Zimňátka 2005/2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
19.4.06 22:02

Hotovo, posílám, uvidíme, kdy vyjde. Přede mnou je 5 příspěvků. Snad se pobavíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.4.06 22:38

Taky se těším na prevíta!!!

Tak já už dneska tišila prsem dvakrát a to je teprve půl 11…ale brzy odpadnu i já páč mě brusle zmohly, jezdit do kopce je smrt!!! Ale z mírně svažující se silnice je to super jízda!!!
Moni-musíme vyrazit, třeba mi ukážeš jak se tak nestrhat!!!:-)

Ještě jsem zvládla Bebe řezy páč zítra dorazí na odpolko mamina se ségrou tak se těším a ony ještě víc je to hrůza bydlí taky v Praze a nebyli jsme schopný se sejím měsíc!!!

Moniko dík za to odvolání potřebovala jsem další názor na věc!! Díky díky!!

MartiK-já se sice třeba půl dne šidím, ale pak to 100× doženu a stejně se ráno budím a je mi zle z hladu, kdyby spánek nebyl silnější tak jsem v lednici už v šest!! Obdivuju tě.¨
Jinak já zjistila, že taky nevím v čem na křtiny protože vše co mě napadlo „fešného“ tak v tom se nedá kojit, představa že svlíknu půlku šatů v hospodě nic moc a u košile jsem skončit nechtěla ale asi to tak dopadne.

Ještě jsem chtěla něco, ale,,,
tak dneska už asi dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.8.06 09:17

Zdravým všechny.Jsem tady nová.Mám taky 8měsiční holčičku Adélku,je ještě kojená i když to už vypadá,že po tom mléku moc neprahne.Snažim se stále,protože mě kojení bavý a jsem na to tak zvyklá,že se asi těžko budu to odnaučovat :? .Ctěla bych se taky přihlásit do deníčku,ale nevým jak se to dělá.Také mám strach,abych se vám nepletla do ňákého kolektyvu,kde se všichni znáte. :oops: Tak se nezlobte,že jsem otravovala a mějte se všichni fajn. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
803
26.8.06 10:09

Apaja - poslala jsem ti SZ

Klára (Zimňátka 2005/2006)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...