prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
25.4.06 07:40

Přeji krásný ráno všem prosincovým maminkám :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
25.4.06 08:14

Ahoj,
tak se sem jeden den nedostanu a nestačím koukat, kolik je tu nových a jak se to pěkně rozjelo. Všechny nové těhulky vítám.
Jinak já jsem byla na prvním vyšetření v 7 týdnu, to už bylo srdíčko, ale průkazku a vyšetření bude pan doktor dělat až na další kontrolo, říkal, že se ještě může stát cokoliv. Ale já věřím, že bude v květnu vše v pořádku.
Většinou doktroři dělají vyšetření až v tom 10 týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.4.06 08:16

Ahoj všem, také zdravím prosincové maminky, vítám všechny nové těhulky. Za chvíli bude seznámek na půl stránky… :wink:

Leni, tak co dr.? Řekl něco jiného krom toho, že ve čtvrtek budeš vědět, jak moc jste pohnuli s Klapzubovou jedenáctkou? :) Já jsem vás včera dočetla a totálně odpadla. Už od oběda jsem se těšila do postele, a asi se to hned tak nezmění… Druhá čárka na testíku se pěkně spravila (jsem 17.DPO), tak asi fakt jooo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.4.06 09:29

Slunečné dobré ráno těhulkám :lol: :lol: :lol: :lol:
Taky je u vás tak krááásně? My razíme s manžílkem na procházku. Tak se mi tu opatrujte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.4.06 09:40

SEZNÁMEK

NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — ??? — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola ???
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 26.4.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 14.12. — kontrola 27.4.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. Plaváček AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola 25.4. DNES!!! Prcek STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 27.12. — kontrola 27.4.
SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola časem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
25.4.06 09:40

Dneska má Agáta kontrolu, tak čekám dobrý zprávičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.4.06 10:21

Ahojte, u nás na střední Moravě je taky krásné a teplé jarní ránko, no teď už spíš dopoledne 8O Toto ale letí!
Noono, děkuju za přidání do seznámku a doplňuji, bydliště Zábřeh, příští kontrola 23/5 a já mu říkám fazolka a manžel Hugo, tak si vyber :wink:
Mmch průkazku už jsem dostala minulý týden a krev mi už taky brali… Asi je to u nás rychlejší, ale mi to neva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
25.4.06 15:47

Ahoj holky,

dneska tu nikdo neni?!? Vsechny uzivate slunicka?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.4.06 16:31

Ahojka.Mám prosbičku na Agátu. jsem tu nová a nejspíš k vám vůbec nepatřím. Ale. Mám totiž od 4.měsíce prvního těhotenství hodně vážné potíže s LS a SI. Několikrát to vyústilo v tak silné bolesti, že jsem se neudržela na nohou a 14 dnů jsem ležela. Te´d je to přechodně trošku lepší, pořád o tom ale vím. T.č. jsem aktivní snažilka, ale už dost dlouho a pořád nic. Tak jsem chtěla poprosit o kontakt na někoho, kdo dělá rehábky dle Mojžíšové.nevím odkud teda Agáta je, ale třeba to není tak daleko..v Plzni jsem nikoho nesehnala.
 Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
25.4.06 16:54

Dido pošli Agatě soukromou zprávu, to asi bude nejlepší, ale v každém případě je z Prahy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
25.4.06 16:55

Ahoj Dido, já teď žiju v Praze… Ta moje je v Holešovicích- www.ld.cz - tam si ještě klikni na rehabilitaci. Vřele doporučuju :! Mám od ní mimíska já i kamarádka - ty se snažili 1,5 roku a chvíli po odblokování otěhotněla :wink:
Jinak původně jsem z Chebu a vím, že v Karlových Varech někdo je, ale to máš skoro blíž do Prahy.
Nebo si zadej do gogglu „mojžíšová“ - mně to vyhodilo stránku, kde nějaký dobrovolník udělal seznam lidí, kteří to praktikují, podle měst,tak třeba tam je i Plzeň.. Přeju hodně štěstí a věř tomu, Mojžíšová byla nejspíš geniální :wink:

Holky, já byla dnes na kontrole, dutinka se nám zvětšila snad 4×,ale mimi ještě vidět nebylo :cry: Ale dr se choval vcelku nepříjemně a silně nezúčastněně - co z něj pracně nedoluju, to se nedozvim, a protože mi tohle vadilo už dřív, utíkám jinam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.4.06 17:05

Ahojky. Díky moc za rady.Já to mám asi člověče taky z toho učení.A taky mám blbou práci.Zkusím to hned najít.Držím palečky, aby příště už byl vidět mimís.Já mám dr.taky protivu, on nemůže mít každý neustále dobrou náladu. Třeba se pohádal s manželkou, ber to tak. Důležitý je aby byl profík, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.4.06 17:10

Tak te´d se až trochu stydím.Ten seznam je fajn a dokonce jsou tam 3 rehábky v Plzni.V pátek udělám testík a když nic, tak se tam objednám.Ještě jednou díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
25.4.06 17:26

Hezké odpoledne. Na stránkách www.volny.cz/novacka je seznam rehabek, které dělají mojžíšku - pro případné zájemce.

Agata zdravím, ráda Tě vidím. Občas jsem nakukovala k vám do Profisnažilek. :oops: Gratuluji k miminku. :lol: Myslela jsem si, že dnes už se gyndr. musí snažit, aby si udržel pacientky. Jak tak sleduju toho Tvého, asi jak kdo. :?

U nás je dnes také krásně, akumuluju si teplo na víkend, to prý odejde hezké počasí (zase :! ) jinam. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
25.4.06 17:40

Ahoj holky,

tak jsem si šla trochu zavzpomínat, jaký to bylo na začátku těhu. Krásně se rozrůstáte, doufám, že se k vám přidají ještě další těhulky, přeju vám všechno nej, mějte pohodové těhotenství bez problémů a nebojte, nevolnosti přejdou

Amynka ze říjnátek 2006

16tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí