Poradna duly
Jana Čurdová
¨Chválím nápad diskuse, to mě nenapadlo až teď z absťáku jsem si řekla, že mi včera nešlo juknout na nějakou diskusi a vidím - JSME TAM..
já jsem si dala můj neuložený komentář jako Ctrl+C takže tu je:
CLAUDIE- ač to skutečně není k smíchu tak tvůj popis Matýskova otáčení-neotáčení mě taky rozesmál, ale podotýkám popis!!! Jinak je určitě dobře že na něj koukne odborník (snad) a bude se to cvičením zlepšovat a třeba se právě před Dr. taky předvede, držíme palečky.
YASMIN- tak jak salmonela???? je fuč že??
BÁRA- taky neutěšuju, páč vlastně ani nevím jak, dudlík je venku než napočítam 1,2,3 a hlazení jí spíš motivuje k tomu, aby zobáčkem šla po tý mý ruce a sála ruku, takže to jí spíš rozptyluje, držení za ruku, tak s tou si hraje a tak vyhrává prso, jenže nemá rozum
a tak pije a pije a asi dvakrát, když potřebovala dvakrát za sebou utišit tak se asi přepila a totál mě poblinkala, i v džínách jsem to měla…No ale to je riziko utěšování kojením, doufám, že časem se bude uspávat flaškou s kaší a ádný zlozvyk z toho nebude.
MONHA-Moniko mám dotázek, přišla mi výzva Magistrátu, že bdrželi moje odvolání a že mám do osmi dnů možnost se k tomu vyjádřit…nicméně, že materiály, které jim dala Praha 13 jsou dostačující a pokud se nevyjádřím, svého práva jsem se vzdala a budou rozhodovat jen s tím, co jsem jim poslala (to jest vše od tebe). Myslíš, že má význam se nějak k tomu vyjadřovat? To je asi spíš moje právo ze zákone ne? Ale jinak nevím co bych jim ještě psala, vše bylo řečene, teda napsáno, jak to vidíš ty, už ti něco přišlo?
Jo a SRAZÍK toho 3.5. tedy platí? sice kdyby bylo jako dneska tak je skoro hřích být někde zavřený, ale na ČM to neznám, tak asi nic nevymyslím …
---------------------------
Jinak dneska jsme byly s Klárčou venku už od dvou, koupili v IKEE koš na plíny (brzy
a pak jsem jezdila jak šílená poprvé na bruslích, chápejte, mám kočár s brzdou takže už je menší riziko držkopádu, ale vyloučen není!!! Bylo to boží, ale jsem odrovnaná na sto let!!!!
Jdu vařit něco, páč umírám hlady, mazanec ráno nestačí ![]()
Pa Janička
Jo Matýsku ty nám šlapeš na paty!!!! Gratulujem!!!
Holky, vy me uplne dostavate.:D:D:D:D:D
Tak jsem ted zmerila Stellu. Od krcku po plinovy zadek ma 36 cm. Zmerila jsem i body od LOANY ve velikosti 80. Od krku po zadecek , upozornuji ze body zapnute, ma 36 cm.:D:D:D vazne nam to je, akorat ty rukavy ohrnuji 2× ![]()
![]()
![]()
Takze - bud mam tak velky dite, nebo mi susicka zmensuje a nebo davam nejaky velky pliny, co nas natahuji… Jiank si to nedokazu vysvetlit.....
![]()
N
Nicol - já jsem si loni dovolenou vybrat nemohla protože jsem byla od začátku těhu na neschopence a šla jsem rovnou na mateřskou.I když jsem doktora prosila abych si to mohla vybrat ale to bylo ještě horší.Chtěl mě posílat do Hradce před nějakou komisi jestli mi jí ukončí nebo ne tak jsem to vzdala.Říkali že kdybych měla šanci si jí vybrat ale nevybrala tak bych měla smůlu.
Kláro(Skotiku) - tak jsem dneska zašla do naší prodejny Chicco a okukovala golfky.V úterý jsem totiž na trhu viděla asi 3 Baby dreamsy.Koukala jsem na dva s přeh.ručkou.Stáli vedle sebe a vypadali(teda až na barvu) naprosto stejně.Jeden byl právě BD a druhý Free line-Všechny detaily jsou opravdu stejné.Nevím jestli je FL polský ale asi se tam vyrábí.Prodavačka mi ho i ukazovala.pokládala,přehodila ručku a tak.Byl to ale BD Smart.Ten nový ještě nemají a tento stál 4500 a ten FL 3500.
Holky nemáte některá římský hrnec.Kamarádka si ho přeje jako svat.dar ale já ho nemůžu sehnat a ani nevím kolik asi tak stojí.
