prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2446
23.4.06 16:37

Holky,tak mi jsme s manžou oba v prosinci :roll: ,já 20 týho a manža 26 týho,takže tohle mimi zapadne,akorát bude celej život nadávat,tak ,jak to děláme my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 16:39

Stazi , já jsem taky učitelka, učila jsem jen rok, pak jsem ze školství odešla…

Sajso , s tím zdravým dítětem máš pravdu, taky je mým největším přáním, aby moje dítě (děti :) ) byly zdravé…Naštěstí Nikolka nemocná moc nebývá, a když je, tak jsem úplně vedle a nic mě netěší.

Termíny moc neřeším, většinou je to myslím stejně jinak…a mám takový tip, říkat radši termín pozdější, protože když potom přenášíte a všichni se vyptávájí, jestli se už něco děje, tak je to o nervy. Já budu všem říkat, že mám rodit na Silvestra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 16:47

No holky ,nevím ,nevím,já měla všechny děti v termínu,samozřejmě je ale na tobě kdy řekneš termín :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 16:47

Leno : Já si taky říkám, že ten vánoční termín asi mimi jednou moc oceňovat nebude :) Když jsem si to spočítala, trošku ve mně hrklo 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 16:48

Jujkoa a ještě ke všemu se nám líbí všechny prosincové jména :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 16:51

Holky já si taky trochu říkám, že mi dítě jednou bude spílat za narozeniny o vánočních prázdninách… I když - úplně „nejhorší“ varianta jistě nenastane - měla jsem kolegyni narozenou 24.12. a jmenovala se Eva… :wink: Ta chudák docela nadávala…

Jujko - já to mám z první ruky. Zanedbání povinné péče po porodu. Malá má DMO. Krásné, zdravé donošené mimi. Jsme rádi, že je vůbec s námi. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 16:54

Vidíš, a já jsem tu svou cácorku „přenášela“ - šlo jen o čtyři dny, ale bylo to takový nepříjemný, ty otázky „kdy už to bude?“ :evil: Jako bych to já měla vědět přesně :?
Asi nebudu říkat přesně den, jen těm nejbližším lidem, ostatní se budou muset spokojit s koncem roku :)
I když já už to tady rozvádím jako jasnou věc a ještě jsem ani nebyla u dr. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
23.4.06 16:56

Z toho si nic nedělej ,taky jsem ještě nebyla u dr 8O :wink: ,ale snad to dopadne,my jsme pro změnu chtěli Štěpánka-hmmmmm,tak to padne :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 16:57

Sajso : Tak to je teda moc smutný. Ach jo, ať se takový věci nestávají…mám vždycky husí kůži. Co se vám přihodilo, jestli to sem chceš napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 16:58

Taky jsem ještě nebyla u dr., myslím je ještě brzy. A hned tak ani nepůjdu, máme plánovanou operaci na 4.5., jdu jako doprovod, takže až pak… Snad se do té doby nic nesemele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:04

Jujko - malá měla streptokokovou infekci, u nás to nepoznali. Vezli ji dva dny po porodu v kritickém stavu do Prahy. Ležela na Karláku. Prognóza nejistá, upozornili nás na to, že došlo k hypoxii a tudíž pokud přežije, je možnost poškození mozku. Ze začátku to vypadalo dobře, ale postupně bylo vidět, že v pořádku není. Dnes je moc šikovná, sice nechodí, ale jinak je to okouzlující roztomilá holčička. Chodí do speciální školy, je moc fajn. Nevezmeš si na nikom nic. Co mě mrzelo nejvíc, u nás se ani nikdo neomluvil, přestože v Praze řekli, že prostě nedostala péči, jakou by potřebovala a že to moc zanedbali. Takže logicky tentokrát rodím v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 17:07

Leno , my budem určitě svádět zase o jména boj :D Máme s manželem jiný názor, hlavně na holčičí. Chlapeček by byl asi Adam, i když mně se líbí i Sebastiánek :P Štěpánek je pěkný jméno !

Sajso , ať vám operace dopadne na jedničku!!! Budu držet pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:10

Jujko děkujeme. Už dvakrát jsme ji odkládali - malá byla nastydlá, tak teď SNAD…

Jinak jména - mě se líbí Filip (Adámka jsme měli jako klučičí variantu když se narodila Kája, znovu dávat nechci). Z holčičích Anička a Julinka (ta je ovšem prosincová :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.4.06 17:13

Sajso , museli jste si pořádně zkusit, úplně mně vyhrkly slzy. Opravdu by člověk čekal aspoň nějaké uznání viny. Chápu, že se teď budeš snažit rodit v porodnici s co nejlepší péčí o miminka. Mrzí mě, že se vám tohle stalo. Hodně štěstíčka Karolínce !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
23.4.06 17:19

Jujko děkujeme. Bylo to opravdu těžké období. Ale myslím, že jsme tak nějak v koutku počítali s tím, že mohou být problémy a diagnoza nás nepřekvapila. Je to naše sluníčko. A díky ní jsem se naučila hodně věcí. Ať od ní, nebo kvůli ní. Za to jsem jí vděčná. Teď doufáme v zdravé mimi. Jsem celkem pohodář, i když přiznám se, že úplně klidná budu teprve až bude se mnou doma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí