Poradna duly
Jana Čurdová
Jujko je to tak, jak píšeš. Když ji odvezli, ležela jsem v posteli, poslouchala, jak okolo řvou mimina a říkala si, že jestli to nedopadne, ani jsem si ji nepochovala. To je daleko horší představa, než všechno to, co pak následovalo. Řekli jsme si, že se o ni postaráme, i kdyby měla být hodně postižená, jen ať zůstane s námi. Takže to je prostě to nejmenší, co můžeme udělat. ![]()
Jinak ty beďary si taky pamatuji. Čekám, že taky dorazí. Ale je pravda, že chvíli to vydržím a když si vzpomenu, jak se najednou z těch beďarů vyloupla krásná růžová pleť, už se těším… ![]()
Tak holky ,já nemám žádný beďary a už teď odhaduji ,že to bude holka,i když by jsme moooc rádi kluka ![]()
Holky ,tak já vám řeknu naši přezdívku pro mimina,jelikož je velký předpoklad ,ža tam jsou dvě ,tak protože je manža Olda ,tak jim prostě neřekneme jinak než Oldíci a to včetně dětí i těch cizích ,které přijdou na návštěvu
![]()
kristynab No to já nevím..To radši beru tohle než zvracení…Po zvracení mám totiž vždycky hrozně popraskaný žilky v obličeji a jsem celá opuchlá a vypadám, jak kdyby mě někdo zbil…
Mě je zle a slabo vždycky asi z hladu..Pokud každý 3-4 hoďky něco nesním, je mi zle
A nejhorší je to když se vzbudím. Tak teď dlabu rajskou a je mi líp…
Co se týče beďarů, tak já na ně netrpěla ani v pubertě a teď je měla jen chvilku…Asi to je z toho pocení v noci. Teď už mám v noci otevřený dveře na balkón a spím jak dudek ![]()
Leno vy si o ně prostě koledujete…
Tak už rovnou vymýšlejte jména 4, ať to máš v cajku. ![]()
Noono , ještě bych chtěla doplnit, že bydlím v Příbrami. Jinak kontrolu nevím… Časem.
No my budeme mít takovou Klabzubovu jedenáctku
,uvidíme ,zítra budu vědět ,kdy mám přijít k dr.a ten určo bude vědět víc než já
![]()
Noona : Jídlo opravdu na ty nevolnosti zabírá, taky jím často, ale já tak jím i když nejsem těhu ![]()
Jestli je vám špatně ráno, zkuste si dát třeba piškoty nebo sušenku ještě než vstanete, mělo by to trošku pomoct. Nachystat večer k postýlce ![]()
Sajso : Opravdu rozumím tvé hrůze z toho, že bys malou nedržela v náručí. Já jsem se po porodu potácela po oddělení a hledala ji, protože sestřičky měly prý fofry a tak mně ji zapomněly přivést… Musíte být úžasní rodiče.
Leno tak Beroun je opravdu kousek.
Klapzubovu jedenáctku? No, četla jsem, že čekáš čtvrté, ale přeci jen teda, to máš co dohánět, se nedivím, že to teď budete brát po dvou a více… ![]()
Že bysme tu měli dvojčátka?
Tak to pak hned Leno musíš zítra referovat ![]()
Sajsa-doplněno ![]()
Já už tady dneska končím, fakt mi není moc dobře. ![]()
Mějte se hezky při nedelním večeru.
Papa
Jujko snažíme se.
Teď ale budu asi protivná matka, mimi neudělá ani krok beze mě. Doufám, že to v porodnici přežijou… ![]()
Noono , taky mi pomáhalo vypít hned jak jsem vstala studený džus… A taky prý Ginger - to je přípravek ze zázvoru. Mám profi deformaci.
(Jsem lékárnice na odpočinku
)
Jo tak my měli taky velkou šanci na dvojčátka (jsou u manžela v rodině), manžel si je i moc přál, ale je tam jen jedno(já jsem ráda, že tam je alespoň to jedno), tak je manžel trošku zklamaný, ale pak doktor mu hned řekl, že se to třeba podaří příště. ![]()
Kristýno ,
na jednu stranu je to hezké, ale na druhou stranu kamarádka dvojčátka má, když byli kluci miminka bylo to hodně náročné a teď je to legrace, občas jí vidím, jak stojí na chodníku, kluci jdou každý na jinou stranu a ona stojí a volá, případně honí jednoho a zdrhá druhý… No, takhle zvenku je to legrace, Lucka ale občas vypadá zoufale.
Ale je jasné, že když se povede, zaplať pánbůh za ně. Hlavně, když jsou v pořádku.
Holky, dvojčátka musí být pořádný záběr, obdiv všem maminám dvojčátek !!!
Jdu už uspávat malou.
Jujko - tak to určitě. Musí to být záhul.
Taky se jdeme pomalu ukládat. Mějte se krásně, zítra jedeme s malou na neuro do Prahy, ale večer nakouknu, co je nového. ![]()