Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, potřebovala bych poradit, máme knihu kvído cestovatel Praha a středočeský kraj, ale nemůžu najít kam se na stránkách zadává kod, který je v té knize jako cesta za pokladem, po zadání kodu v knize mi to píše neplatný kod, už nevím, kde to jinde hledat, nezadávali jste to teď o prázdninách někdo?
@JaanaT píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, máme knihu kvído cestovatel Praha a středočeský kraj, ale nemůžu najít kam se na stránkách zadává kod, který je v té knize jako cesta za pokladem, po zadání kodu v knize mi to píše neplatný kod, už nevím, kde to jinde hledat, nezadávali jste to teď o prázdninách někdo?
Dobrý den, zavolejte si zítra do Albi, poradili mi telefon přímo na paní, která má na starosti cesty za pokladem a ta mi kód nadiktovala, protože v jedné z cest nebyl štítek s kódem přilepený.
My hledali poklad ve ctvrtek na Machaci, a tyden pred v Libechove (chybi razitko na stanovisti 5) Deti nadseny. K dotazu, zavolat jak radi vyse, to same kdyz na stanovisti chybi krabicka s razitkem
pekne hledani a jeste lepsi zabavu s tim spojenou ![]()
Zkusím tam zítra zavolat, chtěla jsem jet s dětmi ráno a dnes si přečíst dopředu poklad na pdf, nevadí děkuji moc hezký večer
@jaana Ty kódy jsou různé, tak by Vám to stejně nepomohlo. Pohádka se čte stejně rozkouskovaně na každém stanovišti, nic jsme dopředu nestudovali.
Také přeji hezký zážitek, děti to moc bavilo, hrady a zámky je ještě úplně neberou, tak díky těmto hrám šli bez reptání a nadšené. ![]()
Dobrý den, můžu poprosit o seznam výletů v Praze? Máme Středočeský kraj a zajímalo by mě, jake výlety jsou v Praze a jestli jako pro mimo Pražské má pro nás význam knihu kupovat ![]()