Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj prosinčátka 2006,
přeju Vám k těm vašim vánočním dárečkům hodně štěstíčka a za pár měsíců v náručí to nejkrásnější a nejzdravější miminko!!!
AHOJ holčinky,
moc vám gratuluji k prosincovým miminkám ![]()
Manželova sestřenice má termínek 30.11. Píšu sem proto, že je to náhodička, jedna z vás tu má termínek taky 30. 11.
Mischiina + Verunka 23 tt +4
srpen 2006
Tak to je fakt náhoda ![]()
Já byla teď nedávno u doktorky a dokonce máme mimíška o 2 dny starší než jsem si vypočítala ![]()
ahojky
hledám a hledám a už existuje prosinec 2006:o) no možná se budeme vídat častěji:o) protože dnes mám první den zmeškanou MS a jen tak navečer jsem si na zkoušku udělala těhu test a počítala s tím, že nic… a ejhle za minutu se tam objevila slabá čárka, která do tří minut trošku zesílela, takže už ji vidí naprosto zřetelně i manža.....
no pokud to vyjde, tak bych mělat TP 21.12. … tak uvidíme jestli druhá čárka bude statečná a vydrží:o)
Ahoj Maki,
já tady pořád čekám a čekám, kdy se někdo další objeví, tak doufám, že čárečky budou jasnější a budeme se potkávat častěji. Já mám TP 12.12., nejspíš
. Držím pěsti !
ahojky jolmo
no ony se určitě i prosinčátka pohrnou, ale zatím o tom možná ještě ani netuší:o))))) my se o mimi snažíme 2 měsíc (holt ten první jsem to blbě spočítala)… tak jsem při mým pravidelným cyklu věděla kdy testovat… ale jak říkám zatím není vyhráno:o) ale moc rádi bychom pod stromeček nadělili Michalovi ségru nebo bráchu… no zkusím testnout v sobotu znova (pokud bude důvod) a pak ještě další 2 tejdny počkat a pak hurá na gyndu a až uvidím srdeční akci, začnu věřit a doufat:o))))
tak se moc těším na další těhulky:o)
já mám strach pořád, i když čekám čtvrté mimi - a právě proto se nikam nepoženu, s dr. jsem mluvila a shodli jsme se, že nemá smysl chodit tam dřív jak kolem 10-12 týdne. Ne že bych nebyla zvědavá, ale mám biologické vzdělání /jak říká můj muž/ a vím, že ať už na něj čumím nebo ne, nic stejně neovlivním a on ten UZ těm prťavcům určitě dobře nedělá - zkušenost s posledním prckem v 26.týdnu, takže do toho sice nikomu nekecám a docela chápu ty holčiny co chtějí mimi vidět, ale zároveň si myslím, že jim to dobře nedělá, takže „svoje kruhy“ rušit nebudu ![]()
To já jsem zase klidnější když ho vidím:o) četla jsem něco o potenciální škodlivosti UTZ… ale vyšlo mi z toho to, že pokud jsem klidná já, tak bude v poho i mimi a já jsem klidná když ho vidím:o)))))) ale určitě má význam čekat až do toho 12 tt… to už řeknou fakt hodně… jenže to fakt nevydržím..... a to že to stejně neovlivníš je pravda…
poprvý s Michalem jsem byla na utz první den 5 týdne a chodila jsem každý druhý den… bohužel jsem měla příšerné křeče a velmi velmi nízké HCG takže to tipovali na mimoděložní, tak proto ty časté utz… ale ted vydržím určitě do 7 tt abych už mohla vidět srdíčko:o) teda pokud mě zase nepřepadnou ty křeče - a to doufám že ne:o)
a to že čekáš čtvrté je príma:o) já si přála 3, ale zatím zůstaneme u dvou a v budoucnu možná ještě benjamínka…
bože jen aby všechno dopadlo dobře
tak se dnes loučím Michal má poprvý v životě horečku tak se jdu starat (i když teda ted spinká:o)
no tak ať dlouho nestoná…Já jsem si taky myslela že to nevydržím, ale všechno je o vůli - jsem v pohodě, protože se snažím důvěřovat svému tělu - a hormony mám tak vysoké, že je mi blbě jak ještě nikdy - od začátku mám dolů už skoro 2kg
. Tak se mějte, tučněte /čárky/, těším se, že nás přibude
jolma, Maka
Tak vám holky gratujulu!!!
Já už myslela, že žádný prosinčátka ani nebudou
Tohle je tad moje první mimčo a hrozně se na něj těším.
Noono, já myslím, že mají všichni ještě strach /stejně jako já/, ať to nezakřiknou, ale nakonec se nebudem stačit divit a bude nás jako vás v listopadu ![]()
jolma
No já se toho už nebojím. Byla jsem tento týden u doktora na ultrazvuku, viděla jsem srdíčko, tak se už nemám čeho bát ![]()
A včera jsem koupila autosedačku do auta pro malýho ![]()
no že se nemáš čeho bát - ale je dobře, že jsi klidná, já docela taky, i bez toho UZ ![]()