Kvído cestovatel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
26.7.20 21:52

Kvído cestovatel

Dobrý den, potřebovala bych poradit, máme knihu kvído cestovatel Praha a středočeský kraj, ale nemůžu najít kam se na stránkách zadává kod, který je v té knize jako cesta za pokladem, po zadání kodu v knize mi to píše neplatný kod, už nevím, kde to jinde hledat, nezadávali jste to teď o prázdninách někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
388
26.7.20 21:59
@JaanaT píše:
Dobrý den, potřebovala bych poradit, máme knihu kvído cestovatel Praha a středočeský kraj, ale nemůžu najít kam se na stránkách zadává kod, který je v té knize jako cesta za pokladem, po zadání kodu v knize mi to píše neplatný kod, už nevím, kde to jinde hledat, nezadávali jste to teď o prázdninách někdo?

Dobrý den, zavolejte si zítra do Albi, poradili mi telefon přímo na paní, která má na starosti cesty za pokladem a ta mi kód nadiktovala, protože v jedné z cest nebyl štítek s kódem přilepený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.7.20 22:05

My hledali poklad ve ctvrtek na Machaci, a tyden pred v Libechove (chybi razitko na stanovisti 5) Deti nadseny. K dotazu, zavolat jak radi vyse, to same kdyz na stanovisti chybi krabicka s razitkem :palec: pekne hledani a jeste lepsi zabavu s tim spojenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.7.20 22:09

Zkusím tam zítra zavolat, chtěla jsem jet s dětmi ráno a dnes si přečíst dopředu poklad na pdf, nevadí děkuji moc hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
26.7.20 22:57

@jaana Ty kódy jsou různé, tak by Vám to stejně nepomohlo. Pohádka se čte stejně rozkouskovaně na každém stanovišti, nic jsme dopředu nestudovali.
Také přeji hezký zážitek, děti to moc bavilo, hrady a zámky je ještě úplně neberou, tak díky těmto hrám šli bez reptání a nadšené. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
15.5.21 07:35

Dobrý den, můžu poprosit o seznam výletů v Praze? Máme Středočeský kraj a zajímalo by mě, jake výlety jsou v Praze a jestli jako pro mimo Pražské má pro nás význam knihu kupovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí