Poradna duly
Jana Čurdová
Holky ,dvojčata jsou fakt záhul ,já měla první dvě děti po 13 ti měsících a byl to záhul ![]()
Takže se dnes s vámi loučím a zítra čágo,doufám,že přidám pozitivní zprávy ![]()
Ahojte, nestíhám číct, jaký je tu frmol, ale Noono, myslíš že bys ten seznam mohla seřadit podel termínu porodu ? ![]()
Krásné ráno všem,
o víkendu na net moc nechodím a tak koukám, že se tady rozjela pěkná diskuse.
My už máme za sebou oznamování manželovým rodičům. Tchýně jde dneska na gyn. operaci, tak jsme jí chtěli přivést na trošku jiné myšlenky a povzbudit. A myslím, že se to povedlo.
srdečně zdravím zejména lenu123 - koukám, že máme společný nejen věk, ale i úchylku pro počet dětí
, tak konečně tu nejsem sama taková „stařena praštěná“
. a mimochodem - taky si říkám, že mi může být tak děsně blbě i kvůli dvojčatům, přece jen se to prý častěji přitrefí „starším“ matkám
a nechápu, kde se ve mně při čtvrtém prckovi bere tak vysoká hladina hormonů
. Jsem zvědavá, s čím dneska přijdeš ![]()
SEZNÁMEK
NOONA benjamínek — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola časem
Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 25.4. Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 24.4. dnes SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem ![]()
Ahojík holky!
Hlásím se po ránu. Děsně mě bolí v kříži, mám pocit, že mě tam snad někdo přetáhl tyčí
Ještě, že je manžílek dneska doma, zaúkoluju ho masážema ![]()
jolma seznámek dle rozkazu podle termínu porodu ![]()
Dneska má Lena tu kontrolu, tak jsem zvědavá…Hlavně jí držím palce, ať tam vidí pěknýho mimíse, jak si u ní lebedí…
Dobré ráno
úplně jsem valila oči,když jsem viděla tolik nových stránek ![]()
Ahoj všem novým ![]()
Jména - já hrozně moc chci Martínka - po manželovi, ale ten se cuká, že je to v listopadu a bude to mít prcek všechno najednou, ale myslím, že si to pro:,–(ím
A holčička Emma, na té jsme se shodli poměrně rychle. Ale uvidíme…
Taky se cítím „jinak“. Žaludek mám jak na vodě, mám zácpu, nemám vůůůbec žádnou energii a každou noc se budím, protože mám hnusný bolení bříška - jako při ms. Tak 10 min, ale musim letět na záchod a pak se ještě chvíli svíjim
Snad to brzy přestane.
O víkendu jsme šťastnou novinku oznámili u manželovy rodiny a tenhle víkend jedeme k našim - táta má 50, takže máme super dáreček ![]()
Agata
Mno jo, o víkendu se to tady celkem rozjelo
![]()
My to oznamovali mojí mamce taky na její narozeniny…Byl to dárek jako hrom…A když se k tomu ještě přidal můj brácha, že s manželkou taky čeká mimčo (jsou o měsíc napřed), tak mamka málem dostala infarkt…Sama říkala, že to byly její nejhezčí narozeniny a hezčí už asi mít nikdy nebude ![]()
No nic, já jdu opatrně zbudit manžílka.
Tak se mějte hezky a večer se sem mrknu.
Papa
My jsme to oznamovali manželovým rodičům tuto sobotu. Tchýni čeká dneska nebo zítra velká gynekologická operace a tak jsme jí chtěli povzbudit a potěšit a povedlo se to na 100%. Očíčka jí jenom svítila..už na to čekala docela dlouho.
Tak ještě jednou a snad konečně správně
Tak si tady čtu a pořád přemýšlím, jestli něco napsat, až jsem si přečetla, jak se noona trápí, že je tu nejmladší… Tak si říkám, že ji potěším. Mě je 19, jsem rok a půl vdaná a čekáme tky miminko na prosinec. Moc se těším a doufám, že to všechno bude v pořádku. A na kontrolu jdu 26. ve středu a řekli jsme to všem (šla jsem ttiž k doktorce už před 14 dny, byla jsem nervózní ![]()
Ahojky, jen se rychle hlásím, mám novinku - už je mně taky blbě ![]()
Ráno dokonce zvracení, ach ach…a od té doby pořád nic moc.
Vítám noemmi !!! ![]()
Jdu dovařit oběd a nakrmit malou, pak sem zase kouknu ![]()
Ahoj maminy,koukám,že se nám prosinčátka rozrůstají jak houby po dešti
![]()
Takže dr.mě objednal na čtvrtek a prý už mi řekne kolik jich tam je ![]()
Agata : My máme zatím stejný termín porodu!!! ![]()
Ale koukám na ty metříky a každý počítá trošku jinak. Měla jsi PM 16.3.???