Holky já už mám druhý den hlad
Manžel rozhodl že budeme držet jarní očistu takže náš jídelníček vypadá takto
Snídaně: bílý jogurt s ovocem(banán,hrušky,grep)
Svačina:dneska mrkvový salát jinak třeba okurka
Oběd:půl balíčku rýže,trošku kuř.masa,zelenina
Svačina:další okurka
Večeře:půlka balíčku rýže se zeleninou
Pití: čistá voda a bylinkové čaje
Má štěstí že už nekojím jinak bych se na to vyprdla.Jsem zvědavá jestli to bude mít nějaký účinek ale snad jo protože od té doby co jsem přestala kojit tak jse přibrala 2kg hrůůůza ![]()
Martina a Tadeášek
Teda Martino, to je jidelnicek! To by me asi omyli! Ja mam stesti, ze kojim, ale na druhou stranu taky moc nezeru. Ono totiz doma neni co
Ale ted jsem se cpala mandlovymi kolacky, ty byly mnam mnam. Uz mam jen jeden posledni na zitra rano, musim s tim setrit. Ale takovahle ocistna dieta by me asi zabila, vedet, ze musim jen neco a nemuzu si doprat.......
Janicko, me se Helenka v noci budi ted poslednich par noci tim, ze ji asi boli brisko. Jenze na vyhnani prdu je taky dobry, kdyz saje, ze, no a kdyz nebere dudlik, tak cpu prso. Ona ale stejne pije, jak kdyby deset let nejedla, tak nevim. Horsi je, ze treba na dnesek v noci jsem od 23 do 8 kojila 4×, tak se moc nevyspim. Taky mam posledni dobou porad hlad, ze by mela Hela nejaky rustovy spurt?
Nicol, tak Helenka meri od ramene po zadek 34 cm. A to ji i s bavlnenou plinou narvu do 62 - 68. Bud mate nejaky extra velky pliny nebo je Stellinka trosku sirsi ,takze se obleceni natahuje do sirky, nebo ti ta susicka fakt zmensuje. Jinak nevim, jsem z toho jelen ![]()
Bara
JANICKO-salmonelu se dozvíme až v pondělí !!!!
Na zuby jsem se zapoměla v tom fofru sestry zeptat…tak vyčkávám…jestli se něco neobjeví v pusině
ale příznaky růstu máme teda všechny
kromě teploty,kterou radši neměřím,akorát by mě to vystresovalo.
pá Yasmin+Kubik
jůůů, to jsem ráda, že jsem vás našla
od včerejška jsem z toho celá tumpachová, že mi to nefungovalo. Nadávala jsem manžílkovi, že mi to určitě nějak zablokoval, abych u PC pořád neseděla a taky něco dělala ![]()
V sobotu jsme byli na vítání občánků (viz galérka
) a Eliška dostala dětskou keramickou jídelní soupravu a já gerberu. Na místostarostu se smála jako o život a ani jednou nezaplakala. Za to, když jsem ji dávala čepičku tak spustila na celou radnici, to byl rachot
![]()
CLAUDIE - zrovna jsem dočetla od Simona Bretta - Prevítem snadno a rychle a tvůj popis „chcíplé žáby“ jako by prevítovi z oka vypadl.
Vůbec by z Prevíta nemusel být špatný deníček, abychom se konečně dozvěděly co si o nás ty naše sluníčka myslí, co vy na to
že bych…
![]()
Teda Martino, po dnu teto dietky bych uz nemohla videt ani okurku
![]()
![]()
![]()
To je sila, teda. A to nemas hlad??
![]()
Ja bych padala hlady i kdybych nekojila. A ted, kdyz kojim, tak je lepsi me satit, nez zivit ![]()
![]()
![]()
N
Marti - teda klobouk dolů!!! Takovej očistnej den by mě zabil ![]()
Janičko - já osobně bych k tomu odvolání asi nic nedodávala. Ptala jsem se pro jistotu ještě mamky a ta říkala, že jediný, co bys k tomu mohla dodat je, že pokud ti to zamítnou, tak se obrátíš na ministerstvo případně další instituce. Ale mě se to zdá zbytečný - jak říkáš - všechno už je v tom odvolání.
Sraz 3.5. platí. Taky to na ČM neznám, takže nevím, jestli se tam dá někam vyrazit ven.
Jak max. dlouhý může deníček být a jak se posílá?????
Sím, sím
![]()
Nonu, v levém menu je odkaz Poslat článek. Tam už tě to pak navede. Nevím, jestli je délka článku nějak omezená - nic takovýho tam nepíšou.
Max delku nevim, zda je to nejak omezeno…
Posila se tak, ze kliknes nahore na liste na ctvrtou ikonu zleva - poslat prispevek, zkopirujes to tam, das nahled a poslat a je to. Nic tezkeho:-)))
Je to nahore na liste, jak jsou ty ikonky.
N
Moni to není očistný den ale manžel to plánuje na celý měsíc
![]()
No ale musíme na tu svatbu a taky budu mít začátkem května narozeniny takže jsem se dohodli že budeme spolčně hřešit.Měli jsme stím začít dřív ![]()
Uvidíme jak budeme dlouho válčit.Mame ledničku narvanou zeleninou tak se to stejně musí sníst ![]()
Vítání - my jdeme tento pátek a Tadeášek bude mít roláčkový bodýčko s dlouhým rukávkem a světle modré manžestáčky.Ještě mikču ale tu mu vysleču. Zato absolutně nevím do čeho se mám navlíknout já.Potřebovala bych nějaký společenský pytel ![]()
Martina