prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3892
14.4.06 20:18

Jo, a ještě mi došlo, že mám oproti vám děsnou výhodu - fakt se tomu musím až skoro nahlas smát - já mám UZ prakticky doma, mohla bych tedy čumět každý den a nečumím …a počkám až na ten 11.týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 20:20

no jo, mrně, ale až tě popadne za 10 let zpříjemnit si život nějakým mimčem, tak půjdeš směle do toho, to my 30-cítky už budem muset zabalit :wink: , teda já mám dost, já už si teď říkám, jestli nejsem padlá na hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 20:52

No tak to se někdo má, když má skoro doma UT :lol: :lol: :lol:
Jiank ten věk bych moc neřešila, ne? :wink:
Já se jdu věnovat manžílkovi. pěknej večír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 20:55

Taky přeju - dnes jsem nestihla spát odpoledne /ta tiskárna/, takže už jsem KO a jdu do hajan, měj se… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
16.4.06 17:52

ahojky holky

tak pár dní (asi dva co??:o)) jsem nepsala páč skřítek má rýmu jak trám, kašle jak tuberáček a když se na něho podíváte tak byste mu dali klidně i tisíckovku místo pětikačky:o)

nicméně, dnes jsem opět testovala a 4. den vynechání MS se nám druhá čárka ukázala téměř v plné kráse (rozuměj téměř tak tlustá jak testovací čárka) takže už to tak bude a kolem Vánoc se rozrosteme (dá li Bůh…)

Jinak UTZ doma (skorodoma) by pro mě bylo velmi silné lákadlo, ale mimčům se to moc nelíbí, vím že Michal vždycky strašně kopal když se dělal UTZ (a nemyslím si že to bylo nadšením) takže bych asi z větší části tomu pokušení odolávala

Mějte se pěkně a hezké velikonoce , jdu barvit vajíčka

Markéta + Michal + 4+3tt

add věk - mě je 26:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
16.4.06 21:09

Gratuluji Mako !

vždyť říkám, že ho mám skoro doma /UZ- sešla bych patro/ a taky odolávám, mám na to úplně stejný názor - když jsem byla u předposledního prcka ve 26.týdnu, tak mě na pár dní přivřeli do nemocnice a 2× denně posílali na ozvy - malý se točil vždycky tak, aby na něj „sondy“ nemohly a sestra je musela několikrát opravovat a přesunovat, takže proč bych měla koukat na prcka, kterému sotva začlo tlouct srdce a nedělá mu to asi také 2× nejlíp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.4.06 09:25

Ahoj těhule.
Tak jaký byly Velikonoce. Mě naštěstí manžel včera ušetřil, že prý jsem v hájení…
Tady je kdyžtak náš mimišek před týdnem z UTZ.
 https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.06 09:45

Ahoj všem, pomalu a potichu vás prosím, jestli se můžu přidat… Jsem z Profi snažilek, dnes jsem 19.DPO, mrcha už 6. den nikde, pořád vysoká BT a vůbec spousta příznaků a ten hlavní - fotku testíku mám v albu :D TP jsem spočítala na 23.12. :lol: K dr půjdu dneska odpoledne. Původně jsem chtěla až v pátek, aby bylo rovnou i něco vidět na UTZ, jestli jsme na správnym místě a byla jsem zvědavá na našeho prvního mimíska :oops: Ale půjdu už dnes, protože mám občas hrozné křeče jak na MS a trochu mě to děsí.. Četla jsem,že může bříško píchat a bolet, ale nechci nic zanedbat :? Jak jste na tom vy???
No, první příspěvek a tradičně román :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.06 10:04

ahoj Agato !

Neříkala jsem to ?! Doufám, že bude dnes na kontrole všechno OK a kromě fotek čáreček přidáš i foto z UZ :lol: . Jsem ráda, že k prosinčatům patříš právě ty ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.4.06 10:06

Tak posílám velkou gratulaci Agato :D :D :D
Pro mě ten nej příznak byl taky vysoká bazální teplota. V 6 ráno vždy 37,1. Ale fakt je, že my jsme to s manžou věděli už třetí den po oplodnění…
K tomu doktorovi si raději skoč, já tam byla poprvý už 4 dny po tom, co měla ta mrcha červená přijít a doktorka mi našla v děloze velkou černou kouli a hned mi gratulovala.
Na ty křeče jsem někde četla, že je dobrý Magnésium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.06 10:10

Vy se máte, že má ten jen zvýšenou BT - já mám teplotu zvýšenou celou, teda tělesnou a z toho množství progesteronu je mi tak blbě, že už se těším, až bude tak za 5 týdnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
18.4.06 10:12

Co se tý teploty týče, tak jí mám zvýšenou i tělesnou…Nemůžu v noci spát, jak je mi děsný vedro..Ani pes už se mnou nechce spát 8O Dřív se ke mě tulil a teď spí v obýváku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.06 10:15

ne že bych ti to přála, ale aspoň někdo ví co to je :wink: . a pak si to má člověk užívat - já se několikrát denně přemáhám, ať sebou neseknu /protože ještě ke všemu mám standardně nízký tlak, takže v kombinaci s pupíkem na jaro ideální :cry: / - sranda, je to tu jak v klubu důchodců a ne u šťastných těhulek :lol: . Nechám toho - je mi dobře, je mi dobře, je mi dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
18.4.06 10:16

Moc děkuju za přivítání :D

Jolma, říkala, říkala :wink: a jsem šťastná, že jsi měla pravdu :lol: hCG dřív v moči, než v krvi :roll: holt musim mít něco extra :lol: Na mě to taky začíná působit, ráno jsem se po cestě málem pozvracela 8O
Noona, beru teď hodně vápníku s hořčíkem, protože mám alergii na pyl, jenže kvůli miminku neberu antihistaminika a vápník na to pomáhá..víc Mg už do sebe nenacpu :? Ale zeptám se na to dr, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
18.4.06 10:20

No, upřímně řečeno, není možno mít HCG v moči bez toho, že by byl krvi - ale já jsem se řídila intuicí a tím, že v labině prostě občas může nastat zmatek… moc ti přeju, aby mě intuice neklamala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí