Poradna duly
Jana Čurdová
Noona,no to asi budeš , v tvém věku jsou dnes maminy jen vyjímečně
a jsem ráda,že v mým už ne
![]()
Ahoj holky,
tak k vám nesměle nakukuju, doufám, že se postupně také budu moci přidat k prosinčátkům… Mám 2 dny zpoždění, pozitivní TT, jen mám tu druhou čárku míň vybarvenou než kontrolní, tak uvidíme, snad ztloustne…
Jinak všechny zdravím a gratuluji k mimískům. ![]()
Mno jo..Tak toho benjamínka mi nikdo neodpáře. Aspoň mi budete tolerovat růžový brejličky, jak po příchodu mimča budu pěkně v noci hajat, nikdo mě nebude budit a miminko bude zlatý a nebude plakat
![]()
Sajsa Tak gratuluju ke // a vítej mezi námi těhulemi!
Tak mě tak napadá, příjde mi divný, že první pozitivní test mi vyšel už týden před očekávanou červenou a tři dny před už jsem měla stejně silný obě čárky…A nedělala jsem si žádný drahý testy…Kupovala jsem několik druhů a víc jak 30 korun jsem za ně nedala… Neznamená to třeba, že čekám dvojčátka? Ale to už by doktorka na 1.UTZ viděla, ne?
Noono,myslím,.že už by byli vidět,já mám zase tu druhou čárku o něco slabší,asi záleží kolik je Hcg v krvi ![]()
Noono , já mám slabě pozitivní testík už týden. Jsem blázen. Taky jsem testovala 5 dní před MS.
Teď je tlustší, ale ne úplně stejný jako kontrolní.
Jinak mi vychází TP na 29.12. Vzhledem k tomu, že nemám ovulaci 14.den, vidím to jako program na Silvestra… ![]()
Sajso ,tak to máme podobný ,mě vychází termín na 27.12,takže jak říkáš,vánoční program je daný
![]()
No nazdar Sajso ! Taky jsem měla pozitivní test až někdy 32 den díky pozdější ovulaci… to nám to hezky přibývá… ![]()
Jujka: Našim jsme to už řekli, mamka stejně něco už tušila, řekli jsme jim to, když jsme se vrátili od doktora,takže to vědí od čtvrtka a měli z toho strašnou radost, nikimu jinému jsme to zatím neřekli a ani neřekneme, zbytek se to dozví až po 12 týdnu. Naši to vědí i z toho důvodu, že jsme u nich dost často a myslím, že by to za chvilku poznali. I manželovi rodiče to zatím neví a s tím oznamováním chceme zatím počkat, jak říkal pak doktor stát se může ještě cokoliv. ![]()
Zdravím Jolmo! Už vás čtu skoro týden, tak vás trochu „znám“. ![]()
Leni,klidně i vánoční program, jen ať je mimčo v pořádku. Já si klidně střihnu štědrovečerní noc v porodnici. ![]()
Jinak je mi 34 a toto bude (doufám
) naše druhé…
Sajsa : Vítej mezi námi!!! Gratuluju!!!
Kristynab : To je moc fajn, že měli vaši takovou radost!
Mám obavy, že u nás to tak nebude…Ale já se na to psychicky připravím a pak nebudu tak zklamaná ![]()
Jujko , děkuji, také gratuluji.
Proč myslíš, že vaši nebudou mít tak velkou radost z mimíka? My to teda ještě nikomu neřekli,rádi snad budou.
Sajso , oni spíš čekali, že budem mít jedináčka
Ale to bych nechtěla. Už i to první bylo přijato trošku rozpačitě, mám totiž starší sestru a ta ještě mimi nemá…
Jujko , jedináčka bych raději také nechtěla. Spíš by měli mít radost, že budou mít vnoučátek víc. Zdravé dítě je dar. Vím, o čem mluvím. ![]()
Zdravim vsechny tehulky pri nedelnim odpoledni a hlavne vitam vsechny nove maminy mezi nama!!!! Pekne se nam to zacina rozrustat.
Ja jsem zatim nikomu nic nerikala, zitra ale budu muset v praci s pravdou ven, protoze bude za me nutne najit zastup (sem ucitelka), tak aby to vedeli. Slibila sem zastupkyni, ze ji to hned reknu, nedelame pred sebou zadny cachry. Jinak rodicum to mozna reknu po kontrole (11.5.)
Noono, pojmenovani Fifis(ek) asi zustane, nevim, mozna vymyslime jeste neco jineho. Jsme rodina ujeta na prezdivky.
Porad mam nejak hokej v tom terminu. Posledni MS byla 24.3., cyklus mi trval 25 -26dni. Na wunschkinder mi to vypocitalo 27.12. (Ovu 5.4.), na rodine 29.12. a jedna z vas mi tvrdila 31.12. No, ono je to celkem fuk kdy, hlavne aby bylo vse OK, ze jo?
Stazi,
to máš stejně jako já - taky jsem měla PM 24.3. Mám takové to kolečko, co mají doktoři. Tam to vychází na 29.12. Ale jinak je to fakt jedno. Pak přihoděj ještě termín podle pohybů a mimčo se narodí ve SVÉM termínu. Hlavně aby to bylo v pořádku…