nejaky ty testy a kdovi co.. Na to se chci totiz zeptat, co mi budou delat? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 15:29

Noemmi - myslím, že ještě ani teď ti nebudou nic moc dělat - mrknout zřejmě sonem, ale na odběry je ještě asi brzo, i když jak kde - já ale např. právě proto nikam nespěchám a na první kontrolu jdu až v době, kdy vy všichni už za sebou budete mít druhé či třetí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
24.4.06 15:30

Ja vam vsem tak zavidim, vsichni jste uz byly u Dr a koukali na mimi. Ja uz chci taky......... :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 15:33

stazko právě jsem o pár řádků výš napsala, že já jsem nebyla nikde, na nikoho jsem nekoukala a nehodlám tak učinit dřív jak 22.5., tak buď fakt klidná. a to prosím mám sono dokonce o patro níž a mohla bych koukat denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366

jolma - tak to máš dobrý. Já tam byla proto, že jsem první týdny brala dvoje antibiotika. Ona me poslala na genetiku, ale tam chtej presne popsanej ultrazvuk, coz ale podle me nebudu mit ani potom… Tak newim, co se mnou udelaj. Stejne tehotenstvi nechci prerusit, ikdyby cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652

Ahoj skoromaminy,
je krásný číst ty Vaše začátky, to je fakt nádhera, připadá mi, že to strašně strašně uběhlo......jako kdybych ty Vaše „problémky“ řešila včera… :D

Bolení bříška jsem měla taky ve Vašich týdnech, jako při menstruaci, jako kdybych to měla dostat a to snad až do čtvrtýho měsíce, já už si to moc nepamatuji.....taky jsem se hlídala, u každého píchnutí jsem stresovala, že to je něco špatnýho…nebála jsem to říct doktorce, ale uklidňovala mě , že je to v pohodě, pokud nekrvácím, že se tam všechno roztahuje a to je to píchání…já jí moc nevěřila......ale vidíte na metříku, že měla nejspíš pravdu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 15:34

Noemmi mě se zdá, že si někdy tu práci doktoři sami vyráběj - záleží asi jaká to byla ATB, ale já si pořád myslím, že kdyby něco bylo špatně, tak tělo si s tím poradí…v tomto případě tvoje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 15:36

páánečku silvic - ještě nejsi v porodnici? no tak to přeju ať už to dlouho netrvá a pak ať to taky dlouho netrvá, hodně štěstí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
24.4.06 15:38
jolma píše:
Noemmi mě se zdá, že si někdy tu práci doktoři sami vyráběj - záleží asi jaká to byla ATB, ale já si pořád myslím, že kdyby něco bylo špatně, tak tělo si s tím poradí…v tomto případě tvoje :lol:

já si to taky myslim. Nikam se mi nechce. myslim si to co ty a zaroven vim, ze pred doktorkou vypadam jak debil, co tam furt leze… :-( Protože sem volala, že mam pozitivni test a ona me objednala za 14 dni. JA am sla hned dalsi den, co tam doktorka byla, protoze sem mela kasel a teplotu a tak. REkla ji o antibiotikach, ona at jdu na genetiku a objednala na 3.5. Tak sem volala na genetiku, ona ze bez toho me neobjedna, tak sem sla zas za doktorkou, rikala to sestre, ptala sem se, jestli to staci toho tretiho a ona me objednala radej na 26.4. Ja si ted pripadam jak blbec co tam furt lita. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
24.4.06 15:50

tak se tím nenervuj, nenech na sobě dělat zbytečné invazivní zákroky, dej prťavcovi čas ať se s tím sám popere a je to - můj názor nikam nespěchat je totiž podložený tím, že ani já, ani doktor nejsme moc schopni v těch prvních týdnech ovlivnit a ten klidný vývoj je nakonec nejdůležitější - s gyndařem jsem domluvená, že nemá smysl běhat tam dřív jak 10-12.týden, tak ho poslechnu a počkám si :lol: , dožít se toho musím, teda nemusím, ale měla bych :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí