Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
tak se sem jeden den nedostanu a nestačím koukat, kolik je tu nových a jak se to pěkně rozjelo. Všechny nové těhulky vítám.
Jinak já jsem byla na prvním vyšetření v 7 týdnu, to už bylo srdíčko, ale průkazku a vyšetření bude pan doktor dělat až na další kontrolo, říkal, že se ještě může stát cokoliv. Ale já věřím, že bude v květnu vše v pořádku.
Většinou doktroři dělají vyšetření až v tom 10 týdnu.
Ahoj všem, také zdravím prosincové maminky, vítám všechny nové těhulky. Za chvíli bude seznámek na půl stránky… ![]()
Leni, tak co dr.? Řekl něco jiného krom toho, že ve čtvrtek budeš vědět, jak moc jste pohnuli s Klapzubovou jedenáctkou?
Já jsem vás včera dočetla a totálně odpadla. Už od oběda jsem se těšila do postele, a asi se to hned tak nezmění… Druhá čárka na testíku se pěkně spravila (jsem 17.DPO), tak asi fakt jooo. ![]()
Slunečné dobré ráno těhulkám
![]()
Taky je u vás tak krááásně? My razíme s manžílkem na procházku. Tak se mi tu opatrujte ![]()
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — ??? — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ???
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.4.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 25.4. DNES!!! Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem ![]()
Ahojte, u nás na střední Moravě je taky krásné a teplé jarní ránko, no teď už spíš dopoledne
Toto ale letí!
Noono, děkuju za přidání do seznámku a doplňuji, bydliště Zábřeh, příští kontrola 23/5 a já mu říkám fazolka a manžel Hugo, tak si vyber ![]()
Mmch průkazku už jsem dostala minulý týden a krev mi už taky brali… Asi je to u nás rychlejší, ale mi to neva ![]()
Ahoj holky,
dneska tu nikdo neni?!? Vsechny uzivate slunicka?!?
Ahojka.Mám prosbičku na Agátu. jsem tu nová a nejspíš k vám vůbec nepatřím. Ale. Mám totiž od 4.měsíce prvního těhotenství hodně vážné potíže s LS a SI. Několikrát to vyústilo v tak silné bolesti, že jsem se neudržela na nohou a 14 dnů jsem ležela. Te´d je to přechodně trošku lepší, pořád o tom ale vím. T.č. jsem aktivní snažilka, ale už dost dlouho a pořád nic. Tak jsem chtěla poprosit o kontakt na někoho, kdo dělá rehábky dle Mojžíšové.nevím odkud teda Agáta je, ale třeba to není tak daleko..v Plzni jsem nikoho nesehnala.
Díky!!
Dido pošli Agatě soukromou zprávu, to asi bude nejlepší, ale v každém případě je z Prahy ![]()
Ahoj Dido, já teď žiju v Praze… Ta moje je v Holešovicích- www.ld.cz - tam si ještě klikni na rehabilitaci. Vřele doporučuju
Mám od ní mimíska já i kamarádka - ty se snažili 1,5 roku a chvíli po odblokování otěhotněla ![]()
Jinak původně jsem z Chebu a vím, že v Karlových Varech někdo je, ale to máš skoro blíž do Prahy.
Nebo si zadej do gogglu „mojžíšová“ - mně to vyhodilo stránku, kde nějaký dobrovolník udělal seznam lidí, kteří to praktikují, podle měst,tak třeba tam je i Plzeň.. Přeju hodně štěstí a věř tomu, Mojžíšová byla nejspíš geniální ![]()
Holky, já byla dnes na kontrole, dutinka se nám zvětšila snad 4×,ale mimi ještě vidět nebylo
Ale dr se choval vcelku nepříjemně a silně nezúčastněně - co z něj pracně nedoluju, to se nedozvim, a protože mi tohle vadilo už dřív, utíkám jinam ![]()
Ahojky. Díky moc za rady.Já to mám asi člověče taky z toho učení.A taky mám blbou práci.Zkusím to hned najít.Držím palečky, aby příště už byl vidět mimís.Já mám dr.taky protivu, on nemůže mít každý neustále dobrou náladu. Třeba se pohádal s manželkou, ber to tak. Důležitý je aby byl profík, ne ?
Tak te´d se až trochu stydím.Ten seznam je fajn a dokonce jsou tam 3 rehábky v Plzni.V pátek udělám testík a když nic, tak se tam objednám.Ještě jednou díky!!
Hezké odpoledne. Na stránkách www.volny.cz/novacka je seznam rehabek, které dělají mojžíšku - pro případné zájemce.
Agata zdravím, ráda Tě vidím. Občas jsem nakukovala k vám do Profisnažilek.
Gratuluji k miminku.
Myslela jsem si, že dnes už se gyndr. musí snažit, aby si udržel pacientky. Jak tak sleduju toho Tvého, asi jak kdo. ![]()
U nás je dnes také krásně, akumuluju si teplo na víkend, to prý odejde hezké počasí (zase
) jinam. ![]()
Ahoj holky,
tak jsem si šla trochu zavzpomínat, jaký to bylo na začátku těhu. Krásně se rozrůstáte, doufám, že se k vám přidají ještě další těhulky, přeju vám všechno nej, mějte pohodové těhotenství bez problémů a nebojte, nevolnosti přejdou
Amynka ze říjnátek 2006
16tt