prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
14.4.06 10:40

Koukám tady je někdo taky doma :lol:
Já jsem doma už 3.týden a občas mám pocit, že mě tady z toho hrábne 8O četla jsem zajímavou knížku. Tvoje dítě jako šance pro tebe. A tam se píše, že když se budeš strachovat, tvoje díte to vycítí…Takže já vím, že to bude v poho a malej je spokojenej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 10:42

já pracuju doma, a momentálně zuřím,protože mi to nejde, což teda nikomu určitě neprospívá… ale za chvíli budu muset od PC a začnu se honit jinde, mám pocit, že je dnes úplně blbej den :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 10:44

To já jsem od začátku těhotenství na neschopence a asi na ní už zůstanu… Má to víc kladů, ale občas mě to doma fakt štve…
A co ti nejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 10:48

ále připravuju do tiskárny bulletin a technika se proti mně spikla, nejde to převést správně do pdf, za chvíli tam s tím budu muset zajet a pomalu nestíhám, takže začínám vřít… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 10:57

Tak to vytiskni ve Wordu. Tam se buletiny daj udělat taky…
Asi blbej nápad, co? :?
Tak ať se ti to nakonec podaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 11:03

hm, jenže v tiskárně to po mně chtějí v pdf :( . no nic, dneska končím, tady ještě sedím v županu…měj se hezky, hezký víkend a to podivné pondělí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 11:04

Tobě přeju totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 18:10

Ahojte holky,
vidím, že se to tady začíná rozjíždět :) Do této diskuze nakukuju už asi 14 dní, ale nechtěla jsem přispívat dřív než po UZ vyšetření, které mě čeká v 8tt. Nakonec jsem ale neodolala :lol: Termínově to u mě vychází na první dny v prosinci. U dr. jsem byla v 5tt - potvrdil mi těhotenství, s tím, že pokud se budu cítit dobře, mám přijít za 3 týdny. Tak doufám, že to bude v pořádku! Chci se vás zeptat, jak se zdravotně cítíte? Mě už 14 dní trápí nevolnost, kterou mám téměř po celý den a mívám pobolívání v podbříšku. Ty nevolnosti mi kazí tu pravou radost z těhotenství :( Říkám si, že to musí jednou přejít :P a pak bude fajn.

Noono, ve kterém jsi týdnu? Já právě končím 7 (poslední MS 25.2.). Taky jsem teď byla 3 týdny na nemocenské, ale tento týden už byla poprvé v práci. Měla jsem pocit, že už to doma nedám, proto jsem ráda, že jsem se dostala znovu mezi lidi a přišla i na jiné myšlenky. Jak to, že už možná na nemocenské zůstaneš?

Zdraví

Katja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 18:41

pěkně vítám, Katjan - jsem říkala, že nás tady opatrně nakukuje víc :D , tak už nenakukuj a pojď mezi nás…
mě je blbě děsně, nezvracím, ale od samého rána do samého večera umírám - první dvě těhotenství jsem o nich vůbec nevěděla, u třetího mi bylo od pátého dne blbě a teď je to stejné, s tím, že intenzita je snad ještě větší - už mám dole skoro 2kg, protože se podívám na jídlo a obrací se mi žaludek, nemohu chodit ani nakupovat, takže mám pocit, že rodina bude příštích 6.týdnů umírat hlady, než to přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 18:52

Děkuji za krásné přivítání, Jolmo :P Kromě stejných prožitků co máš ty mě navíc trápí zápachy. „Smrdí“ mi snad úplně vše! A z toho mě pak neuvěřitelně natahuje :cry: Už týden nevařím, protože nesnesu jakýkoliv zápach z kuchyně. Ještěže mám úžasného manžela :D - vše to chápe a snáší se mnou!

Naštěstí taky nezvracím, ale po ránu k tomu nemám daleko. Myslíš, že to po 3. měsíci přejde? Moc ráda bych si už těhotenství jakse patří vychutnávala!

Katja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 19:04

mně taky vadí věci, které mi dřív nevadily, což mi teda dost komplikuje situaci např. v práci, kde to nechci říct dřív jak v 10.týdnu. vaření mi nevadí, ale i když si řeknu, že bych měla na něco chuť, tak si zkusím představit že to jím a … konec - zůstávám na jogurtech, ovoci a zelenině, džemech a oblíbeném malcau. nemůžu dokonce ani sladkosti, ani čokoládu - by mě zajímalo co to má za význam - zřejmě nějaký preventivní, protože naposled jsem přibrala přes 20kg a ty pak šly těžko dolů /poprvé 13 a pak 9/ :lol: . ale pamatuju, že to fakt kolem toho 12-tého týdne přešlo, takže si ještě užiješ, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 19:25

Co mě trochu uklidnilo, byl článek na netu: Je vám špatně? Vašemu miminku se určitě daří dobře! :wink:

Taky nechci, aby se to v práci dozvěděli už teď. Chci to říct až na začátku 4. měsíce. Nevím, jestli už něco kolegyně netuší, protože jsem pořád bledá a jídlu na obědě moc nedám. Naštěstí se zatím nevyptávají!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:26

Vítám Katjan :wink: Gratuluju!!
Jinak mě je suprově. Jen ze začátku těhotenství mi hrozně bolely záda a píchalo v podbřišku, jako bych to měla dostat. Proto jsem od první chvíle věděla, že jsem těhotná :lol:
Ale teď je mi už celkem dobře. Naštěstí nevolnostmi netrpím. Jen mě bolí prsa, manžel má zákaz mi na ně vůbec šahat a on by tak rád, když se mi už zvětšily o číslo :oops:
Jen když to přeženu s aktivitama, tak mě bolí v zádech a píchá v podbřišku. Ale kdybych tu neměla fotečku z ultrazvuku, tak bych tomu snad ani nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 19:31

Jo Noono, ještě před 10 lety bych si o takových skuhralkách jako jsme my s Katjan myslela, že jsou to trapné citlivky - holt na každého jednou dojde… :) . a už vůbec bych nevěřila těm kecům o kyselých věcech a ejhle - dělají mi nejlíp a teď např., dělám bramborový salát, který jinak dělám jen 1× ročně /hádejte kdy/ - zítra z něho sice jen zobnu, protože mi zas bude blbě, ale aspoň ta představa 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:31

Jiank dneska to je 7+1. PM je 23.2.
Do práce už nechci nastoupit. A ani bych nemohla…Dělám v hodně stresovým prostředí, dělám vymahače :oops: A to by asi pro mimčo dobrý nebylo…-
Moje doktorka to ví, proto jsem na rizikovým těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí