prosinec 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
14.4.06 19:34

Já to s chutěma nemám zas tak hrozný..Ale kyselý můžu taky..Nejlépe chlebíčky s bramborovým salátem a okurkou.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 19:36

tak pěkně papej, když můžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:37

jolma: Tak nakonec se pdf povedlo?
Mno papat…Musím se krotit. Už jsem přibrala 4 kila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 19:39

Zdravím Noono!
Já jdu na UZ ve čtvrtek a už se nemůžu dočkat! Jsem zvědavá, co tam uvidím a hlavně, jestli vše probíhá jak má :P

Noono, čekáš svoje první? A holky, kolik je vám let (jestli to není tajné?).

Já oslavila na začátku roku „30“ a děti ještě nemám. Mimi jsme chtěli už před rokem a půl, ale museli jsme si dát rok pauzu. A pak to vyšlo napoprvé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 19:42

Tak to se Noono nedivím, že chceš zůstat doma! Máš klasické vycházky pár hodin denně, nebo u rizikového těhotenství je to volnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:43

No já tu asi budu nejmladší…Je mi 23 a o mimčo jsme s manželem snažili víc jak rok. A je to naše první a doufám, že ne poslední.
Jinak k doktorovi jdu až za měsíc. Netuším, jak to vydržím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:44

Bohužel mám jen vycházky dopoledne 2 hodiny a odpoledne taky 2 hodiny..Ale stačí to..Já se dopoledne vždycky odrovnám na dvouhodinový procházce se psem a odpoledne spím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 19:48

Pravda, doktor mi říkal, že mám přijít za 2 nebo 3 týdny. A já to vydžela tam v tom 2 nejít!!! Řekl, že když příjdu až za 3 týdny, půjde toho vidět víc. Je mi jasné, že po této kontrole se možná na chvíli uklidním a pak to začne znovu - pochybnosti, jestli je vše v pořádku a že další kontrola je za tak dlouhou dobu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:52

To je bohužel pravda…
Bych nejradši byla u doktorky každej týden a pořád se koukala na našeho malýho mimíška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 19:52

Tu chuť do jídla ti s Jolmou závidíme! Jíst jen proto, že je dobré do sebe něco dostat, to není ono. Já si zatím držím svou váhu, ani nehubnu, ani nepřibírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.4.06 19:54

Pro dnešek to holky balím - brzy se těším zase na netu :P

Katja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:57

Třeba ta nevolnost ještě příjde. Ale tajně doufám, že to budu mít jako moje babička, který nebylo naprosto nic po celou dobu těhu. Jen jí pak přepáželo břicho :lol: . O
Však mám taky zvracení a bolesti předplacený..Vžycky, když jsem menstruovala, tak jsem jí celou prozvracela a proležela v posteli…
Ale tu nevolnost vám vůbec nezávidím, musí to bejt hrozný :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 19:57

Katjan papa a měj se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
14.4.06 20:15

se omlouvám… musela jsem dodělat ten salát :D -
ne, pdf jsem nedodělala - odnesla jsem to do tiskárny, tam jsme to několikrát zkusily a bylo to tak hnusně rozházené /podklady nejsou moje práce, ale nezkušené kolegyně/, že jsem to zas zabalila a budu to muset dodělat přes víkend :roll: .
a jinak mě letos bude 37 - já si připadám mladá, ale už mezi listopadovýma jsem zjistila, že budu bezkonkurenčně nejstarší :lol: první kluk bude mít ve dnech, kdy se narodí poslední prcek, zrovna 18 - jak říkám, brzo jsem začala, tak si mohu dovolit pozdě skončit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2870
14.4.06 20:18

No tak to jsem tu pěkný mrně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie