Poradna duly
Jana Čurdová
Hotovo, posílám, uvidíme, kdy vyjde. Přede mnou je 5 příspěvků. Snad se pobavíte ![]()
Taky se těším na prevíta!!!
Tak já už dneska tišila prsem dvakrát a to je teprve půl 11…ale brzy odpadnu i já páč mě brusle zmohly, jezdit do kopce je smrt!!! Ale z mírně svažující se silnice je to super jízda!!!
Moni-musíme vyrazit, třeba mi ukážeš jak se tak nestrhat!!!:-)
Ještě jsem zvládla Bebe řezy páč zítra dorazí na odpolko mamina se ségrou tak se těším a ony ještě víc je to hrůza bydlí taky v Praze a nebyli jsme schopný se sejím měsíc!!!
Moniko dík za to odvolání potřebovala jsem další názor na věc!! Díky díky!!
MartiK-já se sice třeba půl dne šidím, ale pak to 100× doženu a stejně se ráno budím a je mi zle z hladu, kdyby spánek nebyl silnější tak jsem v lednici už v šest!! Obdivuju tě.¨
Jinak já zjistila, že taky nevím v čem na křtiny protože vše co mě napadlo „fešného“ tak v tom se nedá kojit, představa že svlíknu půlku šatů v hospodě nic moc a u košile jsem skončit nechtěla ale asi to tak dopadne.
Ještě jsem chtěla něco, ale,,,
tak dneska už asi dobrou
Zdravým všechny.Jsem tady nová.Mám taky 8měsiční holčičku Adélku,je ještě kojená i když to už vypadá,že po tom mléku moc neprahne.Snažim se stále,protože mě kojení bavý a jsem na to tak zvyklá,že se asi těžko budu to odnaučovat
.Ctěla bych se taky přihlásit do deníčku,ale nevým jak se to dělá.Také mám strach,abych se vám nepletla do ňákého kolektyvu,kde se všichni znáte.
Tak se nezlobte,že jsem otravovala a mějte se všichni fajn. ![]()